Избора на мебели е много голям, цените са добри проблема е, че когато събера парите ще трябва с тази схема да отида до гърция и да си прибера кухнята.
Мириям може да не ти се налага, чак до Гърция да ходиш. Ще отварят и в София ИКЕА тази година
Дано така да е оживена темичката ни през цялата година! 

За какво точно става дума? Да ударим едно рамо и да запушим устите на клеветниците! 
Мерих я в къщи- малко над 10 кг, но пък на ръст се е източила доста- 79-80 см. От септември е наддала 300 грама и почти 6 сантиметра. Другата седмица сме на консултация и евентуално ваксина. Хремата почти й е минала, но периодично се появяват секрети. 
Споделените тревоги тежат по-малко, а всички тук сме се събрали да се изслушваме и да си помагаме в добро и зло, както се казва.
Дай боже да имаме повече поводи за хвалби и по-малко притеснения, а при вас да се нормализират нещата!

Аз имам кухня, обаче плаче вече за смяна. Ще отида на този сайт да си пооплакна и аз очите- засега само виртуално.
А за гърба правиш ли нещо, освен инжекциите? Лекуваш ли се сериозно? Че не е шега работа.... 
/; да "чете" книгите и после да се опитва да ги качи отново на полиците
; да хвърля храна от столчето, когато вече не е много гладна; да се катери по дивана и леглата и т.н. и т.н. 

Ако ще купуваш IKEA, непремено си вземи организационните преградки и вътрешни хубости по шкафовете и кабинетите.
Но ето тука има няколко голи лятни омазани с черници - http://www.febchicks.com/blog/family/2264
. Ирина, твоята много ми хареса, разчупена, много добре, малко ми е розова на мен като цвят
Аз ще показвам снимки на нашата, като я направим в близките 2-3 месеца.
Чувствайте се почерпени от негово име! 
Милата, не ти е лесно - ти за добро, а то...
Прегръщам теб и Хамлет

Катери се навсякъде (спалня, диван, фотьойли и т.н.) и слиза, не се хвърля. Камината я знае, че "апииии" (хапе) и не пипа, когато е запалена. Други чупливости на много достъпно място няма май...
Наскоро разглоби на баща си клавиатурката на телефона и я скъса (тя една хандрава беше де, ама тя я довърши).
А между другото вече отвинтва и завинтва капачки всякакви! 

и всички, които не знам. Да сте здрави и да са ви честити имената.
Прякорът на Елинка е Ели Бели - защото е с бяла кожа и прави много белички. Страшно обича да рисува и с химикалка е издраскала пода (балатум е), книжки, вестници, чаршафите. Добре, че още не се е сетила, че може да рисува по тапетите. Счупи ни мишката на комп-а, изтри всички клипчета и снимки от джи ес ема на баща си, иска да се храни сама и бърка по всички чинии с вилица, омазва се цялата естествено
, гаси телевизора и го пуска по ен пъти на ден, същото сполетява и пералнята, разнася си дрешките из къщата и ги тупа..... 

Кухнята-мечта е СТРАХОТНА!Фенка съм на червеното във всчките му тоналности. 

,вади от шкафовете всичко,което докопа и за това вече на всякъде имаме заключвалки,че ми писна да викам след него-последния път изсипа олиото,стъпи в него и се хлъзна и така издъни главата в теракота,че чак мен ме заболя..
То абсолютно всичко,което му е в обсега се взима,опитва се и се хвърля на земята.С малките пръстчета ми изкара вече 4 копчета от клавиатурата на лаптопа.Такива щуротийки върши....и още много,ама в момента не ми идват на ума.

Аз последните три дни бях в Клюкарника, имаше свирепа тема по повод на репортажа за домашното раждане, разгеле я заключиха
Аз трупам опит
Не съм попадала в ситуация да се почувствам неудобно. Иначе бели почти не прави и няма как, след като всичко й е позволено и нищо не таксуваме за беля. Сега като се замисля забранявам й само контактите. Мамите от "тефтеря" са гледали как ми опустоши лап- топа, как размазва масло по паркета и себе си
Вики не знаех, че имаш и коте. И при нас Ивка проявява интерес към котешката храна. Най- новото й е да седне върху котките да ги язди и вика като конче
А те стоят милите като препарирани 
Искате ли следващото заглавие на темата да е "СЕПТЕМВРИйската мама е бамбина, ТВ водеща стана Ирина"
или нещо друго с тази тематика

Тази година проблемите със звука ми развалиха удоволствието, затова пък вчера попаднах по БНТ на втория новогодишен концерт от двореца Шьонбрун /не знам откога има такава традиция за два концерта за една седмица, може би просто не са го излъчвали досега
/ и го изгледах с голяма наслада. 

.
.
.
, а как ми се ходи на театър, а в Ямбол вече шеста година дават "Татул", малии това ако не беше плачевно щеше да е смешно
.
благодаря ти много за грижата
.
.
шалтера падна, пинсетата се стопи, а той жив и здрав.
.
и страх няма ако го сложа вътре ще повтори.
като се ядосам и се развикам на момичетата той бързо тича и застава м/у нас поглежда ме с ангелски поглед и вдига ръце да го гушна, вкопчва се в мен и с двете ръчички (кюфтенца) успокоително ме потупва по гърба
.
, аз съм пристрастена май.
.
да не ме чува майка ми
не че беше лоша майка, ама мислеше, че да се танцува под дъжда е лошо защото ще се намокриш.
радвам се, че отново сте тук, липсвахте мнооого!