ЛЕНОРМАН - картите говорят... 2 ТЕМА

• 39 893
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
конник-Имате всички основания да сте весели.  Каквото  възнамерявате да предприемате във всеки случай ще  има щастлив край. Тост тук  съвета е така да се каже да се действа ,защото ккавото и да напрвим ще има хубав резултат.
детеленката Времето е благоприятно. Осъзнайте плана си,колкото по бързо  толкова по-добре. Положителният резултат ще дойде разбира се, ако действаме бързо сега.За мен това е съвет да разберем какво искаме д анправим и да дейсваме веднага.
кораб--съвеата е да не бързаме да чакаме. Запазете самообладание Търпението сега ще се отплати по-късно.
Къща-Погледни си плановете  много далеч напред. Дългосрочните планове ще ни осигурят  безопасност, те трбява   да бъдат целта, а не краткосрочни малки успехи. Но да не забравяме крайната си цел, и да работим постоянно з апостигането й
Дървото също като къщата ,може да отнеме повече,време и средства  докато постигнем  целта си, трябва постоянство и упоритост .Хубавите неща отнемат време.
облаци- не всичко е толкова розово. Очаквайте най-лошото. Но с достатъчно предпазни мерки,може да се избегне  . Заплахата трябва  се взема на сериозно, но не е неизбежно. Не рискувайте нищо.
змия- Предприемайте  действията сега предпазливо и благоразумно.  Помислете добре, преди да извършите  нещо
гроб-Ще  си носите  последствията. Довършете нещата до край , дори ако това е трудно. Като сестигне до заволителен резултат не продължавайте по нататък
букет - Не се здразнете ,бъдете учитиви.  Очаровайте другите, и вие ще спечелите. Дръжте се като дама.
коса-Бъдете изключително внимателни във всичко, което правите . Най-добре е да не се прави нищо и просто да  изчакаме . Не е време за -амбициозни решения, или за  изпълнение на планове .
метла-Вашият план не е добре обмислен и все още не е развит. Преди да прибързано го доведе до крой и действие, потърсете  и друго мнение!
Сови--преди да се действа трябва да се  внимава вижте кое е важното и работете върху него. Искате  да се справите с прекалено много проблеми,помислете дали правилно сте взели решението.с  нерви нещата не оправят .
дете --Започнете по въпроса отново от нулата. потърсете причините и започнете наново.
лисица-не си  играете игри. Направете усилие да се изяснят нещата, в противен случай  ще трябва да платите цената. Потърсете истината .
мечка -доверявате се на определени хора.или може да вървите на пред сигурни във собствените си сили.
звезди -Във  всичко в момента късмета е  на ваша страна. Това е щастлива случайност , а не зависещо от вас  . Възползвайте се от това, а след това  доведе нещата до край ,дори да е необходимо време.
Щъркели - в момента вървите към  грешна посока, дори  до задънена улица. все още има недажде д ас е избавите като направите промяна.
Куче -не се съмнявайте в лоялността на конкретно лице. На този човек можете да се доверите безусловно. Той няма да ви обърне гръб.
кула -Труден период , дори може даостонете сами да са борете Дръжте се макар да е трудно .Изисква се враме за постигане на нещата.Ако отстоите , чакайки ще спечелите.
парк според мен  за парка -внимавайте какво ви казват  околните , но не си блъскайте и сам главата .Тоест вземи под внимание мнениято на познатите ти но сам реши не вървете с главата напред.вземете някакво сатновище за нещата,преоценка,но останете все още там
планина-Имате право да очаквате неприятности. Не правете нещата на инат.. Бъдете дипломатични, и не разпалвайте положението още повече. По заобиколен  начин  намерете друго решение .
път -Не слушайте много какво казват  другитеНаправете това което вие смятате за правилно .Само това е вярното  решение в този момент.
мишки-Взмете предпазни мерки. . Останете бдителни с вашите проекти
сърце-Доверете се на хората, които обичате. Те ще ви помогнат.
пръстен Преди да потърсите нови начини , се опитайте да стабилизирате вече съществуващите .Стабилизирате остовата и едва тогава предпреемее нови действия .
книга- А конкретнияпрос сега не е актуален. Вие ще трябва да почакате малко повече време. Помислете дали някой съзнателно не ви бави.
писмо-не гледайте повърхностно. Намерете червея в ябълката .Концентрирай се!
мъж - в гледания за мъж  -Мислете повече , вслушайте се в себе си , а не в другите хора.в гледания на жена:Покажете на партньора че е важен за вас . Вслушайте се в мението му.
жена -като на мъжа
лилии-Всичко говори за един хармоничен  период. Направета нещо за продължаване на хармонията и спокойствието.
слънце-Насладете се на добри времена. Пожеланията се сбъдват , всичко е според вашия вкус. Имате пълни правомощия за преодоляване на всички пречки. Чудото се случва.
луна -Склонни сте към променливи  настроения и тъга. По добре направете нещо и не се отчайвайте.
ключ бъдете оптимисти в плановете и действията си и ще успеете.
риби -виже дали всичко във  финансовата част е наред .Много е вероятно да липсват  средства за осъществяване на целите ви.
котваизведете  вашите професионални интереси на преден план.макар да почедтватече пренебрегвате личния живот. ;
кръст-послушайте   добронамерените съвети от околните Те искат  д ати помогнат..

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 10:28 от zimma

# 571
да гугъла наистина върши много работа,но все пак той превежда буквално. ще се опитам и всички тук де,да се опитаме да ги нагласим тези значения. аз съм учила немски,но  то е билооо

# 572
Благодаря за включването, Желязна!
zimma ,ще чакам с нетърпение.
Найстина имаше тайна досега свързана с работата,но днес вече излезе.Мъжа ми има договор до края на този месец и после няма да го продължат.При нас се очакват промени и ми е чудно какви ще са,защото май му се върти в главата идеята да заминем в чужбина.Затова ви моля да ми гледате по-обстойно  Praynig !

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 15:47 от Анелина

# 573
ето и от френски сайт.
знаещите френски ще са в помощ
  http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=fr&u=http: … hs%3DMVD%26sa%3DG

# 574
Здравейте момичета !
По въпроса за превода от немски .Пише ,че комбинацията отслабва значението на лошите карти (ако има около тях такива)и усилва значението на добрите
Най общо означава добри новини и приятна изненада
Означава също, че човекът го няма ,ако липсва сигнификатора в подредбата

# 575
Привет на всички във форума! За всяка дама кафе и пожелание за успешен ден..

Много интересни  работи сте написали Simple Smile) Браво!! Поздравления!

9 букет 28 мъж 2 детелинка =?????

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 09:47 от azadi

# 576

здравейте и от мен. зима доста си  напреднала. поздравявам те.
 можеби си пропуснала  за совите,не си обърнала внимание като си качвала.
 преди да се действа трябва да се  внимава на преден план.исакте да се справите с прекалено много проблеми,помислете дали правилно сте взели решението. и самото действие е със нервност.
 горе долу нещо  такова.
 мечка- доверявате се на определени хора.или може да вървите на пред сигурни във собствените си сили.
парк не вървете с главата напред.вземете някакво сатновище за нещата,преоценка,но останете все още там

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 10:13 от *МЕГИ*

# 577
добро утро , дайте идеи за
совите
Vorichtig се упражняват в това, което правиш. Те действат бързо прекалено много неприятности. Помислете дали това наистина е по правилния начин.

мечката -Доверие на определено лице. Или можете да вървим напред необезсърчен в дадена област, и имате доверие своя собствена сила.

парк -Тя не ходи с главата си в стената. Бъдете внимателни на гледните точки на заинтересованите страни. Но ти все още остават да работят за тази кауза.

според мен  за парка -внимавайте какво ви казват  околните , но не си блъскайте и сам главата .Тоест вземи под внимание мнениято на познатите ти но сам реши . ама кажете какво мислите и вие за съвета.

За совите съм чела ,че са лукавство .. Втората символика е че нещата ще се случват по вечерно време

Мечката е тромавост

Парка е лутане

# 578
браво зима,хайде другите с химикала да преписват. smile3523

# 579
за една приятелка ккаво мисли да прави мъж ,спрямо жената и спрямо змията  неговите намерения ,действия за два месеца.

предполагам  че ще ми даде жената отговор до месец, и съответно ще го напиша.
 за мен  този мъж се чувсва в момента едноврменно и силен  и разколебан ,нервен.Струвами се несигурен  по отношение на водене на разговор и спорове но така или иначе ще му се наложи да ги проведе.Значи това което е нправил на скоро е свързано с ненамиране на решението .Тоест показват  картите за раздяла между змията и мъжа но и това че иизпитва любовна мъка мъжа сърцето ми е наранено , разбито.Определено тръси изход  от  тази ситуация . ще вземе обаче грешно решение.Абе тия карти гледайте само как са се подредили ./сърце в път / това означава любовен триъгълник.Необходим  е емоционален  , труден  избор.Колебае се между двама .пред  него са чувствата , безокои се .Избора му е свързан с новини в сферата на чувствата за ново начало със  змията.Ще нправи опит да се свържи с нея за да изяснят нещата.Писмо в сърце.Змията е искала от  него изясняване на ситуацията и решение.зад змията са куче и облаци това му е досадило малко на мъжа обратно погледнато мъж -облаци - куче - змия.Спрямо жена си е  има няккави големи планове и идеи в които е  сигурен  че ще успее но няма да може.освен  това между мъжа и женатае имало много дипломатичност и такт, но това не е довело донкъде планина -гробно е милало етапи на възобновяване на надеждите за постигане на разбиране н о с  много страхове и и тежест.
 съдбата казва че ще има жиненовани разговори /дърво +метла/ проблемите се отразяват  на нервите.ще има неочакван ответна реакция и спорове.дори може да има непредвидено отложена среща.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 11:25 от zimma

# 580
Благодаря за включването, Желязна!
zimma ,ще чакам с нетърпение.
Найстина имаше тайна досега свързана с работата,но днес вече излезе.Мъжа ми има договор до края на този месец и после няма да го продължат.При нас се очакват промени и ми е чудно какви ще са,защото май му се върти в главата идеята да заминем в чужбина.Затова ви моля да ми гледате по-обстойно  Praynig !
анелина чудя се да тегля карти на отделни въпроси или голяма подредба ти какво предпочиташ?
 иначе набързо изтеглх три карти за финансите през декември.
метла-мъж-лилии.
вижда се че е нпрегнато положението ,в очакване но лоши новини и възможности , но мъжът  ти ще загърби проблемите.ще има по голямо спокойствие и сроред мен  въззможности за оправяне на нещата и то в лицето на приятел или човек  влиятелен който ще му помогне. сбор /разлика -мечка /ключ.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 10:42 от zimma

# 581
при тази голяма подредба  става дума за  мъж и неговата жена и любовница ли
кой от тримата пита?-в смисъл жената която пита е съпругата или любовницата.

аз виждам че мъжът  няма угризение,еднакво добре се чувства и при двете. по-скоро ще нарани жена си ,а после ще се извини.  на любовницата  няма да и предложи нещо съществено,и там ще замаже положението.
 дори виждам че любовницата ще го подхване с нещо,и ще си имат разправии.
 то около мъжът няма какво да се каже,но за третата има. тя ще  иска да му предложи нещо ново,ще го покани на разни срещи  с които да  впечатли него,ще се покаже мила и внимателна.
 макара и да е на кръстопът той ,е силен човек,но в същото време и слаб,щом не взима решение,а се нагажда ,на него да му е изгодно.
 за съпругата,тя няма да предприеме раздяла,ще търпи,и ще стиска зъби. сякаш тя е жененият човек,не и съпругът.

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 11:00 от *МЕГИ*

# 582
при тази голяма подредба  става дума за  мъж и неговата жена и любовница ли
кой от тримата пита?-в смисъл жената която пита е съпругата или любовницата.
значи от гледна точка на мъжа  е подредбата направена , а жената която пита не е съпругата.Не е и любовница точно , по скоро е въпрос  на решение с коя да бъде мъжа , защото с жена си не се разбират.

# 583
Ако не те затруднява предпочитам голяма подредба.

# 584
Ако не те затруднява предпочитам голяма подредба.
добре ще наредя анелина сега ще направя подредбата
 какво възнамерява да прави , мъж неговите мисли и действия до три месеца , финансово положение.

многоми е странно с първите карти да тълкувме ли момичета къкво ще кажета , може просто пък картите д аказват липсата на новости покрай този мъж в работата.
 мъжът е много общетелен  , има много приятели , честен и порядъчен човек.Добряк.Има подръжка подкрепа от  жена в семейството , майка .Ще стане малко небрешжен към теб след проблемите в работата.
Мъжът в момента е неуверен , неподготвен за това което се случва по отншение на работата му.Мисли да нарпави компромис  между работата и семейството си.несика  да ви наранява . мисля че ще разбере че може да разчита главно на себе си. Ти излизаш като много чувствителна жена , като жена имаща тясна връзка с мъжа си.Романтична и понякога не много стабилна , тъй като си прекалено чувствителна , говориш добре. към монта или очаквате някакви новини , коит не идват , или ако дойде съобщение то няма да е това което очаквате.Може би разчитате на помощ от  приятел или познат .кръст в дома на детелинката означава че щастието е далеч още  към момента.Мъжа ти мисли з апътуване някакво и смята че така ще се оправят нещата. ще има нови възможности з аработа но няма д аму харесат или по точно ще се окажат измамни. или тези възможности ще са свързани с това че ще трябва д ахитрува , да заобикаля закона така  да  кажа. Тази жена между вас  ви мисли доброто иска да аимате успех с парите.Дали пък  тя няма да ви помогне с новина , която се боя обаче че няма д апомогне за работа.В този срок  се виждат пречки и това ще доведе до страдания естествено.
Ти мислиш че може д а му помогнат приятели.Така ли е? абе да ти кажа ще има новини за рабаота в този срок ето писмо в дома на котвата , в дома на писмото слънце , но вероятно няма да му хареса нещо . В любовта май няма проблеми , но ти нещо не си доволна иска д аговорите з анещо.
 момичета вчера срещнах нещо много интересно и сега се сещам  по повод на планината , не винаги е лоша карта , освен това в немския форум пишеше че за работа сегледат  каритите котва , риби , планина , мечка .нещо такаов беше но планина я имаше със сигурност , това ме навежда на мисълта че може и да изникне някаква работа. Ккаво мислите?

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 13:45 от zimma

Общи условия

Активация на акаунт