FARMVILLE - 5-та тема

• 39 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Търся си съседи за добра реколта! Ако искате ми пишете на лс  Peace

# 526
Цъкнах едно яйце на 2рата секунда и ми изписа, че са взети вече. Shocked
Да не би да не е съвсем на принципа кой превари, той завари, това е невъзможно просто. Shocked

# 527
Да не би да не е съвсем на принципа кой превари, той завари, това е невъзможно просто. Shocked

Има начин преди да публикуваш яйцето да го пратиш на който ти си реши, за това предполагам се получава така . И на мен много пъти ми се е случвало на 2 сек . да ми изписва че е взето .

# 528

Има начин преди да публикуваш яйцето да го пратиш на който ти си реши, за това предполагам се получава така . И на мен много пъти ми се е случвало на 2 сек . да ми изписва че е взето .

Т.е. човекът го взима преди изобщо да е пуснато?
Така ми е по-обяснимо! Crazy

# 529

И на мен преди малко ми се случи същото на 2-та секунда и вече е взето Crossing Arms

# 530

Т.е. човекът го взима преди изобщо да е пуснато?
Така ми е по-обяснимо! Crazy

Именно , но по -тъпото е че въобще ги публикуват тези яйца . Ако е взето само от един ок ама да го пратят на 5 човека и после да го публикуват за мен е подигравка  Naughty

# 531
Леле, опасни сте с тези клипчета.
Сега разбирам как ми измъкват яйцата изпод носа  Grinning

# 532
  • E-CLM & CH-VD
Именно , но по -тъпото е че въобще ги публикуват тези яйца . Ако е взето само от един ок ама да го пратят на 5 човека и после да го публикуват за мен е подигравка  Naughty

Абсолютно  Tired Аз точно заради това бих шута на трима съседи.  Crossing Arms Не стига, че ми пълнеха стената, ами и нищо не намазвам.  Crossing Arms

# 533
Как става това пращане на яйца, преди да са публикувани? newsm78

п.п....Славе, началото на фейсбука се рефрешва на 2 минути,
т.е....яйцето може да е вече на 2 минути,
а на тебе да ти пише, че е на 2 секунди... Thinking
....разсъждавам си просто, щото аз не съм видяла опция да копнеш линк,
преди да си публикувал яйцето... Thinking

# 534
Руска, виж линка в ютуб

# 535

Попринцип е на 2 мин. но понеже аз съм си изкарала новините от фармвил отделно, те не ми се рефрешват много често и отвреме на време като се сетя давам рефреш . Тогава ми се е случвало да хващам яйце на 2-3 сек. и да не дава нищо.
А линк който се праща е -  като ти даде публикувай , натискаш с десен бутон върху яйцето и копирай адрес на връзката .

П.П. правила съм го това с яйцето, щото имам още една ферма от акаунта на мъжо и да не го изпусна случайно  Crazy

# 536
Тези яйца ме побъркаха тотално и огнище още нямам...да го пуснат, да си го купя, че да мирясам... Crazy

# 537
Имам 2 кокошарника  newsm44
Благодаря ви момичета  Hug

И аз пробвах номера и стана  Party

Какъв е този номер? Embarassed
Ето линка
http://www.youtube.com/watch?v=ja8Rre0FqX8

# 538

Попринцип е на 2 мин. но понеже аз съм си изкарала новините от фармвил отделно, те не ми се рефрешват много често и отвреме на време като се сетя давам рефреш . Тогава ми се е случвало да хващам яйце на 2-3 сек. и да не дава нищо.
А линк който се праща е -  като ти даде публикувай , натискаш с десен бутон върху яйцето и копирай адрес на връзката .

П.П. правила съм го това с яйцето, щото имам още една ферма от акаунта на мъжо и да не го изпусна случайно  Crazy
Да, и аз гледах току- що клипа към линка...шти пратя утре голд ег,спешъл фор ю   Hug
...поне вече знам как става  Heart Eyes Grinning

# 539
Ей мерси много   bouquet . Аз все ги изпускам тези яйца , точно се заблея на някъде и то изкочило . Добре че имам съседи, които нямат много приятели , а и такива които не са от мафията бг.мама, та си понапълних птицефермата .

Общи условия

Активация на акаунт