Много ми е мъчно за нещата които се случавт с Мери.
Мери аз ще ти помогна със всичко което знам за шиенето и правенето на кукли например.Роси не и трябва ръчната машина,само крачната.
Дарийка дано всичко е благополучно с пътуването.

Ето резултатът... някои от снимките с промените са стари, некачествени и не с всички промени, но нямам търпение да ви споделя, а и докато изчистя и приведа нещата в ред, подходящ за снимане, ще станае Коледа 
, хем мило. Господ здраве да дава на теб и семейството ти!
Ива има нови апрески, защото беше боса от седмица. Жасинка ми прати от нейната красавица топли ботушки, но дали на Ива крачето е по широко или им е дошло времето, зяпнаха по всички шевове (няма как да се зашият, плата се разбрида) и крачетата и бяха ледени и мокри. Роси сподели че в мола имало хубави апрски за по 20лв, отиде ги взе и ми ги донесе до дома. Кой каза вчера, няма такава жена като нея! Освен това пристигна с 4 огромни торби храна, имам ядене поне за седмица а децата са много 
Ето резултатът... някои от снимките с промените са стари, некачествени и не с всички промени, но нямам търпение да ви споделя, а и докато изчистя и приведа нещата в ред, подходящ за снимане, ще станае Коледа 

Много ви обичам! Знам че тук имам приятели!

Само да ви кажа, че на работа се чувствам много добре!
После се оказа, че си е намерила работа със заплата 1000 лв. Без език и без висше образование. Мисълта ми е, че няма нищо невъзможно, не случайно този вакуум към големия град засмука доста хора... А в сферата на услугите пък как добре се печели... една чистачка в София не работи за по-малко от 5 лв на час!

На Катчето произведенията не ги видях...
но накупих доста други неща. Дано да сме помогнали на дечицата в дома!

, благодаря, че питаш!
Честно казано ми е неудобно даже да коментирам. Не смея да давам съвети, нямам много опит. Единствено те моля да не се сломяваш. Изход винаги има, стига да се потърси.