В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 716
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, не си знам IBAN-а, имам две карти издадени от социалните по които получавам детските и майчинството.

Не разбирам как така от социалните ще ти издадат карта, то не е банка. Не пише ли на картата от коя банка е? Нали като идеш в социалните да подаваш документи за детските и попълваш айбана на картата?

Аз преди няколко месеца търсих по пиротска халки за слинг, но нямаше, намерих само с прекъсване и струваха 2.40 лв.
Ако все пак някой ходи, може пък да има и да не съм намерила.

Hug

# 436
  • Sofia
Преди години и на мен така от социалните ми бяха издали карта за детските на ДСК, не и знаех IBAN-a, подавах си молбата на 6м и пишех само, че искам по банков път да ми ги превеждат ама къде и как, те си знаеха, в началото като тръгна тази система картите ги даваха те.
После трябваше да ходя на нещо красно село или поляна да си я подновявам и аз я зарязах, така и си остана.
Мери, нищо не ми говори този магазин и халките не знам как изглеждат, но ако не се появи някой по-запознат ще се метна на нещо и ще отида да го намеря, само там ли ги има всъщност?

# 437
Преди години и на мен така от социалните ми бяха издали карта за детските на ДСК, не и знаех IBAN-a, подавах си молбата на 6м и пишех само, че искам по банков път да ми ги превеждат ама къде и как, те си знаеха, в началото като тръгна тази система картите ги даваха те.
После трябваше да ходя на нещо красно село или поляна да си я подновявам и аз я зарязах, така и си остана.
Мери, нищо не ми говори този магазин и халките не знам как изглеждат, но ако не се появи някой по-запознат ще се метна на нещо и ще отида да го намеря, само там ли ги има всъщност?

Добре де и аз може да не съм в час и да не знам точно как са стояли нещата с картите преди, ама след като има карта, тя е към някоя банка и банката със сигурност знае айбана на картата. Отиваш в банката, ако искаш и го разбираш. Пък тия в социалните, щом знаят къде да преведат парите, трябва да знаят и айбана?!

Hug

# 438
Пише разбира се на коя банка са, утре ще ида да взема данните  да ги имам.
Както обясни Вал, така са издадени и моите карти, едната  от София, другата от тук.
А и няма да го напиша, не може вечно да ме подрържате, не става така. Цяло лято оцелях благодарение на вас. Благодаря ви от сърце, но стига толкова мили мои!   

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 19:52 от Мери

# 439
  • Sofia
Аз когато исках да си знам IBAN-а от социалните ме пратиха в централата на банката, която беше на майната си при все, че около нас има два клона на ДСК, не можело от там, не знам сега каква им е политиката аз говоря за преди години.
Между другото аз пари като внасям го правя и само с ЕГН.
Мери, питай в някой клон дали не могат да ти кажат какъв ти е, майка ми си извади миналата седмица документ с IBAN-a на 2 карти, които никога не е знаела какви са и, но и трябваха тъй като им бяха надписали сметката за ток и трябваше банкова сметка, за да им възстановят парите.

За тази от София много вероятно е да те пратят в София да си искаш, тази банка е леко шашава от към то изисквания.  Crazy

# 440
  • Пловдив
На мен също наскоро ми се наложи да разбера Iban и просто отидох в банката,където се водят сметките на фирмата ,в коята работа(Вал и аз не знам каква е логиката,но са ми казвали,че когато имам проблем само в този клон да ходя ooooh!:някоя мама ,работеща в банка може и да знае) и просто поисках да ми издадат бележка с данните за сметката ми.Момичета отделно ми попълни едно талонче,на което ги пиеше тезси неща ,за да не се разкравам друг път Peace

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 23:07 от Mirkam

# 441
Здравейте момичета!  Heart Eyes
По повод IBAN -ите се включвам , само да кажа, че Физически лица, могат да се разплащат, както и получават , каквато и да е била информация за техните сметки във всеки един от клоновете на банката. /Поне така е в банката, в която аз работя./ А ако ми кажеш на картата , коя е банката, може по име да те потърся и ще видя IBAN-a, дали имаш в тази банка сметка.
Асол -бързо оздравяване на Лора!
На всички много целувки и прегръдки!!!  Hug Hug Hug

# 442
Росито го играе Дядо Коледа тази година ми се струва.  santa2
Аз съм Снежанка бееее hahaha Таз дълга черна коса, за какво мислиш, че я пазя Joy А пък е криза, и в свободното време заработвам час-маг hahaha

Момичета, всеки на мое място би постъпил така! Просто аз съм най-близко до Мери и за това. В този ред на мисли, само да вметна че имам сметката на Мери! Който желае да ми пише на лични! Мери, не се сърди, че го обявявам публично без твое знание! Между другото сметката която имам е в Уникредит Булбанк Peace

Чаре, прекрасна къща, още преди месец ти казах, че няма по-прекрасен дом! Много щастливи да бъдете в него! Аз много пъти съм ти казала, че ще ти сложа табелка - "Към Рая", знаеш защо Wink
Асолче, бързо да оздравява чернокосата красавица Лора Hug
Пухи, ако някой ден се запознаеш с Иво, 100% ще му "начупиш канчето". Днес бях брутална спрямо него, като му казах, че храната е за Мери и децата, а той ми каза, че си търсил работа.... Питах го как за 1 година нищо не намери...Но както и да е, който иска намира, който не иска, търси лесното в оправдания! Да нацелуваш пухкавия Калоян Hug
Миркам, все забравям да ти кажа, че малката кукла е страхоооотна. Останаха ми очите по нея Hug
Изабелка, ти няма ли да ни простреш прането скоро? Троли ти къде се загуби?
Авенце, тези дни ще те посетя Hug
Тони, как си мило? Днес късно видях че си ми звъняла Sad Утре ще се чуем  Hug

Тъйййй, и аз да се оплача, свършиха снежковците на Билла-та и направо съм болна. В събота и неделя е коледния благотворителен базар, а аз нямам ниииииииииииищооооо! Ще се реванширам по някакъв друг начин  Sad

И аз ви прегръщам  Hug

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 23:25 от rosi_bosi

# 443

Тъйййй, и аз да се оплача, свършиха снежковците на Билла-та и направо съм болна. ....
........

hahaha Joy Валерия и това предрече,още когато ти обяви че си зарибена  Laughing каза че ти ще изкупиш всичките снежковци и ето че пак е позналааааа  Laughing
Между другото нещо ми се върти из главата че и в Кауфланд видях такива,но да не те подведа  Thinking
Прането ще го пера за Коледа явно и ще просна някой чаршаф тогава,хич не съм по снимките нещо  Crazy
Ама ти ела на  живо да ми ги разгледаш чаршафите,ей го на Февруари наближава....  Hug
Евала за постъпката ти   bouquet   bouquet  bouquet

Мери,аз нищо няма да коментирам.Просто искам да ти кажа да стискаш зъби и да вярваш че най-хубавото тепърва предстои.
Не се отчайвай,всички сме с теб и искаме да ти помогнем.Кои с каквото и както може.Бъдете здравички,нали това е най-важното.
А всичко останало ще се нареди някак си.Имало да минава и това е,няма да е винаги така.Не се предавай  Hug Heart Eyes

Мира,стархотни сте  Heart Eyes Много е сладичка малката и какви бузки имааааа  Heart Eyes Незнам кой ти е правил снимките но .... искам и аз  Crossing Arms Много ми харесват  Heart Eyes

Много ми се приспа  Tired ако се сетя още нещо ще дописвам...

Сетих се !!!  Laughing

Добро утро !

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 07:28 от izabela®

# 444
Много ми се приспа  Tired ако се сетя още нещо ще дописвам...

Сетих се !!!  Laughing

Добро утро !

Изабелка развесели ме това  Laughing Добро утро и на теб или в случая приятни сънища Hug Това кафенце с капсулите много го харесвам мерси.
Добро утро на всички бисквитки към кафето от мен
Роси писах ти за снежковците на лични.

# 445
Добро утро и от мен!

Роси ,и друг път съм казвала , че си уникална личност! Дай Боже повече хора като тебе да има.А относно снежковците- преквалифицирай се бе, като няма снежковци измисли друго- в тая криза трябва гъвкаост.
Асолче , да и минаво на Лора по - бързо , че празници идват. В тоя ред на мисли - моите все по Коледа са болнави. Дано тази година  ни се размине.
Мери , не се чувствай неудобно . Всеки може да изпадне в твоята ситуация . Просто ти си извадила този късмет днес , утре може да е някоя от нас.И не се опитвай да отказваш това , което правим за теб. Това не е просто помощ , това е любовта и съпричастността ни- тях не можеш да не ги  приемеш!
Лек ден момичета!

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 09:57 от Камчи

# 446
  • София
Извинявам се, че така се вмъквам по средата, при все че отдавна не пиша тук.
Много ми е болно за Мери и след като случайно влязох да прочета какво се случва с Февруарските майки и бебета не мога да спра да мисля за варианти за нея.
Моето мнение е, че трябва да се справи сама и да отсвири всички, които не заслужават дори да бъдат обсъждани като вариант.

Мери, аз мисля, че е най-добре да се заемеш с нещо, което наистина правиш добре и ти доставя удоволствие - кое правиш най-добре ?
Аз мисля, че се справяш прекрасно с гледането на деца. Това е труд, който в момента много се цени. Едва ли нямаш приятелки в Айтос, които да търсят гледачка, макар и почасово.
Може да спретнеш една мини-детска забавачка в къщи, със занимания с апликации,приказки, игри, забавления...
Може да прибираш децата след детска градина, докато майките им се приберат - според мен има много майки, които имат нужда от подобан услуга, а ти си специалист .
Извинявам се ,че си позволявам да коментирам, просто ми се струва, че идеята може да е от полза...

# 447
Отивам след малко да си търся снежковци и джудженца Peace, че хич не ми стигнаха.... Мерси за инфото Simple Smile

Льонеберя прекраааааааааааасна идея имаш!!!
Супер вариант Мери да си е в къщи и да си гледа и децата и другите деца.

# 448
Мила Снежанке, това е за теб:

# 449
  • София
Отивам след малко да си търся снежковци и джудженца Peace, че хич не ми стигнаха.... Мерси за инфото Simple Smile

Льонеберя прекраааааааааааасна идея имаш!!!
Супер вариант Мери да си е в къщи и да си гледа и децата и другите деца.

Ако аз живеех там и имах нужда от такава услуга, с драго сърце бих си поверила децата на Мери.
Мисля си, че с помощта на форума могат да се намаеря поне 2-3 майки, които имат нужда от това.
Всяка от нас може да изпрати на Мери играчки и вскякави други пособия, с които да задоволи нуждите от занимания за повечко деца.
С подходяща украса, уютна обстановка и добра жена - става идеална забавачка.

Общи условия

Активация на акаунт