В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 709
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте!

Честит имен ден на Анди! Жив и здрав да е и зло да го забрави!
Чара, страхотни са къщичките, Гого с право не си я дава.
Роси, сигурна съм, че ще изнамериш всичко!
Дез, чакаме да се похвалиш със съкровище.
Изидка, да оздравявате бързо!
Камчи, радвам се, че сте се справили с проблема.

Спокойна нощ от мен!

# 151
  • ВАРНА
Сенди, честит ти именник. Да ви е здрав, да расте усмихнат и игрив!
Благодаря Ви, момичета. Още нямам свещената монета, надявам се да е в сутрешното ако, ако ли не на обяд отиваме на доктор. Дано да не се наложи. Детето си е спокойно, спинка си. Само аз умирам от притеснение. Иначе не е кашлял през деня, позадави се малко тази вечер, яде домашна питка и беше лапнал голямо парче. Бръкнах му в гърлото, изплю го и се оправи. Аз съм малко паника на тема задавяне, случвало ни се е не веднъж и мен много ме е страх от това.

Роси, наистина много мило писмо. И определено е добре, че имаш право на избор. Аз наскоро се чудих кога съм разбрала, че Дядо Коледа не е реален... така и не се сетих.

Лека нощ мили

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 00:37 от de3demonka

# 152
Ама и аз като Вал да кажа: Защо редактирате??....Не можах да видя писмото на Боби... Sad
Дез,дано утре сутринта си имате паричката... И ние тази вечер точно затова си говорихме...Не си спомням кога точно разбрах,ама беше доста късно...И си мисля,доколкото ми е възможно и моето дете да вярва максимално дълго време в белобрадия старец....
Камчи,радвам се че всичко е наред и палците са свършили работа.... Hug
Изидка,да оздравявате...И ние сме едни сополиви и кашлящи... ooooh!

# 153
Забравих да честитя именника на Сенди! Blush Blush Да ти е здрав сър Андрю,много радост да ти носи и да има най-вълшебното детство!
Дез,миличка според мен няма причина да се тревожиш ThinkingПоне ако правилно си спомням детството си..често чакахме на митницата нещо да се появи Wink Относно поглъщането на неща,единственото което се сещам е,че не е проблем поглъщането дори на стъкло ако мине гърлото ,защото се смила от стомашните сокове,проблем е ако се глътнат повече от един магнит.Един влиза и излиза,но когато са повече търсят най-малкото съпротивление да се съберат и могат да станат големи поразии.А монетата,най-вероятно скоро ще излеез.Но ти май не каза акал ли е от тогава newsm78
Камчи,миличко и аз стисках ..ама забравих да ти кажа Wink Радвам се ,че вече ст едобре.От опита ми с циститите и напишкванията ,освен кисненето в лайка и тетра профилактично ние правим такива и с Триклобактер.То е кожен дезинфектант.
Ади,Изи,оздравявайте Praynig
И аз съм в една чуденка Thinking В Петък Кари не ходи на градина ,че вечерта вдигна температура.Но бързо спадна  иднес си беше,а тази вечер се оплака от слаба болка в ухото.Сложих и Отипакс и утре ще сме на педи,ама вечерта че е втора смяна.А баща и държи да ходи на детска градин азащото подготвят тържество а тя има доста реплики,и сег ами е свито да не стане по-голяма беля PraynigТа стиснете и на нас палци да е малкия дявол!
Ади,ти защо не си видяла писмото?Там си е.Макар,че от редакции и аз не съм видяла клипа Wink
Айде лека нощ и дано всички спите спокойно тая нощ!

# 154
  • София
Добро утро!

Момичета, време е да ви покажа с какво се занимавах напоследък. Но първо искам да благодаря на Кас-чето, че нейния сладък Зайо ме запали по това, също така и за помощта й и за вълната, с която ме снабдява Simple Smile!!!
Благодаря и на Ади за помощта с превода и на Пух и баба й за точните думи (Пух, надявам се не се сърдиш)! Благодаря и на всички вас, че харесвате това, което правя и така ми давате криле!
Леле, прозвучах като спечелила Оскар hahaha

Както и да е, ето това правя през свободното (и несвободното) си време.

# 155
Добро утро!

Роси , много ти е разумно детето, а краснописът му е перфектен. Елица ги криви повече и драска на всяка втора дума. Правописни грешки няма , но тетрадките и са грозна гледка.Тя разбра истината за Дядо Коледа миналата година , когато беше на 8 и половина. Бяха коментирали в клас и ме попита наистина ли не съществува.Каза и , ча ако вярва в него , той ще съществува вечно, но после си откри подаръка преди Коледа и ме пита аз ли съм го купила. Отговорих и утвърдително.Не знам дали не направих грешка , но в конкретната ситуация реших , че е по - добре да не я лъжа.Аз престнах да вярвам в Дядо Мраз още в детската градина , когато познах в Снежанка една от другарките. Толкова бях разочарована... още ми горчи при този спомен.Мисля , че тази ранна среща  с истината е оставила трайни негативни следи в моето съзнание .
Днес преди училище с Елка си говорихме за Коледа и като ме попита аз какъв подарък искам и казах , че ми стига да сме здрави и за майтап вметнах "Е може и едни нови гащи".
Касче , дано ушенцето не е сериозно възпалено и Кари да изкара детската без проблем в игри и забавления.Пиши после какво е казал докторът.
Този триклобактерв какво съотношение се разрежда  ?
Дез, взехте ли си спестяванията. Монетата поне ще се види на рентгенова снимка , ако се появи проблем , лесно може да се установи докъде е стигнала.
Ставам да готвя . Ици си е поръчал боб. Вчера цял ден отваря хладилника да го търси , а при всяко ядене питаше с надежда "Боб?"днес ще му сготвя , дано още му се яде.
Между другото той снощи пак вдигна 38 градуса Т.Дано е било за последно.
Ползотворен ден на всички!

КАТ, невероятни са снежковците ти!Комплименти! Много любов и желание си вложила.   bouquet  bouquet  bouquet

# 156
  • sofia
Вчера не съм ви чела и откъде да започна, за да не забравя някой.
На Андршко му желая здраве да му носи името!
Кат не мога пак да не повторя - уникално красиви неща си направила!!!
Чара, и ти голям майстор. Много красиви къщички, предполагам ти си си правила спалните комплекти...
И точно в този момент се сещам - как мога да съм толкова несръчна, но в следващия се успокоявам, че не съм само аз... То тая работа не е за всеки!...
Дез, хайде де, дай паричката насам!....
Изидка, много е гадно да си болен. Бързо оздравяване! Ех, човек като е здрав милион и едно желания има, като е болен - едно единствено. От здравето по-ценно няма...
Камчи, радвам се на хубавите ви резултати! Дано и след 10 дни всичко да е наред!
Роси, сладурковци си имаш - и пиян Алекс и много искащ батко - много миличък с това писмо. И стига се шашкай, отивай в първия МОЛ и почвай да питаш наред - ВАл ти е дала насока, на мен 4те варианта нищо не ми говорят...
И при мен вчера дойде Дядо Коледа - имам си нов GSM - Sony Ericsson C905 (споделям просто за протокала...) http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/c … 5?cc=bg&lc=bg
За срещата съм за - дори чакам с нетърпение нещо да се организираме...
Хубав ден - отивам да работя!

# 157
Добро утро, с коледно настроение и сладки
Роси много опции наистина ти е оставил Боби. Laughing Кой ще бъде преоблечен като Дадо Коледа у вас?
Камче аз ползвах за Пламена Триклобактер - деца и кърмачета - за къпане - 1 супена лъжица в 10л вода, за локална дезинфекция - 1 кафена лъжица в 1 л вода; - това правех аз. Пареше я дудката и много се чешеше, за 2 дни и мина. Сега от време на време пак я мия с разтор.
Кат отново ни шашна с красоти. Останаха ми очите по снежковците.
Честит имен ден на патерици на Анди
Изидка бързо да се оправяте.
Еми честит подарък, да си го ползваш дълго време.

# 158

Добро утро!

Роси, смяла съм се с глас, толкова е готин Боби. Simple Smile
 Hug Hug Hug
Роси, много ме кефят памперс тортите ти, като родя второ, искам ти да ми направиш такава!  Heart Eyes

Днес преди училище с Елка си говорихме за Коледа и като ме попита аз какъв подарък искам и казах , че ми стига да сме здрави и за майтап вметнах "Е може и едни нови гащи".

Камчи, ей това ме просълзи.... честно  Sad ... всяка майка иска да са здрави всички, но някак си като четох ме стегна гърлото..

Дездемонка, дано скоро да излезе тази монета. Аз като малка съм глътнала малко метално топче, така и не са го намерили в акото , но после са ми правили като по голяма рентгенови снимки и не се е виждало.

Относно витамините, признавам си тези които Дени показа, нито съм ги чувала, нито съм ги виждала, не съм давала на Ина никакви витамини, освен 2 - 3 ампули витамин це и то ако ми се е сторила сополива. Аз и правя всеки ден 300 мл прясно изцеден сок от плодове, изпива си го с кеф, яде много плодове и пълноценна храна (според мен). За сега ми се струва че не са и нужни витамини (да чукна на дърво е здрава), пък като тръгне на ясла, ще мисля.

Споделям ви какъв календар направих за бабите. Все още обмислям къде да го разпечатам, ако някой има идея за София, за не висока цена, да ми пише, моля!

Ако искате да си направим среща в Борисовата градина в събота около 11.00 часа, ако е хубаво времето, не съм гледала прогнозата. На мен в затворен клуб, не ми се ходи май.

Прекрасен ден!

Hug

# 159
Cattt, снежните човечета са разкошни! Вики е голяма щастливка да има такава сръчна и талантлива майка. А баба само би се гордяла, думите са си съвсем на място.
Калоян праща много поздрави на Викито:

А тук искам да ви покажа един мно-о-го типичен софийски пейзаж:

Роси, невероятно мило е писъмцето до Дядо Коледа. Запази си го, прекрасен спомен е.
Еми, честит нов телефон, със здраве да си го ползваш. Ама този подранил Дядо Коледа нещо ме съмнява, мина и през нас и ми остави това:

Камчи, да не кажеш, че Дядо Коледа не чува желанията. Ето:

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 10:47 от Мама Пух

# 160
Катче, невероятни са снежните човечета. Виждам, че пишеш, че се продават, пиши ми моля те колко струват, може и на лични. Пък и ако дадеш насоки как ги правиш  Laughing

Да не говорим за на Чара къщите и на Роси снежковците колко са прекрасни.  Hug Аз с моите две леви ръце, само чаткам на компа по цял ден.

Пух, тоя кон ако може да ни го пратиш. Пламен е луднал по коне, ама тук не са толкова много, както у София.  Joy

Дайте съвет какво да правя с кърменето на Пламен. Суче по-често от Дани, няма денем, няма нощем. Ако не му дам реве и се тръшка, дърпа Даниела, абе цирк. Аз вече нямам нерви, даже мислех да го пратя една седмица при баба му, не знам как ще се оправят с него, ама като се върне знам ли го дали ще се е отказал.  Confused

# 161
  • Пловдив
Здравейте,скъпи мои!!!!

На сладък Анко-Бабанко и тук искам да изпратя най-сърдечните си поздрави.Нека ви е жив и здрав най-вече Ванче Hug Hug Hug

Катче,Катче,моите адмирации!Останали са ми очите по твоите снежковци.Толкова душа,сърце и любов са вложени в тях,че няма как да не ги хареса човек.Същото важи и за произведенията на Кат.Момичета имате уникална дарба Heart Eyes.

Роси,браво на Боби.Много се трогнах от писмото Grinning

.....
Аз все още не съм така затруднена с коледните подаръци за децата.Поне докато нне си кажат какво искат Mr. Green.

Поздрави на всички Hug

# 162
Дайте съвет какво да правя с кърменето на Пламен. Суче по-често от Дани, няма денем, няма нощем. Ако не му дам реве и се тръшка, дърпа Даниела, абе цирк. Аз вече нямам нерви, даже мислех да го пратя една седмица при баба му, не знам как ще се оправят с него, ама като се върне знам ли го дали ще се е отказал.  Confused

Много добре знам за какво говориш, Калоян е вманиачен в това отношение. От стълбите ме почва, като го взема от яслата. Едвам го удържам по пътя до нас. Добре че има "бус бус" и "тамвай", че да се разсейва, докато го возя в количката. Но с отключването на входната врата почва да хленчи: "Таце, тацее, дай тацаа!". Но с две кърмачета хич не си се представям newsm78
Кога ще покажеш снимки на дечковците?
Конете са два, другият е по-далече и не се вижда. На Калоян специално му купих едно плюшено конче, защото беше много впечатлен от тях, но го изръсихме някъде по пътя за яслата. Все не намирам време да скокна до магазина, от който го взех и накрая ще поръчам едни кончета от "вегата", за да отбия номера.

# 163
Аааааааааа и ние сме в конската банда!В нас всяко трета играчка е кон! Joy
Катче,браво мила,страхотни са!  bouquet
Алинка,календара е страхотен  bouquet Hug
Камчи, много хубави гащи ти е избрала Пух Mr. Green
Аз пък бих искала да се опитам да съхраня магията на Коледа възможно най-дълго!В моменти в които някой ни казва нещо обратно на това което говоря аз,просто и казвам ,че въпросния човек е спрял да вярва и затова не може да види магията.Ч е е достатъчно Тя да вярва,и чудесата на Коледа винаги ще и се показват!
Айде лек ден  засега! Grinning

# 164
  • София
Алина, много хубав е станал календара, чудесен подарък ще стане.
Еми, Пух, честити ви телефони! Със здраве да си ги ползвате!
Алекс, снежковците нямат точно определена цена (поне като за начало). Не мога да я определя, всеки купувач ще си прецени сам колкото иска. Можеш да си заплюеш снежко/вци с коментар под снимката му, за да си сигурна, че е запазен за теб. После ще се разберем на ЛС как да ти го доставя.
Вал, като дете и аз имах кокоши трън и нищо не помагаше. Единственото нещо, което ме спаси беше домат, поръсен със салицил. Незнам дали сте опитвали това.

Общи условия

Активация на акаунт