ЛЕНОРМАН - картите говорят... 2 ТЕМА

• 38 536
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
За Уиуи:

Разтълкувала съм картите, но искам да видя какво ще кажете първо вие.

# 661
лилии-метла-детелина-змия-птици  а тези карти какво ви говорят??

# 662
аз утре ще погледна  за Уиуи. Само набързода кажа , за Цветето ,че мечока се намира на края на подредбата и няма около него карти з д асе вид иккаво да се очаква.Единствено мога д акажа че вероятно ще с евидят , защото все пак излиза като нещ окщоето ще сеслучи незнависмио от всичко.Вероятно ще се почуства зле, длъжник  и ще поиска да си върне дълговете към теб каквото и да значи това.Освен това мога д акажа че те излъгал , за  нещо подиграл се е с добротата ти . Лисица -лилии .

# 663
azadi  според мен за питащия е малко труден период на грижи,ядове а може би и раздяла? а ако си питала за мъж значи за момента има проблем в отнушенията и ще трябва да се изчака малко и трябва да се прояви разбиране и търпение,също е възможно някой да пътува.Може да има около теб някои болен...

# 664
azadi  според мен за питащия е малко труден период на грижи,ядове а може би и раздяла? а ако си питала за мъж значи за момента има проблем в отнушенията и ще трябва да се изчака малко и трябва да се прояви разбиране и търпение,също е възможно някой да пътува.Може да има около теб някои болен...

Не питам за мъж ДарияSimple Smile), извинявам се ,че не уточних.. Става въпрос за продажба на имот..3карти+ 2 за поеснение..
За болен?! Ами майка ми е изписаха от болница ,сега ще е в почивка около 1месец

# 665
лилии-метла-детелина-змия-птици  а тези карти какво ви говорят??
траещо кратко семейно напрежение, вероятно намесена жена , може любовница , може роднина , но жена , и в крайна сметка има нервност и безпокойство , като според мен  с по вече благоразумие ще се стабилизират нещата.
 щом е за имот пак е подобно нещата зависят от провеждането на честни разговори , с жена или от жена. Да ти кажа май тази намесена жена нещо е предала неща , не се държи честно и почитенно.Нямям идея з аккаво става дума но това показва змията.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 20:51 от zimma

# 666
траещо кратко семейно напрежение, вероятно намесена жена , може любовница , може роднина , но жена , и в крайна сметка има нервност и безпокойство , като според мен  с по вече благоразимие ще се стабилизират нещата.

Наистина съм много изнервена, но не от изневяра ,а от чакане

# 667
azadi картите са ти кофти и сигурно показват и положението в което си защото и аз съм в много кофти положение и все ми излизат кофти карти Confusedа за имота сега няма да стане може след нова година или да се изчака малко,а за майка ти то си излезна болен човек..трябва да проявиш търпение..

# 668
траещо кратко семейно напрежение, вероятно намесена жена , може любовница , може роднина , но жена , и в крайна сметка има нервност и безпокойство , като според мен  с по вече благоразимие ще се стабилизират нещата.

всделката освен теб има ли друга жена?

# 669

всделката освен теб има ли друга жена

Нямало е сделка до момента ....

# 670
 имам предвид участници , хора които работят  върху това.

# 671
имам предвид участници , хора които работят  върху това.

Аз съм продавача.  Собственика е мъж ..   Цялата информация съм е получила от него.. Няма други хора

# 672
Не искам да оставате с грешно впечатление,че се заяждам момичета.. Благодаря на всички които се включват.. Просто пояснявам за да търсим заедно насоката

# 673
  • плевен
Само набързода кажа , за Цветето ,че мечока се намира на края на подредбата и няма около него карти з д асе вид иккаво да се очаква.Единствено мога д акажа че вероятно ще с евидят , защото все пак излиза като нещ окщоето ще сеслучи незнависмио от всичко.Вероятно ще се почуства зле, длъжник  и ще поиска да си върне дълговете към теб каквото и да значи това.Освен това мога д акажа че те излъгал , за  нещо подиграл се е с добротата ти . Лисица -лилии .

Ами да поизлъга ме и кой знае още за какво без да знам.И аз мисля че има какво да ми върне,не говоря за материално  Sad Ами ще пиша ако има среща Peace

# 674
Разбивате ме с тези големи подредби, аз изобщо не схващам къде, какво се гледа, не че много знам, но като видя голяма подредба и имам чувството, че нищо не разбирам  Rolling Eyes Браво за това с картита, ще се опитам да го направя като имам време. Поздрави, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт