Отговори
# 600

Избора на мебели е много голям, цените са добри проблема е, че когато събера парите ще трябва с тази схема да отида до гърция и да си прибера кухнята.

Мириям може да не ти се налага, чак до Гърция да ходиш. Ще отварят и в София ИКЕА тази година

# 601
  • София
Чудно-напоително валят постингите тези дни. Умирам си от кеф! Wink Дано така да е оживена темичката ни през цялата година! Peace

Честито на всички именници и именнички- съфорумки, съпрузи и дечица! Да ви се споменават само с добро имената, бъдете здрави! Hug

Вечи, направо не вярвам на ушите си, че точно ти може да бъдеш обвинена в такова нещо! #Crazy За какво точно става дума? Да ударим едно рамо и да запушим устите на клеветниците! Thinking

Дано се възстанови бързичко Хамлетчо! Галето също ми се струва елегантна.  Simple Smile Мерих я в къщи- малко над 10 кг, но пък на ръст се е източила доста- 79-80 см. От септември е наддала 300 грама и почти 6 сантиметра. Другата седмица сме на консултация и евентуално ваксина. Хремата почти й е минала, но периодично се появяват секрети. Thinking

Иринко, много се радвам, че си се отворила пак към света и приятелите си! Hug Споделените тревоги тежат по-малко, а всички тук сме се събрали да се изслушваме и да си помагаме в добро и зло, както се казва.  Wink  Дай боже да имаме повече поводи за хвалби и по-малко притеснения, а при вас да се нормализират нещата! Praynig
И на мен ми се струва възможно организмът на Павчо да е отслабен от атаката на кърлежа.  Сигурно е нужно време, за да се възстанови естественият му имунитет.  Peace

Мариям, много си ми сладка, като си така приказлива! Heart Eyes Аз имам кухня, обаче плаче вече за смяна. Ще отида на този сайт да си пооплакна и аз очите- засега само виртуално.  Wink А за гърба правиш ли нещо, освен инжекциите? Лекуваш ли се сериозно? Че не е шега работа.... Thinking

На Галя щуротиите й са да отваря гардеробите и да изважда дрехите си на земята; да разхвърля памперсите; да вади мокри кърпички, да ги лапа и да се бърше с тях; да вади съдове от кухненските шкафове /счупи вече три чинии и една купичка ooooh!/; да "чете" книгите и после да се опитва да ги качи отново на полиците Wink; да хвърля храна от столчето, когато вече не е много гладна; да се катери по дивана и леглата и т.н. и т.н.

Трябва да приключвам, че излизаме за концерт. Целувки на всички и весел празник!  bouquet

# 602
Не съм влизала от 100 години, но понеже нямам други интернет координати на Юник, искам тук да и честитя имения ден! Желя много здраве, късмет и семейно щастие!
Може тези дни да взяза пак. Целувки на всички, които ме помнят!  Heart Eyes

# 603
Ей, разчувствахте ме  Hug

Мариям...благодаря ти че отне време да напишеш такива хубави думи. Много на място ми дойдоха. Иска ми се нещата да се променят за българската жена и да може всяка една да има възможност да преживее това което аз съм имала радостта да направя и се опитвам по какъвто начин мога да помагам от далече. Губя хъс и оптимизъм от време на време, струва ми се непосилна задача и ето вие се появявате от тихото ъгълче и правите слънчево моето.
Чувствата са взаимни, твоите дори нередовни включвания винаги ми действат успокоително и топло на душата. Явно има връзка някъде.
За кухнята вече може да се сбием, и аз искам нова и червенка никак няма да ми дойде нанагоре Wink  Ако ще купуваш IKEA, непремено си вземи организационните преградки и вътрешни хубости по шкафовете и кабинетите.

Вики , същото важи и за теб, благодаря че сподели. Идвайте всички на плаж, имаме всякакви, големи, малки, бурни, тихи...

Параход, и моят не ходи официално. Прави стъпки тук таме от няколко седмици, но наистина няма много интерес да ходи постоянно. Ти си я знаеш, ако мислиш че нещо не е наред, заведи я. Аз не мисля че самият факт че още не ходи е повод за притеснение.

Ирина, много се радвам че си излязнала на 'бял свят'. Сигурно много трудно ти е било, особено така, сама. Ще намериш начина да го преживееш всичко, ти си силна жена. Само не се изолирай, това наистина може да е страшно. Само хубави новини да носи новата година.

Флучи, плажна нямам, не ми се носи апарата там  Wink Но ето тука има няколко голи лятни омазани с черници - http://www.febchicks.com/blog/family/2264
А ти за къде още диетираш?

Суит, на какъв концерт ходихте? И моят измита всичко от масата което не му се яде вече...или безгрижно го захвърля през рамо  Joy

# 604
Аааа с тези кухни съвсем на място ми до`дохте  smile3508. Ирина, твоята много ми хареса, разчупена, много добре, малко ми е розова на мен като цвят  Mr. Green  но иначе като интериорно решение е супер  Grinning  Аз ще показвам снимки на нашата, като я направим в близките 2-3 месеца.
И мойто мъж е Иван  Grinning  Чувствайте се почерпени от негово име!  Hug
Параход, не се притеснявай. Дария също не беше зарибена по ходенето, само пълзеше и то със скоростта на светлината, та нямаше никаква причина да прохожда  Laughing  Но като откри, че може да се пуска м/у мен и майка ми (застанахме в 2-та края на стаята) - тогава видя, че ходенето е по-интересно от пълзенето - и проходи, на 1,1 г. Просто й трябва стимул на Марта, според мен, иначе явно физически си е готова.

Вечи, и аз не мога да повярвам, че някой изрича такива клевети срещу теб  Shocked  Направо... как може да има такива хора!!!  #Cussing out  Милата, не ти е лесно - ти за добро, а то...  Sad   Прегръщам теб и Хамлет  Hug

# 605
Веч, зло да ви забрави,
растете здрави.   Hug

Шейли, защо ни лишаваш така от снимки до сега.
Страхотен Мейт с хубави зъбки!
Божкеее, имате черници, супер.
Това го имам за много нашенско,
макар че пътя на коприната идва от изтока.
Знаеш ли и Борис обича да мачка между пръстите, я банан, я каквото
свари за мачкане.
Ама това с черниците е страхотно.

Много млади хора не са виждали черници.
Във форум пък срещнах други, които не са чували за мушмули,
камо ли яли. Странности на поколенията.

Момичета, изразих мнение.
на вкус и цвет таварищ ньет, пък и не е нужно.
Аз дори се обличам в пастелни, по-ненатрапчиви цветове,
даже съпружието ги нарича скучни-
бежово, войнишко зелено, керемидено, патешко жълто.
Обичам малиновочервено, но рядко срещам.

Иринка, много хубава кухня, удря ми на морковено или керемидено, но не
чисто червено, а в комбинация със зебраното...бижу.
У нас всичко направих в млечено-шоколадово-капучиново кафяво.
За други може да е просто скучно кафяво.

Иринии, хубава Иринии,
четвърто предаване се задава, а аз не поздравявам.Поздравления, паднала си си на мястото.
Не знам дали съм  пристрастна, но те харесвам.
Малко гостенките не ми се връзват, не че не са добри майки,
но очаквам малко по-многодетни Simple Smile
Хем с повечко деца, хем преуспели. Искам и аз така  Blush
А кожата ти, каква е тая бяла кожа.
Казвам като жена, която има немалки поражения от пуберстетско акне.
Ама вече не се суетя, макар че не съм отхвърлила още идеята за пилинг.

цЕл ден "мелям" за всичко, само не и за бебета.  Blush

лека нощ!

# 606
Щях за белите на Дара да ви пиша  Party

Значи тя за цветята се научи, ходи и ги гали само ("миляме ги" с "оооооо"), не къса. Опитвам се и книжки да я отуча да къса, все още обича обаче и не поддава. Абе като че ли по-малко къса вече, и все така много разглежда. Днес я гледам, легнала по корем върху една енциклопедия, хванала моливче в ръката и рисува ли, рисува  Mr. Green  Много кеф ми стана, дано има нещо художествено в нея   Heart Eyes
Иначе тя още лятото потроши сума ти чинии, и то върху себе си, слава Богу само с едно лекинко порязване на крачето. Оттогава този шкаф е вързан, рядко й давам да рови там и то само под надзор. Пръст е яла, ама то сигурно всякое вече е Simple Smile Катери се навсякъде (спалня, диван, фотьойли и т.н.) и слиза, не се хвърля. Камината я знае, че "апииии" (хапе) и не пипа, когато е запалена. Други чупливости на много достъпно място няма май...  Thinking 
Още на 6 месеца като беше, ми изгриза телефона, в резултат на което той спря да работи, та си купувах нов тогава  Joy  Наскоро разглоби на баща си клавиатурката на телефона и я скъса (тя една хандрава беше де, ама тя я довърши).
Онзи ден яде крем за лице, а вчера паста за зъби и ме навика, като й отнех плячката  hahaha  А между другото вече отвинтва и завинтва капачки всякакви!  Party
Това е май, за друго не се сещам в момента... Хайде лека от мен  Hug

# 607
Ааа, свят широк, хора всякакви. Има хора, които живеят само за това. Да врядят, злословят и да оставят горчив вкус в устата. Вече, ти нали знааеш за какво си била при детето и какво си направиля!
Петка, ама Мариам може и да иска да съчетае полезното с прятното.  Embarassed За мен щеше да е идеален повод да ида до Гърция и хич нямаше да искам да знам, че въпросните кухни ще ги има и тук.  Hug
Мариам, много е хубава. И на мен ми се искаше такава (не че мойта не я намирам за прекрасна), но мястото не позволяваше. Лесно ли излезнахте от упойката? Спомена, че сте преживяли интервенция.
Ирина, малко ме стяга сърцето, като чета за Павчо. Оптимист съм и  не си мисля нищо лошо, ама какво е имала главица да пати... Дано наистина всичко скоро е зад гърба ви.
Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Гарденийка, Юник, Ирина, Нени, Май май.Hug и всички, които не знам. Да сте здрави и да са ви честити имената.
Вики86, много се забавлявах за малката кифличка и храната, водата и тоалетната на котката. Много познато. Ние за това минахме от Про План на Роял Канин. Била по-висок клас...Нали и друг член на семейството я хапва. Embarassed За детето винаги най-доброто!
Шийла, ама това дуди ли са? Хаха, добре се забавлява детето.
Суити, голямата ми страст, нещото заради което винаги посрещам с трепет Новата Година е концерта на Виенската филхармония. Е, тази година ми беше още по-еуфорична. Някак си все ти ми беше пред очите.
Аааами олях се! Embarassed Айде да се махам от тук. И без това нещата при нас се усложниха и трябва рано да ставам и да си водя прелестното детенце пак да му видят оченцето.

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 23:14 от niki97

# 608
Здравейте, дами! Много ми беше приятно да ви чета днес цял ден, но така и не можах да се включа по-рано, тъй като започнах да поработвам от вкъщи. На моменти и аз и Елинка и шефът ми сме в истерия, но така ще е, докато не тръгне на ясла малката. Вече нямам търпение! Честно ви казвам. После може да съжалявам за тези дни, но в момента ме влече връщането в динамичното ежедневие в офиса. Другата седмица се очертаваше една двудневна командировка, но няма кой да поеме Ели, така че отпада Sad
Мариям, чуден въпрос Simple Smile Прякорът на Елинка е Ели Бели - защото е с бяла кожа и прави много белички. Страшно обича да рисува и с химикалка е издраскала пода (балатум е), книжки, вестници, чаршафите. Добре, че още не се е сетила, че може да рисува по тапетите. Счупи ни мишката на комп-а, изтри всички клипчета и снимки от джи ес ема на баща си, иска да се храни сама и бърка по всички чинии с вилица, омазва се цялата естествено Simple Smile, гаси телевизора и го пуска по ен пъти на ден, същото сполетява и пералнята, разнася си дрешките из къщата и ги тупа.....
Шейле, мерси за страхотните снимки! Мейт е пораснал много! И е още по-сладичък от преди!
Иринка, сигурна съм, че всичко лошо вече е зад гърба ви!  Hug

Честит имен ден на прекрасния Калоян на мама Нени, на страхотната Ивка на мама Май Май, на невероятната мама Юник и на съпрузите на Асето, Моарейн и Иринка! Желая на всички здраве и любов!

# 609
Еййй,браво!Добре е тръгнала темичката  Grinning
Мариям,липсваха ми твоите постове!!радвам се ,че се появи  Heart Eyes Кухнята-мечта е СТРАХОТНА!Фенка съм на червеното във всчките му тоналности. Wink
Шейли,и на теб много се радвам-страхотни снимчици си пуснала(както винаги)  Grinning
Веч,я кажи що така ти скапаха настроението??Кои са тези,дето не знаят какво говорят-давай ги насам да им затворим устите! Naughty

За белите на моя юнак да се изкажа и аз....въпреки,че ако ги изредя всички,ще закрия темата  Blush Whistling
Редовно ми прибарва кремовете и дезодоронтите(стик) и си хапва  Simple Smile ,вади от шкафовете всичко,което докопа и за това вече на всякъде имаме заключвалки,че ми писна да викам след него-последния път изсипа олиото,стъпи в него и се хлъзна и така издъни главата в теракота,че чак мен ме заболя.. ooooh! То абсолютно всичко,което му е в обсега се взима,опитва се и се хвърля на земята.С малките пръстчета ми изкара вече 4 копчета от клавиатурата на лаптопа.Такива щуротийки върши....и още много,ама в момента не ми идват на ума.
Хайде лека нощ,че след малко ще ме привика малкия човек  Wink Wink

# 610
  • жителство на место
ЧЕСТИТИ ДА СА ИМЕНАТА И НА ДАНЧОВЦИТЕ И НА ИВКИТЕ!!! Здраве, любов и късмет за мало, голямо, наше и чуждо  Simple Smile

Понапълниха се септемврийските редици и наистина е много приятно за четене  bouquet Аз последните три дни бях в Клюкарника, имаше свирепа тема по повод на репортажа за домашното раждане, разгеле я заключиха Twisted Evil Шейла, не ти я препоръчвам, не си струва и наистина действа обезкуражаващо да четеш подобни мнения от млади хора Embarassed

При нас гриповете отминаха, хомеопатията работи Wink Аз трупам опит
Мириам, добро пожалавать!  Ивка също си играе с гърдите ми- казва им Сисе  Joy Не съм попадала в ситуация да се почувствам неудобно. Иначе бели почти не прави и няма как, след като всичко й е позволено и нищо не таксуваме за беля. Сега като се замисля забранявам й само контактите. Мамите от "тефтеря" са гледали как ми опустоши лап- топа, как размазва масло по паркета и себе си hahaha Вики не знаех, че имаш и коте. И при нас Ивка проявява интерес към котешката храна. Най- новото й е да седне върху котките да ги язди и вика като конче hahaha А те стоят милите като препарирани Shocked

Има болнички, дано всички имате лека нощ и утре се похвалите с добро здраве! Hug

Ирини сега ще ни посещава по- рядко Heart Eyes Искате ли следващото заглавие на темата да е "СЕПТЕМВРИйската мама е бамбина, ТВ водеща стана Ирина" Wink или нещо друго с тази тематика

Забравих на Стефина исках да отговоря. Петя съм аз и Петка също, а Мая е май-май. А Стефина е Теодора Wink

# 611
  • София
Шейле, на наш концерт бяхме- нали се върнах на работа. Simple Smile

niki97, и аз с удоволствие гледам от дете новогодишния концерт на Виенската филхармония. Не винаги ми е интересен, защото много зависи от диригента как точно ще интерпретира тези толкова известни пиеси, но е имало много силни изпълнения.  Peace Тази година проблемите със звука ми развалиха удоволствието, затова пък вчера попаднах по БНТ на втория новогодишен концерт от двореца Шьонбрун /не знам откога има такава традиция за два концерта за една седмица, може би просто не са го излъчвали досега newsm78/ и го изгледах с голяма наслада.  Simple Smile

# 612
Ирина, много ти е подредена кухнята и е красива, и цвета е хубав ама на първата снимка ми изглежда направо червена.  Знам, че не бива да се оплаквам защото преди не съм имала и такава де, но моята е правена преди 20 години сигурно.
Като си купихме апартамента си беше тук, а мивката е лята огромна, направо не знам как ще я махнем.
viki_86 да ти е живо и здраво малкото любопитно Вики  Laughing.
Малко бях почнала да си мисля, че само ние сме щурави и палави.
У нас всичко е затворено, залостено и скрито и той отива и ближе дървата Crazy
Веч здравеей!
Ако днес не се беше разписала щях да те издирвам Hug.
Много съжалявам, че не ви видях миналият път и знаеш ли пак бях с хецнат гръб Laughing.
Надявам се, че сте здрави и добре ти и целият ти дом и си представям как Хамлет се сгушва в теб и сучейки заспива блажено Heart Eyes.
Коя гадина те е ядосала и как като знам, че ти летиш на високо и не се спъваш в дребни, разни работи.
Веч усмихни си душата  Hug.
Петка  точно днес си писателствах във темата за Икеа, че ако знаят тези хора колко върли последователи имат в Бг няма само да разправят, че ще се строи ми ще вземат да го построят най сетне.
А то от 3 години приказки и пак проекта бил отложен прочетох нейде за другата година.
Суити ех как ми се ходи на концерт  Heart Eyes, а как ми се ходи на театър, а в Ямбол вече шеста година дават "Татул", малии това ако не беше плачевно щеше да е смешно Laughing.
Един път видях човек, който лепеше обява, че ще има представление театрално с Мариус Куркински, отидох бързо до театъра и ми казаха ааа билети няма...
Питам ми човека току що почва да лепи плакати а човека ами те свършиха преди да го обявим hahaha.
Как сме зажадняли представете си за най обикновени приключенийца културни Mr. Green.
Но, като се пооправя ще ида чааак до Кауфланд да напазарувам  Mr. Green аау по сред нощ ме хваща черният хумор.
Суит Hug благодаря ти много за грижата Heart Eyes.
Доктора ми каза, че не бива масаж защото както можело да помогне така и да навреди...
Затопляне и стягане също забрани, само каза да почивам, но как да стане, мойто Косе Босе е като някаква буболечка бързоходка, не се спира.
То ще ми мине де ама и аз да се пооплача да ми олекне  Party.
Накрая Суит да знаеш, че Галето е много кротко и добро дете, Йоси тези работи ги прави за две минутки и от там нататък започват големите бели. Миналата седмица беше издърпал един разклонител скрит зад секцията и беше набутал в дупката пинсета.... Sick шалтера падна, пинсетата се стопи, а той жив и здрав.
Как да не съм благодарна Praynig.
А у нас всички контакти са с предпазители, всички шкафове заключени, всичко е вдигнато нагоре и пак намира щуротии момчето.
Дано само Бог да го пази защото уж постоянно съм до него, а виж можело е да си отиде детето ми. Praynig
Купихме му най дълбоката кошара и пак прескача и смело се пльосва на пода ooooh! и страх няма ако го сложа вътре ще повтори.
Наложи се да махнем дъното и сега спи на легло в/у което сме сложили кошарата за да е по дълбоко и пак натрупва хитруша юрганчета и играчки в/у възглавницата и се хваща и се набира като маймунка и ако реши да излезе няма спиране.
Много го обичам, влюбена съм знам, че ме разбирате newsm03 като се ядосам и се развикам на момичетата той бързо тича и застава м/у нас поглежда ме с ангелски поглед и вдига ръце да го гушна, вкопчва се в мен и с двете ръчички (кюфтенца) успокоително ме потупва по гърба  newsm53.
Момичета дали след няколко годинки примерно 4-5 когато бебешкото ухание си иде и момчето ми се превърне в младеж, дали няма да ми се прииска пак  hahaha, аз съм пристрастена май.
Шийла ухалянка Мейт как ги мацоти тези черници, кеф кеф, а можеше вместо да снимаш от страни и да се усмихваш да крещиш какви ли не гнусни думи и да му шатнеш един шамар що се  е нацапал  Mr. Green.
Виж колко избори ни предлага живота, а ти обичаш да му се наслаждаваш.
Е във всяка серия снимки има и такива които не струват и в живота ни има такива снимкии мигове, които не са се получили, но можем да ги хвърлим, да не се съгласим с тях и да ги забравим или да се научим как да станат по добри.
А ти наистина успяваш да покажеш един вълшебен свят пълен с простички неща, но през твоите добри очи наистина са красиви и вълшебни Heart Eyes.
Ако бях дете щях да искам ти да си ми мама Hug да не ме чува майка ми  hahaha не че беше лоша майка, ама мислеше, че да се танцува под дъжда е лошо защото ще се намокриш.

# 613
Ирина, Мариам, много хубави кухни и проектокухни. И добре завърнали се.

Аз предпочитам въобще да нямам кухня. Не че не обичам да готвя - в сладкишите, италианската и една-две други глезотийки съм връх - но да мисля три пъти дневно какво ще ядат трима души, от които единият малко дете, другият вегетарианец, а третият крайно капризен (аз  Rolling Eyes) и тия три множества да имат общи точки... аре нема нужда. Че го и готвя след като Марта заспи, иначе никъв шанс.
Но уви, животът опровергава предпочитанията ми  Confused

Благодаря на всички, които се отзоваха по въпроса с ходенето. То аз не че прекалено съм се запритеснила, а и на педиатри вяра много-много нямам, както е известно. Но стана малко като с кърменето - досаждат ми с въпроси всякакви близки и далечни лица. Та рекох да посъбера безпристрастни мнения. Иначе нищо й няма - напротив - струва ми се дори прекалено развита физически и психомоторно за непроходило дете и се зачудих дали пък няма някакъв психологически проблем, знам ли и аз вече. Сигурно няма  Wink

# 614
Честито на всички вчерашни и днешни именици!Със здраве да си носите хубавите български имена!
Ето така ми харесвате!Активни и винаги има за четене, че и по-много!
Иринка, Мариам  Hug радвам се, че отново сте тук, липсвахте мнооого!

Чета ви и чакам ли, чакам да ми дойде малко настроение да се вкюча и аз, но нещо и мен ме е налегнала някаква депресия май...и не мога и да спа и вече полудявам...за в момента уж нищо не ме притеснява чак толкова, но къде ли си загубих съня?

Общи условия

Активация на акаунт