В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 656
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Само набързо докато ми ватсва питката.... да ви пожелая весело посрещане на празниците....
Нека преди всичко здравето ни е спътник...другото ще се нареди...
Ели,много се радвам,че пак си сред нас...Липсваше ни наистина...А сТелето е една прелестна дама...
Вал....много й хубав превоза на Принцесата...
Ави,Ели дано половинките ви скоро си намерят хубава,платена работа...
Тони...дано се оправяш бързо...

# 631
Приятно прекарване на Бъдни вечер.Да си пожелаем здраве, щастие, обич и радост, и нека бъдем усмихнати и удовлетворени от делата си.

Ели ще се радвам и тук да си пишем.
Аз хода но работа и не ми остава време.

# 632
  • София
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ Hug

# 633
  • София
Момичета, весело изкарване на Бъдни вечер!
Нека огнище да топли ръцете ви,
вино да топли сърцето ви,
обич да топли душата ви
и Бог да ви закриля в делата ви!

# 634
Желая ви тиха, топла и прекрасна Коледа!
Бъдете здрави и се обичайте!
Hug Hug Hug

# 635
                                  Весела Коледа! santa2

# 636
Нека сиянието на тези светли празници озари Вашите сърца и Ви донесе здраве, удовлетворение и сили за бъдните дни!!!Весела Коледа!

# 637
  • София
Честито Рождество Христово! Желая ви много обич и надежда, които да ви подкрепят, много вяра, която да ви дава сили и много мъдрост, която да ви ръководи!

Камен ни спретна "хубав" коледен подарък, тъкмо когато сложихме подаръците под елхата и мислихме да лягаме, някъде към полунощ беше, се събуди и играхме до сега... Обаче никакво внимание на подаръците- подритва ги, спъва се, броеше сърничките по опаковките, но да се сети да отвори...не. Само моето ли е толкова зле ориентирано Grinning

# 638
  • Бургас
Весела Коледа!!Пожелавам ви много щастие ,здраве и сбъднати мечти!

# 639
Честито Рождество Христово!
Нека Бог винаги ни сочи вечрния път и ни направи по-добри.
Желая на всички много здраве и хармония.

Ирка,много сте хубави Flutter
Тони,Бубе,Ади,Кат Hug
Ванче,здравей  bouquetЩе намериш време за форума,тук пишат много работещи мами Peace
Ставам,да меся питката на Чара Mr. GreenДнес очаквам гости Wink

# 640
ЧЕСТИТА КОЛЕДА

Да ви почерпя!
Моята Ина има имен ден и майка ми също!

Бъдете живи и здрави!

Честит Имен ден на всички именици!

Hug

# 641
Честито Рождество Христово и от нас!Да ни е винаги Коледно в душата и пълно с чудеса около нас!

Честит имен ден на прекрасната Ина!Да расте все  така усмихната,здрава,щастлива!Честит празник и на баба й!От здраве да не се отърве още дълги,дълги години!
Честит празник и на Ици на Камчи!Да е много здрав и послушен за радост на цялото семейство!
Честит празник и на всички останали именници!Да са много здрави!
Р.Р. Да е жив и здрав Кристиян на Миркам!Злото да го забрави,както аз преди малко Blush!Да е много здрави Господ винаги да го закриля!

Последна редакция: пт, 25 дек 2009, 09:54 от Кас

# 642
  • Пловдив
Честита Коледа,милички!!!!

Най-важното е да бъдем живи и здрави!

Почерпете се и за здравето на моя син
!

Искам и аз специално да поздравя прекрасната Ина,нейната баба,нашия невероятен дон Тино,Ици на Камчито!!!
....
Каси Heart Eyes Wink

Последна редакция: пт, 25 дек 2009, 11:49 от Mirkam

# 643
  • sofia
Честита Коледа, мили дружки! Много здраве и топлина да има в домовете ни!
На всички именниците - със здраве да си носите името!!!

Ние слава Богу сме добре! ПУ-ПУ!!! Всеки по задачите си - ние на работа, децата по разпределение... Да определено ми липсва времето когато си бях у дома по цял ден и прекарвахме много повече време заедно, но... това е положението... Confused

Чаре, ама как издържаш на тези нощни и дневни смяни - незнам. Дома ви е станал още по-хубав. Дано вече да не викате маистори...

Хаиде, хубав ден и весел празник!!!

# 644
  • София
Нека да съумеем да запазим магията на Коледната нощ през цялата година, за да бъдем по-добри, да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме по едно малко чудо всеки ден –една усмивка, едно добро дело, един топъл жест. Бъдете живи, здрави и истински щастливи!

Ч Е С Т И Т А   К О Л Е Д А ! ! !

* *** * *** * *** * *** * *** *

Честит Имен Ден на всичките ни именници - малки и големи! Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт