В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 720
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
 Hug
Много ми е мъчно за нещата които се случавт с Мери.
Мери аз ще ти помогна със всичко което знам за шиенето и правенето на кукли например.Роси не и трябва ръчната машина,само крачната.
Дарийка дано всичко е благополучно с пътуването.

# 421
  • София
Добър ден, от мен  Grinning

Аз не мога да не се похваля, че свършихме ремонта- вчера! Шест месеца...само този ремонт, имаше и предишни... Днес у нас е тишина и спокойствие Grinning Ето резултатът... някои от снимките с промените са стари, некачествени и не с всички промени, но нямам търпение да ви споделя, а и докато изчистя и приведа нещата в ред, подходящ за снимане, ще станае Коледа  Grinning

http://www.youtube.com/user/sabev#p/u/0/fMUJmj4fH2o

# 422
ЕЕЕ честито Танче, нямам думи. Обърна ми се всичко, като си помисля кога и аз ще показвам преди и сега.
Браво много ми хареса, останаха ми очите...
Пух хубаво е, че показ и другата гледна точка при Мери. Често от този ъгъл не бях погледнала.

# 423
На първо място, сърдечни благодарности на Миркаив, превела си ми детските си, хем ми стана ужасно гузно Cry, хем мило. Господ здраве да дава на теб и семейството ти!  bouquet Ива има нови апрески, защото беше боса от седмица. Жасинка ми прати от нейната красавица топли ботушки, но дали на Ива крачето е по широко или им е дошло времето, зяпнаха по всички шевове (няма как да се зашият, плата се разбрида) и крачетата и бяха ледени и мокри. Роси сподели че в мола имало хубави апрски за по 20лв, отиде ги взе и ми ги донесе до дома. Кой каза вчера, няма такава жена като нея! Освен това пристигна с 4 огромни торби храна, имам ядене поне за седмица а децата са много
щастливи! Роси, цял един живот няма да ми стигне да ти се отблагодаря!
Момичета мили, не знам страшна ли е ситуацията в която съм, на мен ми е грозна и много срамна, това ме задушава. Научена съм да се оправям сама с всичко още от малка, сега с тази безпомощност се чувствам много некадърна...
Пухче, единствено добротата в него ме привлече, и желанието за промяна и грижа. Казах си, това е човека, всичко друго сами ще постигнем и оправим. Но отново съм сгрешила много, добрина няма, явно е научен че като се свие в ъгъла и скимти жално някой ще го съжали и ще се погрижи а него, а мен това ме вбесява, ужасно  Стигнах до там че го мразя с цялата си душа, улавям се на моменти да мисля най грозни неща.
Срещнах се с човека вчера, няма работа а надеждата ми за там бе голяма. Лекичко се попарих, но нищо, все пак "ще ти се обадя" значи нещичко.  И продължавам да търся. Трябва скоро да започна, иначе ще лудна съвсем,. Днес се хванах да мисля че ако не бяха децата нямаше да съм в това положение, аз която съм мечтала за тях с години.
Чаре честито! Гледах снимките, развълнувах се много, чудесно е станало всичко! Личи че с много желание и любов сте действали. И ченето ми увисна, като казваше че нямаш покрив, ти буквално си нямала покрив  Shocked Усещането трябва да е било доста ... странно.
май изчезна нета, дано публикувам

# 424
Добър ден, от мен  Grinning

Аз не мога да не се похваля, че свършихме ремонта- вчера! Шест месеца...само този ремонт, имаше и предишни... Днес у нас е тишина и спокойствие Grinning Ето резултатът... някои от снимките с промените са стари, некачествени и не с всички промени, но нямам търпение да ви споделя, а и докато изчистя и приведа нещата в ред, подходящ за снимане, ще станае Коледа  Grinning

http://www.youtube.com/user/sabev#p/u/0/fMUJmj4fH2o

Честито! Страхотно! Ужасно много ви се кефя. Страхотен ДОМ!

Hug Hug Hug

Роси ми стопли душата. Пратила е на Ина подарък. Страхотен свещник си имаме и хавлийка!
Роси, изненадата беше много Яка
Краси също много ме изненада!  Hug Hug Hug Много ви обичам! Знам че тук имам приятели!

Hug

# 425
  • sofia
Еее, търпях, търпях, ама вече ще взема да си го кажа
МЕРИ, дай си IBAN.-а, моля те!!! Не искам да плащам излишни такси и комисионни на банките.
НЕка всеки го има, някой пък може да иска да ти помогне... в края на краищата.
Няма нищо срамно, радвай се, че не си сама и има хора, които от дистанция иска по някакъв начин да ти помогнат...
Дано да не ми се разсърдиш... Confused

# 426
МериHug на теб и двете ти слънчица!
Чара - страхотно изглежда, честито, да сте живи и здрави да си ползвате всичко, направено с толкова труд. Да сте много влюбени и щастливи в прекрасния си дом! Heart Eyes

# 427
  • Sofia
Танче, страхотна е къщата, похвала за търпението дето си имала през тези 6 месеца, аз лично не бих могла.  Laughing
Но пък резултата си заслужава определено, сега ми се вижда като палат, спокойно можеш и снахите да приютиш от сега, място има бол като гледам.  Mr. Green
За Коледа наистина ще сте в уютен дом, освен ако не решите да идете към другия уютен дом по празниците на където и ние сме се запътили.  Grinning

Росито го играе Дядо Коледа тази година ми се струва.  santa2
Роси, мерси за изненадата, много мило ми стана!!!  Heart Eyes

Мери, ще излезне нещо, спокойно, от теб се иска само да си събереш мисълта и да си с ясното съзнание как ще продължаваш за напред, всичко друго съм сигурна че само ще си дойде на мястото!  Hug

Радвам се, че ви познавам момичета!  Heart Eyes

# 428
Танче, страхотна е къщата, похвала за търпението дето си имала през тези 6 месеца, аз лично не бих могла.  Laughing
Но пък резултата си заслужава определено, сега ми се вижда като палат, спокойно можеш и снахите да приютиш от сега, място има бол като гледам.  Mr. Green

Е това е точно като вица за един, който развежда приятели из ремонтирания си дом, те цъкат с език, възхищават се и по някое време един го пита:
- Всичко добре, ама в цялата ти къща всички ъгли са заоблени, защо така?
- Много просто, тъщата каза: Дано се намери в новия ви дом едно ъгълче и за мен.

Та като гледам тъщата Вал как разсъждава, не е зле да повикате майсторите да позаоблят ъглите hahaha

...Не ми тръгва видеото тук, но съм убедена, че е станало великолепно, като знам с какъв мерак го правихте.

# 429
  • Sofia
тъщата каза: Дано се намери в новия ви дом едно ъгълче и за мен.

Разконсперира ме, но аз опитвам стоката да си пробутам, аз има в кой ъгъл да се забутам.  Laughing

# 430
Пух, Вал за края на работния ден ме развеселихте  Joy Joy Joy

# 431
Здравейте!
Тук съм за тези, които питаха или са се чудили. Просто от работата не ми остава толкова време за темата... и много съжалявам, че е така... сега сме си в къщи, че Лора пак лепна някакъв вирус от яслата.  Tired Само да ви кажа, че на работа се чувствам много добре!

Мери... съжалявам много, че трябва да преживяваш толкова труден момент. Какъв е или не е Иво, това ти най-добре си знаеш. Но аз определено съм в хора на болшинството, дето вика Пух. Но не това е важно. Важно е да си намериш работа. И ако няма в Айтос, потърси в Бургас, в София. В крайна сметка не си с корени - въпросът с къщата също може да намери решение. Преди време се опитах да намеря работа на една позната от малко градче в София. Момичето беше със средно образование и на предложението ми да започне като деловодетел в администрацията, в която работя аз, срещу 300-400лв само дето не ми се изсмя. ooooh! После се оказа, че си е намерила работа със заплата 1000 лв. Без език и без висше образование. Мисълта ми е, че няма нищо невъзможно, не случайно този вакуум към големия град засмука доста хора... А в сферата на услугите пък как добре се печели... една чистачка в София не работи за по-малко от 5 лв на час!
Наистина, публикувай си IBAN-а за всички, които също искаме да ти помогнем.

Чаре, страхотно семейство сте, страхотна къща сте направили. Направо от нищо нещо!!!  Hug  bouquet

В събота бях на базара и си купих едно от твоите бебета Касандре   Heart Eyes Hug На Катчето произведенията не ги видях... newsm78 но накупих доста други неща. Дано да сме помогнали на дечицата в дома!  Praynig

# 432
  • София
Чара, къщата е станала прекрасна!!! Имаш и моите поздравления за търпението и труда, резултата наистина си заслужава! Пожелавам ви да изкарате най-приказната Коледа у дома без майстори (сигурно така си свикнала с тях, че сега ти е търсене още). Онази снимка с лалетата на двора много много ми хареса Peace
Асол, бързо да оздравява Лорка!
Дар, как сте?
Ави, предай на Бонбонка да слушка мама, а на дядо й бързо оздравяване желая. Ти как си? Хвърли ли патериците?

# 433
  • ВАРНА
Здравейте.
Нямам свободно време, затова се включвам рядко. Добре сме, Роси  Hug, благодаря, че питаш!
Всяка вечер си казвам "ей сега да приспя Емч и ще седна за малко пред компютъра, респ. форума" и ..... заспивам с него.
Уикенда не съм ви чела, снощи успях да прочета една страничка и се притесних много. Мери, мила, в ужасна ситуация си попаднала, дори си главен герой. Вярвам, че финала на филма ще е положителен.  Hug Честно казано ми е неудобно даже да коментирам. Не смея да давам съвети, нямам много опит. Единствено те моля да не се сломяваш. Изход винаги има, стига да се потърси.   bouquet
В неделя ни спряха нет-а. Сега съм хванала дужд, утре ще пускаме Бтк.  Цунк и до скоро

# 434
Момичета, не си знам IBAN-а, имам две карти издадени от социалните по които получавам детските и майчинството.
Моля за друго сега, живеещите в София. Има една кинкалерия, мисля От игла до конец се казваше, на Пиротска до пилоните, от там взимахме халки за слингове. Метални, без прекъсване, с диаметър 7-8см, може и по големи, но и по малки. Трябват ми такива за да мога да ги шия. Ако няма в наличност могат да се поръчват, бих взела 10 или 20, зависи дали са стотинки както преди. Молбата ми е, ако някой има път натам или живее на близо да провери и ако може да ми вземе след като му изпратя парички.

Общи условия

Активация на акаунт