Наздраве от нас

Вал, ти мани ги тапетите , ами пази спалнята
. Дано оправят по-бързо теча. А за уредите незнам какво да ти кажа. Звънни на някой техник да ти каже дали ако изсъхнат ще проработят Чаре, незнам и аз как стоят нещата за онлайн магазин, но в e-bay можеш да продаваш каквото си искаш. Мисля, че само трябва да имаш регистрация и да се попълни нещо за плащанията, за които гледам повечето използват pay-pal. Мисълта ми за там е , че има страшно много магазини и дистрибутори които продават и там. Хубавото е , че не си ограничен само в една страна, а можеш да публикуваш където си искаш, даже и в САЩ. Прави ми впечатление, че напоследък има страшно много стоки от Хонг Конг пуснати в e-bay .
Асол, мила, дано Лорка се оправи по-бързо... Радвам се , че се разписа

Роси, аз вече се спрях мила
. Миналата сряда не можах да издържа на болките и сега си почивам и се лекувам. Добре, че нашите биха миналата неделя , защото беше много важен мач . Дани ми е добре, здрав , въпреки , че му избиват 3 кучешки зъбака наведнъж . Сега докато го приспивах си повтаряше '' - Ио амо мамма'' . Изидка ще го разбере . Е, поне някоя друга фраза на италиански ще научи до май месец , както и имената на всичките ми съотборнички плюс треньорския щаб
.

, защото от третия етаж са ни свикнали, че това си е наша грижа и те нямат нищо общо, та не се надяваме и не очакваме нищо.

Много те обичам!
...Разпитва ме там в офиса едно моме само ....Каква дограма имате?....Санирано ли е жилището?...Какви са подовите настилки? ...и тем подобни...
0886 889 301 съм сега. 

Кратко и ясно!