В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 655
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Честито на всички именници! Бъдете здрави!
И моя татко е именник нека да е ми е жив и здрав и да помага - като забавлява Марти!

# 646
  • Варна
                                         Весела Коледа,момичета!

Честито на всички именници!

# 647
                                                   Честита Коледа!

На всички, които са слушкали и/или папкали през годината - много подаръци и хубаво настроение!

Много здраве и късмет!

Честит Имен Ден на всички, които носят имената: Христо, Християн, Кристина, Кристиян, Кольо, Божин, Божана, Младен, Радостин, Райко, Румен, Румяна, Ростислав                                                    

Специални поздрави на Християн на Камчи, Кристиян на Mirkam , Дон Тино на Готика и Кристиян на tedi_ig и пожелания да станат големи и силни мъже, но преди това да имат голямо и много щастливо детство!

...Нямах представа, че Ините празнуват днес, но щом е така - да е честито на малката Ина! Да е винаги толкова усмихната и добронамерена като майка си.
Irka, коледната ти картичка е очарователна! Бих я разпратила на всички хора, които обичам!

Последна редакция: пт, 25 дек 2009, 14:36 от Мама Пух

# 648
  • Sofia
Честита Коледа на всички!!!  Hug
Пожелавам ви здраве, щастие и благоденствие!!!   bouquet

Честито на всички именници, със здраве и късмет да си носят името!!!   bouquet

Предполагам сте преяли, препили и повеселили та за това така сте се скрили.  Laughing

На мен Дядо Коледа ми донесе много сополи, безсънна нощ и болки в главата но се надявам днес да се поправи и да ми донесе и многото здраве дето го забрави.  Mr. Green

# 649
Весела Коледа и честит Имен ден на всички именници! Много здраве, късмет, любов и щастие милички, за всички!  Hug

# 650
                                Честит Имен Ден  на всички малки и големи, които празнуват на този светъл празник!Със здраве и любов да си носят имената!

При нас Дядо Коледа дойде през балкона, леко подпийнал  Crazy , но това си е в реда на нещата  Mr. Green . Дани се стъписа малко в първия момент и аха да се разреве , но като започна да вади подаръците от торбите , забрави даже , че съществува. Донесе му барабанче, пумпал, пожарна кола и естественно влак .
Беше толкова въодушевено и радостно детето , че чак ме учуди  Hug . После  падна една игра до 11 часа а  след това и насън повтаряше '' влака, влака''.  И паричката от питката се падна на Дани , но реши, че след като е била там става и за ядене  Crazy , а на мен само случая с Дездемонка ми беше пред очите . 

Е, това е за сега от нас . Виждам всички продължавате да празнувате, та после ще чакам снимки и разкази .
Наздраве  Hug.

# 651
  • София
Хе-хе, Тони, много щастливо джудже Grinning А колко спокойно звучиш ти... Аз няма да имам време за писане и разказване- вчера цял ден в кухнята за постните ястия, днес пак, чакаме след малко гости, ще спят иу нас и утре пак цял ден, вдругиден пък други гости и пак готвене...брррр, хубави са празниците, ама от кухнята не излизам...

# 652
Честито Рождество ! На всички желая много здраве,хиляди вълшебства и безброй усмивки!

Макар и с малко закъснени честитките за Ицко приемам с умиление!
Благодаря ви за доброто настроение и време е да  слагам угощение:

Честит имен ден на всички , които празнуват на днешната дата!На мъничките именици Кристиян на Миркам , Тино на Готи , Ина на Алина , Христо на Пепи 1975 и Кристиян на tedi_ig
желая здраве и детство  с много игри и  бели!!!
Чара , и аз си имам същото будаленце!Никакво внимание не обърна на подаръците  Ицко. Виж за сметка на това 100 пъти изсипа плодовете от купата на масата , за да ги преброи: "едно , де , ти ,кекеи , пе" и т. н.То моето с играчки може да се заиграе най - много за пет минути . Останалото време от денонощитето му е изпълнено с катерене .За да го зарадваме за РД, може би ще е добре  една шветска стена да му подарим . newsm78
Паричката от бъднивечерската питка са падна на Елица.Тази година не прилага хитрости да я открие , просто си и беше  късмет.

Последна редакция: пт, 25 дек 2009, 17:32 от Камчи

# 653
Тони, разкошен джуджанко!!! Предполагам, че изпълнява желания. Намислих си едно, може ли да те помоля да го погалиш по русата главичка вместо мен, за да ми се изпълни.
Вал, бързо оздравяване и ако със закъснение Дядо Коледа намине у вас с порция здраве, прати го насам, че тая хрема ще ме довърши.
Толкова! И аз като Чара се въртя в кухнята и посрещам и изпращам гости ooooh!.

# 654
  • София
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! Hug Hug Hug

Честит Имен Ден на всички празнуващи - малки и големи!  bouquet

Последна редакция: пт, 25 дек 2009, 17:52 от GoldenEyeful

# 655
Весела Коледа и честито на всички празнуващи.Мн здраве и любов ви желая!

# 656

На най-светлия християнски празник-Коледа с моя мъж си казахме "да" Stuck Out Tongue

# 657
Ваня , честита годишнина! Още много години да се обичате и да гледате в една посока!!!

# 658
                                Честита Коледа!!!

Честито на всички именници(не изборявам за да не пропусна някой)От здраве и късмет да не се оттървате...
Ваня,Честита годишнина...Още сто години да празнувате все така влюбени...

# 659
  • Sofia

Честито Рождество Христово!!! Бъдете здрави и се обичайте!!!

Честит имен ден на всички празнуващи, малки и големи!!!
Честита годишнина на Ваня!!!

Общи условия

Активация на акаунт