В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 695
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря за честитките! Да са живи и здрави всички останали  именници!

Наздраве от нас

Вал,  ти мани ги тапетите , ами пази спалнята  Laughing . Ох, мани ти шегата и на нас ни се случи нещо подобно  в стария апартамент и си е голяма разправия  Crazy . Дано оправят по-бързо теча. А за уредите незнам какво да ти кажа. Звънни на някой техник да ти каже дали ако изсъхнат ще проработят  Rolling Eyes.

Чаре, незнам и аз как стоят нещата за онлайн магазин, но в e-bay можеш да продаваш каквото си искаш. Мисля, че само трябва да имаш регистрация и да се попълни нещо за плащанията, за които гледам повечето използват pay-pal. Мисълта ми за там е , че има страшно много магазини и дистрибутори които продават и там. Хубавото е , че не си ограничен само в една страна, а можеш да публикуваш където си искаш, даже и в САЩ. Прави ми впечатление, че напоследък има страшно много стоки от Хонг Конг пуснати в e-bay .

Асол, мила, дано Лорка се оправи по-бързо... Радвам се , че се разписа  Hug

Роси, аз вече се спрях мила  Tired . Миналата сряда не можах да издържа на болките и сега си почивам и се лекувам. Добре, че нашите биха миналата неделя  , защото беше много важен мач .
Дани ми е добре, здрав , въпреки , че му избиват 3 кучешки зъбака наведнъж . Сега докато го приспивах си повтаряше '' - Ио амо мамма'' . Изидка ще го разбере . Е, поне някоя друга фраза на италиански ще научи до май месец , както и имената на всичките ми съотборнички плюс треньорския щаб  Crazy .

# 481
  • София
За днешното наводнение е виновна комшийката на 4-тия етаж, дано само не ги караме подред всичките, че до 7-мия докато ги изредим те стени няма да ми останат.  Mr. Green

Вал, що не вземеш да си застраховаш апартамента, че каквито сте каръци поне пари да ви дават за това  Grinning

# 482
  • Sofia
Тя понеже каза, че като почисти у тях ще дойде да говорим и наистина го направи, а мъжа ми каза щом ще ремонтира вика взимай кофата да поливаш стените поне да ремонтира целият коридор  hahaha, защото от третия етаж са ни свикнали, че това си е наша грижа и те нямат нищо общо, та не се надяваме и не очакваме нищо.
Но се извини момичето, кърши, чупи пръсти, стана ми жал за нея чак, върви по етажите и се кланя като гейша, даде си телефона да и се обадим, но то така или иначе от предното наводнение сме за ремонт сега не мисля да я тормозим, съвестта ми се обади след като ги навиках хубаво преди това.  Mr. Green
Може би не е лоша идея да се застраховаме за по-тлъста сума, но искам да ви кажа, че ако застрахователите идват на оглед едва ли ще склонят да подпишем договор, майка ми като ми беше на гости и тръгна да бърши полюлея в кухнята и той висна на някакви жички и жената се ужаси как така бил закачен без кука на честна дума.
Е, викам и е, така, аз нали съм омъжена за майстор.  Laughing
Та сега още си виси, може би трябва да си направим застраховки живот живеейки в тази къща, по-скоро това е правилното решение.  Mr. Green

# 483
Здравейте от мама Ваня и Валентино роден на 26.02.2008г

# 484
Оле-мале,изосавям ви за малко и Вал в кризисна ситуация!Душо златна не ти върви от към наводнения определено,сега поне ми е ясно защо не ми вдигаш цял ден телефона Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug
Слънце и тук бе стлахотна бяла приказка.....за цял час и половина,след това точно както се и очакваше всичко се стопи,но пък аз цял ден си припявам Джингъл бел Joy
Честит имен ден на Дани на Тони, Дани на Алекс99, Дани на Златинка,
на Денил, Даниела_ч и на всички останали именници днес!
Да са здрави и щастливи!

Нали тържествен обещах-честитки само след Катчето Peace
Пух,да  е жив и здрав Косьо!Чудесата никога не свършват, за радаостн а изстрадали души като майка му!
Тони,айде сега ...Изидка само,че и аз дето уж бъкел не вдявам от Италианския го разбрах детето Heart Eyes Hug
Мери,моля те мило пусни си пак телефона,че не го записах предния път а нямам време да ровя назад PraynigМного те обичам! Heart Eyes

# 485
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ! Здраве и късмет им пожелавам!

Да почерпя и за моето братче, което също е именик днес Grinning

Вал - Съжалявам за инцидента душко...много неприятна ситуация точно преди празниците.... Нас като ни застраховаха никой не е идвал на оглед... newsm78...Разпитва  ме там в офиса едно моме само ....Каква дограма имате?....Санирано ли е жилището?...Какви са подовите настилки? ...и тем подобни...

Яяяя...имаме си нови попълнения Grinning...Добре дошла на мама Ваня и Валентино Hug Разкажи нещо повече за вас....

# 486
Кат страхотна си! Hug
Да са ни живи и здрави именниците днес Дани на Тони, Дани на Алекс99, Дани на Златинка,
на Денил, Даниела_ч и всички които празнуват!
Зита благодаря ти много за жеста! Жива и здрава да си!   bouquet
Въче мъчно ми стана, посред люта зима наводнение, ужасих се чак  Confused  Дано се справите бързо! И на Пламена да и се изчистят гадовете, не съм имала но съм чувала че много пречат и болят.
На добричкия Lorisss благодаря за разяснението, дано послужи!
Добре дошли Ваня и Валентино!
 Тони какво ти е?
Касандре снимката с "шапките" е трепач  Simple Smile  0886 889 301  съм сега.
публикувам че днес трудно ловя, много вятър си имаме

п.п. момичета удавихте ме днес, страхотни почерпки

# 487
Няма да редактирам да не ми се загуби питанката.
Като гледам турските сериали очите ми изтичат по софрите им. То са салати, по няколко ястия, сосове, десерти...
Замислих се как се храним ние българите.
У нас например се готви една манджа и това се яде, с хляб винаги (възрастните, на децата хляб давам веднъж дневно, на тях само сготвеното). Закуската ни също е от едно нещо, сандвич, или вариво. Салати рядко има към яденето. Десерт почти никога.
Всичко това разбира се по финансови причини, от детството ми та до сега.
Питанката ми е тези които не се ограничават заради парите в храната поне, какви навици имате? Как се храним в България?

# 488

Заспали уморени от безкрайни игри, в еднакви пози тогава дори,
спете спокойно, сънища цветни ви пожелавам и за всички да се моля продължавам.... Hug

Лека и снежна  нощ мили ми приятелчета ..... Hug Hug Hug

МЕРИ.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 489
Честит имен ден на Дани на Тони, Дани на Алекс99, Дани на Златинка,
на Денил, Даниела_ч и на всички останали именници днес!
Да са здрави и щастливи!

bowuu bowuu bowuu

Вал, хем се смях, хем ми стана много мъчно докато те четох....Не ти трябва Венеция ня тебе, имаш си я периодично Wink
Дано се разминете с минимални щети, и повече не се попет-ва. То бива четири пъти наводнение, но това вече е прекалено Sad

Буб, много  Hug на твоите спящи красавици. Твоят съпруг е щастливец да живее в царството на 4 невероятно красиви малки и големи дами Hug
Добре дошли Ваня и Валентино!
Пух,  жив и здрав да е малък Косьо Hug

Lorisss благодаря ти сърдечно Peace Много съм веща вече в бакуганските истории. изкупила съм всички видове топчета. Сега на коледа ще е големия купон. PSP-то го разкодирахме и вече е пълно със всички пожелани в писмото игри. Изобщо имам 100% успеваемост, да се похваля пред строя hahaha

Мила Тони, днес ти звънях от вивателския телефон, но май беше по никое следобедно време. Много да нагушкаш Дани - да ти е жив и здрав още веднъж Hug

И да се оплача - пълен писюр съм и много нескопосана. Днес единия ми телефон (апарат) отказа за пореден път (Вал, за това не исках да ти го давам преди време ако се сещаш), след това си взех старата нокия, обаче там пък нито един контакт нямам в апарата и в картата. Въобще всеки път се пулих, когато ми звънеше телефона. Накрая и това спрях да правя, след като се спънах на снега днес и си изкълчих крака и се ступолих като чувал с картофи на земята. Остави крака, ами и телефона полетя от чантата ми и сега от него нищо не става. ТА ако някой знае за някой гумен, противовлажен и дуракоустойчив телефонен апарат - нека сподели, защото аз има нужда от такъв Mr. Green
Оплаках се - мога да ви пожелая лека нощ вече Heart Eyes

# 490
  • София
Честит имен ден на имениците, да не цитирам Кат, но всички ви поздравявам, живи и здрави да са и децата и мамите Grinning

Вал, мила, може да ми е грях на душата, но през цялото време ми беше смешно докато те четох, представям си какво ти е, но още ми  е смешно Joy Joy Joy

Бубе, много хуубава снимка  Grinning

Ето на Георги писмото, не се смейте Grinning

http://www.flickr.com/photos/tchara/4192886873/

# 491
Благодаря Ви, момичета!

Честито и от нас на всички именници!
(то всички го знаят, ама на мен добре, че мъжа ми, като се запознахме  ми отвори очите, че имам и аз имен ден Laughing)

# 492
  • София
  newsm62 smile3532 Кратко и ясно! Съжалявам...  smile3505

Роси, каръшки ден си имала. Бързо да оздравее крака! Съществуват противоударни телефони, зависи какво търсиш...
 '' - Ио амо мамма''  newsm78 обяснете на неразбралите, моля!

Мама Ваня и Валентино, welcome
Бубе,  newsm10 smile3509

Приятни таласъмищааа!

# 493
Кат, означава '' Обичам мама''  Laughing . От няколко седмици Влади го учи на тази фраза, та нашия започнал да си я заучава докато заспива  hahaha .

Росееее, ами не може да се открием и това си е... Бях на щанги мила и после едно бързане да си видя детето, да ходя по някакви отборни коледни мероприятия ох.... Tired .
Ама и ти си един марко тотевец значи. И хем все добрини твориш, а гледай какво ти се случва  newsm78 . Дано да не е сериозно изкълченото . Вземи си един нов i-pod  с гумено покритие  Mr. Green .
Меринце , ами получих една неприятна контузия, то и ЕГН- то си казва думата, на ахилеса и си го влачех доста време. Е, миналата седмица вече ме заболя до степен при която трябваше да спра и сега си почивам и се лекувам. Ама то си е много по-гадно да си в такава ситуация, защото от терапии, тренировки, басейни и други мероприятия не мога да си видя детето по цял ден. Абе неприятно е , но се надявам до нова година да ми се подобри положението.
Питаш за това как яде българина  newsm78
Ами и ние сме яли така както го описваш ти. Аз си спомням като малка закусвах попара ( и то доста дълго време), на обяд супа или манджичка с хляб, следобед - вафла и  за вечеря доста често майка ми правеше '' закуска''-препечени филийки с масло , сирене , кашкавал и чай , но по принцип без салата и месо не сядаме на масата. Естественно сега менюто ми е много променено , особенно тук в Италия, където се обръща голямо внимание на храненето на спортистите - наобед спагети , на вечеря месо и салата. Десерт - плод и рядко сладко  Tired . Като цяло си мисля, че българите се храним горе долу добре .

Какви душички заспали сладки си простряла Бубееее Heart Eyes. Ама като ги знам, че са душички само когато спят, а после стават хуни  Crazy .

Чаре, ама Георги е много скромничък . Сладурко. А какъв е този лунен пясък, че ми стана интересно  newsm78?

Каси, как вървят коледните подаръци?

Здравей мама Ваня и Валентино.

Лека нощ от мен.

# 494
"Добро утро, мили деца!" /Спомняте ли си този поздрав преди детския блок  по радио Хоризонт в 6.50 сутринта/Години наред мама ми го пускаше , за да ме събуди за детска градина.

Роси , бързо да ти минава изкълченото - дано вече не те боли.
Чара , много сладко писмо - мъничкият , колко ли се е старал. Много мило ми стана....Да си нагушкаш юнаците от мен.
Бубе , бонбонките как сладко спинкат...
Мери, българският модел на хранене е такъв. И у нас една манджа се сервира на обяд. Старая се почти винаги да има салати. През зимния сезон - зеле  с моркови , ряпа с моркови  и целина , задушена царевица с чесън и лимонов сок + могданоз , праз с маслини,само настъргани моркови с копър, лютеница с лук, картофена и бобена салата,червено цвекло с олио , оцет и сол.. такивами ти измишльотини .Оранжерийни домати , краставици  и т. н. не купувам.За закуска правя сандвичи, малки гевречета , / замесвам от вечерта/мързелевки , макарони  или кускус с масло и сирене , домашна баница.Колбаси  не предлагам умишлено  - наблягаме на млечните продукти  и яйцата. Винаги с чай , сок , мляко. Ако е сандвич - украсявам с  морков , стръкче магданоз , колелце плаз или каквото свежо имам.За следобедна закуска - нещо сладко / домашно /    и /или плодове. гледам да избягвам купешките пакетирани храни.Каката обаче не минава  без вафла или друго сладко. С нея няма спасение, но  поне не прекалява . Вечерята е като обяда, а преди лягане - на малчо кърма, на големите по една ябълка или друг плод...Между храненията плодове или зеленчуци. Солети , зрънчовци , чипсове - не купувам.Смятам , че предлагам общо взето балансирано меню. Не мисля , че прекомерната пищност на трапезана - означава непременно добър начин на хранене. На разходките лятото - носех на малчо нарязани плодове или зеленчуци в една кутийка. Другите децаму  омитаха всичко , но нито една мама не се сети и тя изнесе за нещо свежо. Все казваха , че забравят.Виж зрънчо никога не забравяха да купят.Сега да кажа , че не искам да засегна никого - просто споделям мисленето си за храненето.
На моят малчо му никнат кучешките зъбки и е много неспокоен. Цяла нощ се буди през 30 минути и скимтя като кученце. В 4 му дадох лъжичка ефералган и успя да поспи до 7ч.  Много се мъчи , душичката - дано пробиват скоро.
Добре дошла на новата мама и нейният син Валентино!
Снеженопрекрасен ден на всички!

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 10:19 от Камчи

Общи условия

Активация на акаунт