Детски градини на територията на ж.к. Хаджи Димитър

• 7 098
  • 15
  •   1
Отговори
Мили майки, моля дайте своя глас за предпочитаното от Вас детско заведение в ж.к. "Хаджи Димитър", свързано с Ваши лични впечатления по отношение на отглеждане, възпитание, програми за обучение, хигиена, дневно меню, допълнителни занимания, качество на педагозите и всичко, което се сетите, че Ви харесва или не Ви харесва в детската градина, която детето Ви е посещавало или посещава в момента.

# 1
  • СОФИЯ
И аз ще следя с интерес темата, макар че най-големи шансове тази година имаше в АЛИСА - за прием - защото имаше най много свободни места Simple Smile

# 2
Да и аз така разбрах.

# 3
Хайде да побутнем тази темичка, моля! Майките от Хаджи Димитър...изкажете мнение за да помогнете на майките с дечица, на които предстои да постъпят в 1 група тази година. Предварително ви благодаря!

# 4
# 5
Странно,никой ли не може да сподели мнение за градините в Х.Димитър като цяло  Rolling Eyes

Дадох глас за "Звънче",единствено поради причината,че е по-нова градината.Нямам никакви наблюдения и отзиви.
За "Алиса" съм чувала,че директорката била доста нервна,но за всичко останало не съм наясно.
В "Жар птица" базата е страхотна,учителките са много симпатични всички,но там шанса за прием 1-ва група е абсурд Confused
Оставаме и ние с най-големи надежди за "Звънче" Praynig

# 6
За Жар птица чувам само отрицателни неща - простоват персонал, тотална неангажираност, липса на индивидуален подход, корупция и т.н. Там вече приеха децата за 1 група в началото на годината, защото разкриха 1 или 2 яслени групи, децата от които автоматически продължават в 1 група.
За Звънче чувам само положителни отзиви за сега - сериозна директорка, грижовни госпожи и много добри база и подход.
За Алиса почти нищо не съм чувала, освен това че директорката е меко казано с психически отклонения.
Но странно защо никой не иска да участва в анкетата.............майки от Хаджи Димитър събудете се! Тече кандидатградинска кампания 2010 г. все пак! Разчитаме на вашата активност!

# 7
jenichaneva ,в една друга тема,която открих някаква жена беше споделила,че в "Звънче" имало добри и "лоши" госпожи.Детето като го преместили в "Алиса" и детето си ходело с удоволствие.
Но то не може навсякъде на всички да ни харесва всичко  Peace
Не знам дали да не отида на място в градините,в които кандидатстваме и да поговоря с директорка или с някой от персонала  Rolling Eyes Предполагам,че всеки ще си похвали градината,ама знаеш ли...
В яслата ни (№ 58 до "Звънче") като съм ходила в началото директорката все ми казваше,че нейната ясла е най-добрата в района и една от най-хубавите  в София. Grinning В интерес на истината съм с най-добри чувства към целия персонал,с който съм разговаряла.Никой не ми е направил лошо впечатление или нещо да ме е подразнило.Предполагам,че и през деня,когато детето е там всичко е наред,защото и то не се е оплаквало  Peace

# 8
Абсолютно съм съгласна. И ние сме в IV група на 58 ясла. Тя е една от най-добрите в София. Страхотен персонал, голяма хигиена, индивидуален подход към децата, разходки навънка, много играчки...и то хубави........разкошно е!!!
Що се отнася до градините, ние пък имаме данни за дете прехвърлено от Звънче в Алиса.............което се чувства по точно обртния начин.......в Звънче явно са случили на много добра госпожа и не е имало никакви проблеми с адаптацията и престоя.............след прехвърлянето в Алиса са започнали проблемите им..........начумерени  госпожи, кофти отношение, детето не иска да ходи, а е голямо на почти 5 години..........сега са го спрели временно, защото просто е невъзможно......всяка сутрин изпада в истерия само като види сградата на градината................това на мен ми говори само лошо. Въпреки че не бива да се съди за градината само по един единствен случай.

# 9
Жени,ако не се влючи някой друг в темата пак само ние с теб ще си пишем  Laughing
Днес говорих с директорката на яслата ни и тя също ми препоръча "Звънче".Не може да не се знаят двете заведения,като са едно до друго  Grinning
А понеже вече станахме на три ни отпуснаха до края на Април да останем. Confused Тъкмо се затопли и болестите да се надяваме,че ще затихнат Praynig и ще ни спрат от яслата.Много нескопосано са измислени тези закони за изписването от ясла  Crossing Arms
Дано да имаме късмет поне за есента  Praynig Praynig Praynig

# 10
Привет!
Аз гласувам с две ръце за "Алиса" .Моят племенник бе6е 1 година в "Жар птица" и винаги отива6е и си тръгва6е с рев,госпожата ги наказва6е постоянно и децата бяха страсирани,съ6то има6е навика да вика родители да си взимат децаата,без да са болни наистина. И като го преместиха в "Алиса" ,детето се промени,ходе6е с желание и у4ителките бяха страхотни,на завър6ването вси4ки плакаха. А за директорката не се притеснявайте,нали все пак тя няма да у4и децата ви Wink .И аз исках да запи6а там моя син,но ми е прекалено дале4.

# 11
  • София
Тва ОДЗ дето е до високите блокове в Ст. Караджа /бившия/ дето има нова сграда към градината, не е ли 3-то ОДЗ, не го виждам в анкетата. Племенницата ми и още 2 познати дечица ходят там. Освен, че директорката е подкупна .... доколкото знам и съм подучула от паркове и градинки, друго лошо не съм чувала за там. 69-то го даваха в Господарите  Mr. Green. Лично аз като живущ в р-н Подуяне и като взема предвид разкази на майки за мен специално най-доброто ЦДГ на територията на р-на е това което се намира зад ТАБИ, с/у базар Поли. Не знам кой номер е, но всички го хвалят много. Моето дете ходи в 91 ОДЗ в кв. Левски.

# 12
Ще ме извините, не съм по темата - нямам наблюдения за въпросните ДГ. Само да отговоря на Мишчицата - тази ЦДГ е 117 "Слънце". Дъщеря ми ходи там, като цяло съм доволна. Само материалната база е доста стара - например нямат салон, няма отделни спални помещения, ремонт на тоалетните не е правен - т.н. Според мен много зависи на какви педагози ще попаднат децата - във всяка градина има и "добри" и "лоши"

# 13
  • СОФИЯ
И аз да се запиша - също се колебая между ЗВЪНЧЕ и СЛЪНЦЕ - и двете са ми на еднакво разстояние от вкъщи, засега се спирам на ЗВЪНЧЕ само защото много от децата от 58  ясла също са кандидатствали там и с оглед по лесната адаптация на детето ми - ще е сред познати приятелчета, а и пътя до там ще е същия ..............За СЛЪНЦЕ съм чувала наистина много хубави работи, организират им ски училище зимата .......... За ЗВЪНЧЕ не съм чувала дали имат някакви такива - извънкласни ли да ги нарека - занимания. Също за СЛЪНЦЕ - мисля че преди 2-3 години им правеха ремонт точно на тоалетните, на приятелка дъщеря и беше в 3 група все още там и до октомври не беше почнала си спомням,  заради този ремонт............

# 14
  • София
Да, много е сложно. Чувала съм страхотни неща за Слънце, но пък наистина базата им е старичка, от друга страна новата 92-ра в Левски базата е страхотна, но пък такова текучество на персонал, че ужас........колебая се дали да пробвам за Слънце за 1-ва група, или пък да си останем в 91-ва в Левски Г. Не е лоша, имат голям двор, басейн, салон......

Общи условия

Активация на акаунт