FARMVILLE - 5-та тема

• 39 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Странно, че никой не ми е пратил кафяв подарък, а имам по 5-6 от всички други  Mr. Green

# 631
Това с наторяването се оправи
Явно е било временен бъг

# 632
Странно, че никой не ми е пратил кафяв подарък, а имам по 5-6 от всички други  Mr. Green

А пък на мен розов .Имам само 4 от тях .

# 633
  • Варна
Да, и аз така, ама си изпросих оттук - оттам  Mr. Green

# 634
Кой питаше за изтриване не ферама? Когато получиш подарък от някой не го приемай а малко по-долу пише-блокирай това приложение. Мисля че така ще си разрешиш проблема!

# 635
Я кажете как процедирате с горивото от Златната кокошка.  newsm78
И така и не го разбирам номера с яицата а вече имам поне 22-23 кафеви и 2 златни и да го правя и аз това  Crazy
Това за блокирането не е ли да блокираш подаръка от този човек да не получаваш вече  Rolling Eyes

# 636
Я кажете как процедирате с горивото от Златната кокошка.  newsm78
И така и не го разбирам номера с яицата а вече имам поне 22-23 кафеви и 2 златни и да го правя и аз това  Crazy
Това за блокирането не е ли да блокираш подаръка от този човек да не получаваш вече  Rolling Eyes

И двете може - или човека, или приложението Simple Smile

# 637
Приех 4 подаръка,а няма нищо в кутията с подаръци Twisted Evilда ме извинят милите съседи,но нета от няколко дни ми е скапан и не мога да торя като хората  bouquet

# 638
Не се ядосвай, те изглеждат най- ситни  Mr. Green

# 639
  • London

Ma вярно и са опаковани с амбалажна хартия. Joy

# 640

Да, сигурно това е причината, но утре ще си поискам  Mr. Green

# 641

Да, сигурно това е причината, но утре ще си поискам  Mr. Green

Да ама като по чудо в тях ще се окажат най-хубавите подаръци.

Искам да благодаря на всички , след като написах че нямам розови подаръци , кутията ми се напълни   bouquet

# 642
  • Mediterraneo
Днес не съм ви чела, но ще се върна след малко.

Имам нужда от помощ! Най- после събрах 1 милион коинса и реших да си купя вилата. Купих я и докато умувам къде да я сложа, цъкнах без да искам в съседна ферма и къщата ми изчезнааааааа!!!! Изчезна ми милиончето, няма ми я и къщата  Cry
Има ли начин нещата да се оправят  newsm78 Или ще ми остане успокоението, че съм си купила 10 000 ХР за 1 милион коинс  Rolling Eyes

# 643
Приех 4 подаръка,а няма нищо в кутията с подаръци Twisted Evilда ме извинят милите съседи,но нета от няколко дни ми е скапан и не мога да торя като хората  bouquet

И при мен го има същият проблем, не мога да приема нито един подарък днес. Като натисна "приеми" ми излиза само бяло поле, а подаръка го няма в кутията, нито под елхата. Като натисна върху елхата ми изписва "0/60 подаръка". Сигурно съм изгубила няколкото подаръчета, които се опитах да приема.  Sad

# 644
Днес не съм ви чела, но ще се върна след малко.

Имам нужда от помощ! Най- после събрах 1 милион коинса и реших да си купя вилата. Купих я и докато умувам къде да я сложа, цъкнах без да искам в съседна ферма и къщата ми изчезнааааааа!!!! Изчезна ми милиончето, няма ми я и къщата  Cry
Има ли начин нещата да се оправят  newsm78 Или ще ми остане успокоението, че съм си купила 10 000 ХР за 1 милион коинс  Rolling Eyes

Като дадеш рефреш още ли ги няма парите. На мен ми се е случвало , но парите после се връщат и си купувам пак .

Общи условия

Активация на акаунт