ДБМ - Русе 11

• 28 310
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
nia7 , според мен - става!
Напрегнато ми е, но знам, че ще се справим!
До утре! Hug

П.П.   Иринка, разпиши се мила, че много ми липсваш! Heart Eyes
Абе, то ако няма хора как ще се справи   Sad

# 211
Илиана, в какъв смисъл?
В събота последната смяна вместо да са 4 продавачи, по-добре в неделя сутрин да са 3.
Или ако няма хора в центъра как ще се справим?

Отивам да събирам топло за утре. newsm46 Лека нощ!

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 22:17 от Дидк@

# 212
Илиана, в какъв смисъл?
В събота последната смяна вместо да са 4 продавачи, по-добре в неделя сутрин да са 3.
Или ако няма хора в центъра как ще се справим?

Отивам да събирам топло за утре. newsm46 Лека нощ!
Купувачи ако няма в този студ ще е гадно , иначе като брой продавачи сме добре вече .

# 213
  • Русе
Споко,момичета винаги има скрити лимонки LaughingЩе се справим 1-2-3,колкото,толкова Hug
И миналата година го бяхме закъсали с графика,а не можехме да се съберем в бърлогата и се наложи да смучем  чая с ферментация отвън Joy

Днес пристигнаха нещата от София,сърдечни благодарности на момичетата,които ги разпределиха и пратиха по градовете  bouquet  bouquet  bouquetГудзи,миличка Heart Eyesда оздравявате,всички и бързо
Биби,много,много,много ти благодаря за положения труд,за съпричастността и за големият кашон пълен с красоти  bouquet Heart Eyes  bouquetУтре ще пометем здраво Wink
От сърце и душа благодаря и на всички останали помощнички от близо и далеч  newsm51

Къщичката е заредена със стоката и обурудването,благодарности на Светла и добричкия й мъж  bouquet,който отнесе тежката работа,и с помоща на Аничка,Фустичката,Кабзи си улеснихме старта утре Peace
Благодарности и за добричката ми комшийка Вили,която налепи с пайетки едно кашонче с крушки,вълшебни са  bouquet
Лавендер,благодаря за подкрепата  bouquet

Айде да ни е на късмет утрешния ден

# 214
Мацки, съжелявам, че тази година съм така по тъч линията, но мислено ще съм с вас, даже ако трябва на работа ще отворя вратата, че да ми е студено Mr. Green. Ще стискам палци да има много клиенти и се надявам да е що-годе добре детенце в неделя, че да се включа и аз.

# 215
Момичета пожелавам ви успешен старт утре  Praynig Peace и дано не е много студено.Прегръщам ви всички  Hug.

# 216
  • пловдив
Стискам палци момичета ! Успешен базар и от мен

Да напълните тобрица, да зарадвате мноооого дечица !

# 217
Стискам палци момичета ! Успешен базар и от мен

Да напълните тобрица, да зарадвате мноооого дечица !

Антомче,да ви се връща   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 218
спорен ден, въпреки че времето не е с нас! качвам се на ските и идвам!

# 219
  • Русе
Ако не сте ходили в Сибир,а това ви е детска мечта-излезте да се поразходите в Русе Joy

# 220
Ако не сте ходили в Сибир,а това ви е детска мечта-излезте да се поразходите в Русе Joy

Ей сега обувам снегоходките и идвам! Laughing

# 221
  • Русе
Малеееееее едвам завлачих детето на градина.Улиците не са бутнати.Някой ако има лопата да вземе ще трябва и да се рине newsm28Дано пък да ни е на късмет това време.И аз се спускам сега по-пистите.

# 222

e , нека да дойде и във Видин ,да не е само в Русе !Обстановката е същата ,дори продължава да вали сняг и в момента !
Момичета ,успех ви желая  ,непременно пийте повече чайчета ,и ако видите ,че е прекалено снежно и студено ,отложете за утре !Не бива да се разболеете !
Пишете как сте !

# 223
Здравейте и от мен! Успешен старт! Стискам палци да е ползотворно това начинание. Аз още не знам дали ще мога да се включа в продаването мъжът ми е затрупан на Бяла, Георги го боли ухо, абе всичко наопаки Дано на вас ви спори!

А детето сго карах с шейната и с нея успях да прелетя над снега. Колите задръстени ... общо взето в момента най-сигурния трнспорт е двойката  smile3539

# 224

Общи условия

Активация на акаунт