FARMVILLE - 5-та тема

• 39 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Вече никой не пуска букети, а на мен ми трябват още 11  Tired
Пробвах от собствената количка за цветя, но не ги отчита.

Това с 50-те коинтс го пробвах. Но ми се губи много време.

# 211
А мен ужасно, ужасно много ме дразни, че като си приемам подаръците ме праща на фармвил.ком Tired

# 212
  • London, baby
Jylieta, мерси.

# 213
Вече никой не пуска букети, а на мен ми трябват още 11  Tired
Пробвах от собствената количка за цветя, но не ги отчита.

Това с 50-те коинтс го пробвах. Но ми се губи много време.
В неделя ще ти дам около 15...всичките щи ги дам, все за тебе, от сърце  Heart Eyes

# 214
А мен ужасно, ужасно много ме дразни, че като си приемам подаръците ме праща на фармвил.ком Tired
Това е, защото някой ти е пускал от екслузивните подаръци  Whistling
Неблагодарница  Crossing Arms Joy

# 215
Аз въобще не мога да вляза  сегя във Facebook,исках да играя но не мога да го отворя л

# 216
  • София
Здравейте аз и синът  ми имаме ферми Simple Smile.Искам да ви питам защо когато му пращам подаръци,а и др. му съседи пращат той не ги получава?

# 217
  • София
Саксиите нищо не дават, нали?
А защо понякога имам готови дървета, без капка отгоре?

Саксиите са само за декорация и нищо не дават, да!
На дърветата не се появява розовата капка отгоре, само за животните се появява. За дърветата трябва да имаш поне малка видимост към тях, за да разбереш, че са готови, т.е. да им видиш плодчетата. За кленовите дървета кофичката под тях е пълна, когато са за обиране. Ако си като мен с мноооого дървета, мога да те посъветвам да ги сортираш по вид и да изчакаш всички дървета от един вид да дадат плод; после можеш да ги подредиш така, че да виждаш само едно от тях и да ги обереш. Когато следващия път то стане готово за обиране, ще знаеш, че и останалите също са. Дано съм обяснила разбираемо  Rolling Eyes !

Ако някой успее да ми каже как направих това !!!!- както си местя неща по фермата и гледам ми липсва една леха  newsm78 (със сигурност си беше там), но реших че без да искам съм я "прекопала" с червената лопатка и току-що забелязах, че съм я преместила!!! Както си е насадена, пониканала на процентите на останалите, но на друго място. Често съм искала да преместя леха, а не да трия и да правя нова, но не съм успявала, сега как стана ?!?!?

Как е станало? Веднага да се сетиш!!! И аз искам да знам!

Здравейте аз и синът  ми имаме ферми Simple Smile.Искам да ви питам защо когато му пращам подаръци,а и др. му съседи пращат той не ги получава?

Откъде са изпратени подаръците? Ако не е през самата игра, а от някое приложение във Фейсбук - няма да ги получи!
Подаръци се изпращат и получават единствено и само през играта!

Kally May знаеш ли програма,която да превръща глас в текст.Говоря за английски.
Асооа, уърд 2007 има като опция гласово разпознаване за английски.
http://office.microsoft.com/en-us/word/CH062453181033.aspx
Мерси много,само това не бях пробвал днес. Hug

Дано да ти върши работа, Асооа, че аз нищо не успях да открия  Sad !

# 218
Това е, защото някой ти е пускал от екслузивните подаръци  Whistling
Неблагодарница  Crossing Arms Joy

Наистина ли? Embarassed Ауу не знаех, че е заради това, аз обикновено приемам всичко, без да гледам какво е. Mr. Green
И аз от 2 дена от тях пращам, но влизам в сайта им само за това, иначе мразя да играя там, имам чувството, че повече ми забива.

И пак не успях да си взема златна кокошка, тия златни яйца са обрани на 30тата секунда! Crossing Arms Само веднъж се доредих и ми даде гориво Sad

За дърветата - и аз имам много, но то се вижда кога са готови, а като обера повечето, минавам с мишката по тях, и така виждам ако има някое пропуснато - стрелкичката става на сърп. Grinning

# 219
Оф,днес от 10 опита за снасяне тъкмо снесох едно кафявичко яйце и нещо се бъгна и не щя да ми го публикува.Е***си Rolling Eyes

Коледните декорации откога ще идват?

# 220
       По колко подаръка към един съсед може да се пратят за един ден? Аз не мога да изпратя повече от един на човек, но има хора които ми изпращат по 4-5 всеки ден  Thinking?
Аз пращам през 5-6 часа на 1 човек...
                              Това ще да е ключа от палатката, много благодаря   bouquet!

# 221
...

Като играта започне да не зарежда, значи са дошли. Joy

# 222
...

Mr. Green

Дано не са всички за купуване с реални пари,че нещо се поуливат напоследък.Котенцата,дето ги пуснаха,са много сладки,но не ми се харчи кеш.
А някой излъга ли се да вземе от новата зелена мистериозна кутия?

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 22:16 от 凤Феникс凰

# 223
  • София
Лелеее 15 страници  Shocked ,ами да се запиша докато не е свършила и тази тема  Mr. Green

# 224
...

Mr. Green

Дано не са всички за купуване с реални пари,че нещо се поуливат напоследък.Котенцата,дето ги пуснаха,са много сладки,но не ми се харчи кеш.
А някой излъга ли се да вземе от новата зелена мистериозна кутия?

Е, ще има и от двата вида - по-хубавите ще са за кеш, разбира се, дано има елхички. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт