Дано иска да си ги носи. Аз се сетих нещо- Може да си купите и вие с мъжо очила.От тези по левче например. Извадете им стъклата и си носете рамките вкъщи , за да не се чувства детето различно , може би по - бързо ще свикне.
Готи , забравих да отбележа , че и Ици е цели 10 кила.Но е по нисък на ръс и не изглежда слаб.Тино е много пораснал и има много закачлив поглед. Стои ли още елхата? Нашата тази година не виждам как ще стои украсена. Ици е луд фен на топките....ще караме само на гирлянди май.....
Кат , много е фешън Вики.целувки от нас с Ицката.
Вал , спалнята е много хубава.Да искара поне две години
Алинка прекрасна е фотокнигата!
Изидка , много е забавно у вас. Ако търсиш квартира - ние имаме място в хола. Нашият е 7 метра.
Ох , айде , че имам помощник...

много е сладка
дано да излезе здрава, че "третата".... нещо ми изчезна от подписа ти 
Тъкмо бяхме овладели кашлицата за месец и ето пак. От снощи буха като магаре, има малко и сополи. Но този път има и Т. След обяд като стана имаше 38. Веднага отидохме при педи. Тя го преслуша и каза че гърдите са чисти, гърлото червено и ни каза да давам разни неща (панадол, хексалгин, аериус, фор кидс, тантум верде и др. такива) и ми изписа за всеки случай ако се влоши АБ Панцеф. Прибрахме се ние, натъпках го с лекарсъва и се заиграхме. По едно време го усещам че не сваля от пяанадола и мерим пак
.Дано да оздравявате бързо 

. Колко ясно се вижда монетата.
Защото на работа нямам нет, а понякога ми остава малко време.
извинете ме.

Ама както са казали хората,дишай! и това ще отмине някой ден