FARMVILLE - 5-та тема

• 39 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте фермерки, с удоволствие се присъединявам в редиците ви.Ако мога да помагам с нещо съм насреща Hug

# 421
и аз не мога вляза във фермата  Sad

и аз цяла сутрин опитвам и немога да вляза  Rolling Eyes

# 422
Уф, много дълго отворено писмо... всъщност за какво иде реч?

# 423
  • София
момичета, през www.farmville.com, могат да се изпращат допълнително подаръци на още 10 души.Аз се възползвам от това Mr. Green

# 424
  • Варна
Аз си купих кутия, падна ми се коледна порта

# 425
Има ли някой, който разбираемо да обясни как се придобива втори кокошкарник? А също за какво е това дълго открито писмо?

# 426
  • София

Какво писмо Shocked ?

# 427
Какво писмо Shocked ?
                                Да, какво писмо?
                                И аз от 15 кокошки вадя по 2 яйца, но още не ми е омръзнало  Blush. Втори кокошарник не искам - само ще ми заема място. Моите кокошки ги пускам да кълват под дърветата. Чакам с нетърпение да раздам довечера новите подаръци.

# 428
  • Варна
Има ли някой, който разбираемо да обясни как се придобива втори кокошкарник? А също за какво е това дълго открито писмо?
Достатъчно добре е обяснено в този линк  http://fermer-farmville.blogspot.com/2009/12/2.html

# 429
  • София
Писмото във фейсбук предполагам. An Open Letter from Facebook Founder Mark Zuckerberg.

С две думи станахте много. Не повече от 50% са част от регионалните мрежи. Ще направим нова версия с която да ги премахнем (регионалните мрежи).
И ще направим нови настройки, за по голяма сигурност и контрол над информацията.
Thanks for being a part of making Facebook what it is today, and for helping to make the world more open and connected.
Дрън.

П.П. не касае фермерството конктретно.

# 430
  • София
Аха, ясно явно пак ще оакат ФБ, сефте ...  Laughing

# 431
Писмото във фейсбук предполагам. An Open Letter from Facebook Founder Mark Zuckerberg.

С две думи станахте много. Не повече от 50% са част от регионалните мрежи. Ще направим нова версия с която да ги премахнем (регионалните мрежи).
И ще направим нови настройки, за по голяма сигурност и контрол над информацията.
Thanks for being a part of making Facebook what it is today, and for helping to make the world more open and connected.
Дрън.

П.П. не касае фермерството конктретно.
да точно това

благодаря

# 432
Когато наторявам съседите си,не ми позволява да използвам последното чувалче  newsm78,някой от вас в такава ситуация?

# 433
  • Варна
Когато наторявам съседите си,не ми позволява да използвам последното чувалче  newsm78,някой от вас в такава ситуация?
Да и при мен се получи.

# 434
момичета, през www.farmville.com, могат да се изпращат допълнително подаръци на още 10 души.Аз се възползвам от това Mr. Green
Aз пък днес изпратих 30 подаръка от сайта и 30 през фейсбук  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт