ДБМ - Русе 11

• 28 316
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
Айде пак за графика.В петък сутринта ще сме малко само 3... аз ще докарам стоката и едни рафтчета с буса,но трябва да разтоварваме,да редим,да дооформяме,а до към 10.30 трябва да сме готови.Всъщност аз преди 9 часа не мога да дойда,тъй като съм без мъж тая седмица и с буса-тоест предвижвам се по-тромаво,и детето трябва да закарам в детската Rolling Eyes
Та ще помоля,,който има възможност да дойде сутринта към 9 да удари едно рамо и две ръце Laughing,че няма да можем да се справим навреме инак.

# 151
 Аз в петък ще мога  да помогна сутринта,ако децата са здрави  и всичко е ок.

# 152
В петък в 9 съм където кажеш  Peace

# 153
  • Русе
до 10.30ч съм на работа в петък, към 11.00ч. ще съм при вас. Мога да остана до 16.30ч-17.00ч.
В събота мога след 10.30ч до 16.00ч., в неделя не мога.

# 154
мога единствено в неделя и то не е сигурно кои часове,трябва да се съобразявам със спането на Анито  Rolling Eyes съжалявам  Embarassed Rolling Eyes мислех че и трите дена по малко ще мога да идвам,нооо  Tired

# 155
Айде пак за графика.В петък сутринта ще сме малко само 3... аз ще докарам стоката и едни рафтчета с буса,но трябва да разтоварваме,да редим,да дооформяме,а до към 10.30 трябва да сме готови.Всъщност аз преди 9 часа не мога да дойда,тъй като съм без мъж тая седмица и с буса-тоест предвижвам се по-тромаво,и детето трябва да закарам в детската Rolling Eyes
Та ще помоля,,който има възможност да дойде сутринта към 9 да удари едно рамо и две ръце Laughing,че няма да можем да се справим навреме инак.
Бумито на линия с горещото кафе в 9.00. а ще има ли тениска и за мен?

# 156
И аз ще дойда в 9ч. да помогна с нареждането ,но за петък с друго не мога да се включа.
За събота и неделя мога по всяко време.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 21:28 от Iliana__

# 157
петък до към 12- 12 и нещо съм на разположение, следобед за съжаление- не.

# 158
Ще бъдем заедно на смяна, значи. Wink
И аз имам да нося стока и масичка.Тениските са у Иринка, а ключа за къщичката кой ще вземе?

# 159
  • Русе
Супер,браво момичета Hug
Радвам се,че се събира дружината за старта Mr. Green

Сега следващата задача...Медиите-кой къде и как,официално инфо до всички ще пращаме ли?
Можем ли да търсим съдействие и от някоя от националните телевизии?На кой му се пише прочувствено писмо?
Rolling Eyes

Иринка,свирни като си готова с нещата,мисля че ще и е по-удобно да мина да ги взема в светлата част на деня.Моля те,не забравяй и плакатите,нека да е до четвъртък Praynig

# 160
местната телевизия Север ще ни отрази. за националните медии- не мога да кажа, но до сега са включвали събитието във вечерните новини, така че се надявам да спазят традицията.

# 161
Аз мога да говоря с вестник Утро, само кажете  Peace

# 162
за Утро ще е добре, да. даже ако може предния ден да пуснат анонс, ще е по-чудесно...

# 163
  • Русе
Трябва да имаме по-тесни връзки с медиите наистина,защото с тези общи съобщения,които им подаваме по мейлите не ги впечатляваме особено.За това ми се иска лично отношение,Буми,Елеонора-действайте там,където можете,надявам се да се включи и някой друг с отношение по въпроса.Контакт с Катя Вичева?А кой е коренспондента на Нова ТВ  за Русе?
Тъй като не само нашият базар почва в петък,можем да обединим инфото за Русе,Пловдив,Бургас...за последните дни на Видинската инициатива...

# 164
Илианка  букетите ти са страхотни  Peace.
Аз незнам дали ще мога да се включа в помощ за смените,моля ви направете един примерен график тук ,ако някъде сте твърде малко,ще се опитам да помогна.Съжалявам,че не мога още да съм ви много в полза.
Джаста за моята масичка как да се разберем? Да я оставя в магазина до нас или ти ще минеш през нас да я вземеш.А ако имаш нещо друго впредвид казвай.
Ако някой мисли че мога в нещо  да помогна от къщи да свирка насреща съм. Hug

Общи условия

Активация на акаунт