Отговори
# 615
моарейн така се смях на пакостите на Дарето  hahaha уникална е признавам ти го.
Като каза, че се радваш да откриваш художественото в нея и се сетих как нашият тати се надяваше да открие мъжественото в Йосиф.
Подари му трион, а Йосиф си го носи на ръката като гривна  Joy и като си сложи и едно венче от на каките голям сладур само дето на тати му загина мечтата  Mr. Green.
Онзи ден яде крем за лице, а вчера паста за зъби и ме навика, като й отнех плячката  hahaha 
Крема и пастата са скрити, но мойто момче бърка в чекмеджето на пералнята в отделението за омекотителя (защото праха вече го слагам вътре за да не го яде...) и бърка с пръстчето кюфтенце и с такова удоволствие си го облизва ако беше сладолед нямаше тъй да му хареса. Аз го гоня безмилостно, но той ме дебне и като се ароматизира и омекоти иде да ми се похвали хитрушко и ме гушка и ми вик ммммм демек, че мирише хубаво  hahaha.
Параход аз обичам да се врътна в кухнята, успокоявам се като нареждам и си правя разни нещица, но си признавам, че като готвя една седмица ми се иска някой друг да ми сготви, писва ми от неща, които знам, ще ми се нещо по различно.
А казах ли ви каква ми беше първата идея да разбия стената м/у банята и хола и в банята да си построя кухненски бокс с бар към хола, а в настоящата кухня да си направя баня с басейн по средата като за бели хора, но уви остана си в сферата на мечтите защото след време ще имаме нужда от стая за Йосиф, но зарекла съм се един ден като съм мнооого богата ще имам баня с огромни прозорци и ще е минимум двайсетина квадрата Mr. Green.
niki97   и аз се тревожех за упойката и преживяхме две интервенции едната без упойка Sick на живо(лекаря ни убеди, че това е най, ама най доброто за детето ни...) и беше толкова отвратително, че припаднах по средата на тази жестокост, та после интервенцията с упойка ми се видя мнооого хуманна.
Йосиф плака, но той беше много мъничък на два месеца и като го гушнах и му запях се успокои и заспа в ръцете ми. Дишаше спокойно и няколко пъти се стресна леко, но усещах, че е добре.
След около час се събуди и действието на упойката не се забелязваше.
Дано всичко при вас мине по най лекият начин  Hug.
Флучи художничка ще е тази Ели - Бели, а това ще и е псевдонима  Laughing.
На мен ми предстои ама съвсем скоро тези дни да започна да работя по активно, говоря го знам го, но този Йосиф не ми се дава, на ясла абсурд, по скоро на гледачка за няколко часа на ден, имам и идея за една позната, която е добра мама на две момчета, близо ми е и се съгласна, но пак не ми се дава.
И някак си не го мисля, като че ли точно преди да се наложи ще дойде друго разрешение и няма да ми се наложи да го оставя това пуфче.
penelopi бива си го щурчето ти hahaha не ти дава да скучаеш, развеселява те детето Heart Eyes
MY NAME сигурна бях, че ще се за форми спор някъде по темата раждане, но ми е чудно ама наистина не разбирам как в бг на никой не му се струва нередно всяка жена да има право да забременява по 30 пъти и да убива 30 свои рожби ей тъй като нищо за "добрутро" без да се замисли, че тези мъничета идват със своето бъдеще и надежда.
Защо никой не говори за "правата ни" да убиваме неродените си деца дори когато е съвсем просто да се предотврати, а звучи толкова ужасно лошо да решиш да посрещнеш детето си в мир там където се чувстваш удобно по начина по който чувстваш, че е най добре за детето и теб?
Да ви кажа нещо ужасно, което не бива да бъде премълчавано -в нашият малък Ямбол, в нашата малка болничка всеки ден се правят от 5 до 8 аборта на ден по желание без лекарско предписание или нужда.
Това са над 2 000 бебета годишно само за Ямбол само в една болница.
Преди време говорих със съседа ми и той беше шокиран, че смятам аборта за убийство, никога преди това не си го беше помислял. Каза ми мойта жена е ходила да се "почиства" поне 10-20 пъти Shocked.
Ех не знам как се запалих на тази тема и не знам как да угасна, но отдавна си го мисля и ври в мен, много ми е мъчно и въпреки, че не е красиво и може би ще обидя някоя от вас с мислите си (а наистина не това е целта ми) мисля си, че трябва да има разговор по този въпрос в обществото ни защото сме неграмотни.
Аз бях неграмотна по много въпроси и наистина във форума прочетох нови неща, които не са били достъпни за мен по друг начин и се промених. Мисля си, че ако има дискусия по този въпрос може би много майки ще си разширят мирогледа и ще гледат на аборта по различен начин.

# 616
Здравейте, майчета! Благодаря на всички ви за хубавите пожелания за имения ден на Калоян! А той ви праща целувки и прегръдки Simple Smile

Нямам много време за писане, че ме чака работа. Само да кажа, че в професионален план при мен има развитие. Очертава ми се нова работа, все още има неща за доизясняване. Аз нали много го мислих. Това ми беше късмета от баницата и ще вземе да се окаже верен. Аз нали ви писах, че ми е едно тегаво. Ама с разговор нещата си идват на мястото. Обаче ме чака още по-къртовски труд и ...... а бе дано е за добро.

Мариям, много хубава тема подхвана за кухните. Как ми се иска и на мен нова кухня. Моята е на 5 години, но вече ми е омръзнала. Аз имам един амбициозен план в главата си за преместване на кухнята на мястото на хола, а сегашната ми кухня с трапезария искам да направя хол. Но затова трябва да помисля за прекарване на мръсен канал. А и с мъжа ми като изчислихме разходите, ще ни трябват доста парички. Засега сме го отложили за неопределено време, може би Кали като поотрасне малко. Но ако го направя, ще ми е сбъдната мечта. Защото сега прави бели, а сигурно ще има и още. Та по въпроса за белите - бърка в саксиите; разнася пръст, че си и похапва от нея понякога; понякога къса цветята, понякога ги гали; сваля всички възглавници от дивана и ходи по тях, при което доста често пада и все главата е потърпевша; пъха всевъзможни неща в пералнята - телефони, дистанционни, ключове и прочие, та всеки път преди да я пускам щателно я проверявам; ами да не изброявам още .....

Ох, засега толкова от мен, целувки!

# 617
  • София
Здравейте!
Ирина-много хубава кухня имаш.
Мариямче-да знаеш,че тези лачените повърхности мног се драскат и цапат-и аз исках същата,но се отказах.И тука ги правят няма защо да ходиш до Икея.
Мойта кухня е вече готова,но още нямам снимки.
Шейле-страшни снимки-професионалист си ти.
Следващото заглавие по предложение на My NAME ми харесва.Ами не те познах,защото нямаш град във фейса и ми си видя много млада 23г.-като гледах ,колко си мъдра и оправна мислех,че си по голяма..

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 12:13 от stefina

# 618
Мариямче  Heart Eyes  Като гледам, Йоси бие всички по пакости  Heart Eyes  Да е жив и здрав, леле, как обичам такива хлапенца, любопитни и непокорни   Heart Eyes 
Дарюгата пък ако я знаете каква е коконеста, божеее, направо отвътре му иде на това дете. Където срещне гердан - на врата, гривните - на ръката, редовно ми иска пръстените - свалям ги от ръката ми и тя си ги слага на нейните пръстченца мънянкиии  Heart Eyes  Майка ми вика, колкото аз не съм коконеста, толкоз туй дребното е!  Grinning  А на нови дрехи как се радва, играчките хич не я блазнят, но дреха ли е - ела и гледай, обличане, пъхане на ръце в крачоли и т.н....  hahaha
Нени, стис палци за новото ти начинание!

А пък Дара не я приеха на ясла... май за към лятото се очертава... смятайте колко е зле и тук положението, подала съм молба откакто беше на 7 месеца.  Tired

# 619
Здравейте, сладурки!
Исках да ви пиша за белите на Надя, но аз й позволявам много неща, баща й я учи да използва коша, вилица, лъжица, метла и други неща по предназначение, контактите са обезопасени, така че бели няма  Flutter
Е, случва се да цапа и разхвърля, ама то какво е това?! Понякога ме дразни със самостоятелността си и хем не може да свърши нещо, хем не ми позволява да й покажа поне как  Laughing
Повече ми се ще да се изкажа по пресилените драми за Габровското АГ отделение. Ама много вече ме яде отвътре, че така се предстаят нещата там. Имало хлебарки - не знам, може пък да са се развъдили  Confused Но аз съм била на квартира в един блок, където плъзнаха и две седмици се скъсах да пръскам и да ги гоня и пак идваха ... от другите етажи ли... от къде?! Накрая някаква общинска институция ни помогна, но това във Валенсия  Peace Искам да кажа, че може да се случи на всеки. Все пак много хора има там.., храна...
Тоалетната била като обществена. Е, не е супер лукс, но е с плочки и се мие постоянно. Аз като раждах там, вечно беше мокра. Даже се чудех на 15мин ли я мият.
Да идела докторката в Испания, да види болница  Rolling Eyes Аз съм била в испанска болница 3 месеца (с майка ми), но частна и престоя беше 300е/ден, а не 35лв за ВИП стая в държавното АГ. Но пък в Испания осигуровки и застраховки поемат всичко и не съм дала 1лв, тъй че не може да се сравняват двете страни.
Не й оставили детето - това е политика на болница и важи за всички пациенти, не само за простолюдието в простите стаи.
Да беше се поинтересувала преди да роди, в коя болница какви са условията. Дряново й е на 20км и детето щеше да е при нея  Peace
Проблема, обаче май е, че казали на бащата да напусне отделението. Майката е доволна от раждането и отношението към нея, но намериха за какво да се покажат по ТВ и да плюят.
Разбира се, че е старо и не е луксозно, но отделението за децата е просто безупречно. Останалата част се поддържа чиста, има столова на етажа, сервира се готвено, има топла вода, телевизори в стаите, кабелна, много добри акушерки и гинеколози, супер педиатри...
Аз лично не съм плащала нито за раждането, нито за храната, нито за престоя  Peace
Извинете, че така сменям темата, но ми е криво като винаги сочим минусите. Ами такъв е живота - беден. Няма пари за тотални промени. Но това, което предлага габровската болница има и добри страни. Защо никой не казва какво му е харесало?!

# 620
Гардения, разбирам,
НО! никой не може да ти вземе рожбата за 3 дни,
това е някакъв ужас!
И Бургаското отделение беше на прицел,
но бебето след раждането е при мен,
това е най-важно.
Нищо друго няма такова значение.
Що за гинеколози, педиатри, акушери,
ако не си знаят този тъй важен урок,
а от тях зависи.

# 621
Аз съм за малко. Параходски, и  аз така си мислях, че проблема е психологически. Моето дете проходи с помощ на 6 месеца. На 7 вече се държеше на едно пръстче. На 8 правеше стъпки без помощ, но по-скоро не се усещаще. Всеки опит да я пусна (никога не беше падала) завършваше с истерия. Реших, че когато е готова ще се пусне. Направи го малко преди да навърши 11 месеца. Не знам какво и въобще дали нещо я е тревожило, но и аз като теб си мислех.
Мариам, фантастични идеи. Аз една такава осъществих, вследствие на което имаме двуетажна баня. Mr. Green
Прегръдки дами, ще ви дочета после. Отивам да мия и нацелувам голо дупе и заминаваме да видим още ли са на площада еленчетата.
Ина, дали не те видях днес със Сми-то? Тъмно синя ли ви е количката? Купи ли си вестник?

# 622
Еее, ама много се оживи тука, чудничкоооооо  Mr. Green

Мариям, много хубава тема zа пакостите подхвана  Joy Смешчици малки.. Обаче, като те чета теб, Йосиф zа сега май наистина е на върха с иzобретателност и всичко  Hug .
Ми то иzлиzа, че мойта много много бели не прави, zначи  newsm78 . Не броя цапането навсякъде, давам и не ми пука вече.. Все си чистя и все си е мръсно, ужас.. Ама това е. Напоследък основна мания е да обува чужди голеееми(колкото се може повече) обувки. Много е смешна, научи се даже да ходи с тях, особено с мъжките е страшна.. Кофтито е, че тука (както никога) си стана съвсем исинска zима, сняг, стуууд, екстра  Sunglasses , обаче като вzеме да носи тия ми ти обувки, от които се цседят навсякъде мръсни локви.. та не стига и беz това, ами и след нея все бърша. 
Иначе ако успее, бърка в тоалетната или в кофата, с която мия пода. Това е любимата цел, от какато може да ходи. Лошото е обаче, че после zадължително си облиzва ръката  Sick Joy Така е винаги, когато е мокра.. Та гледаме вратата и капака на тоалетната никога да не са отворени, както и слагам кофата с парцала във ваната. А напоследък все е там, zащото все бърша, zаради снега. Това й са основните.

Други бели... не се сещам..  В цветята не ми бърка (интересно, прави го само на чуждо място).. Слиzа и се качва навсякъде, внимава (уж)..
Дааааа, сетих се сега  Blush . На Нова Година откъсна кабела zа интернета и телефона на хората, дето бяхме на гости, та мъжът ми се гъzи да го свърzва. А малко след това иzсипа в спалнята им полупълен парфюм "Пойzън" (обаче такъв с помпичка, която се стиска) на домакинята, та се беше усмърдяла цялата, както и стаята им, че и парфюма на жената съсипа. Аба с една дума, тогава се отчете както трябва...

Та такива ми ти работи.

Ники, ейййй.... дай снимки на таzи баня, сигурно си zаслужава дас се види  Praynig
Идеите аz zа сега ги подтискам, че няма къде да се реалиzират  Crazy . Ама дай Боже някога... Надеждата умира последна, нали  Wink ?

# 623
Гарденийка, стана ми интересно от какво е провокиран постът ти? Някакво предаване ли е имало за това? Може ли линк?
Ники, и аз те моля да пуснеш снимка на банята. Наистина ми е интересно - как така на 2 етажа Simple Smile Долу имаш душ, а горе вана или? Пусни и някоя снимка и на Бесотана, ако искаш?
Моарейн, съжалявам за яслата! Може да е за добро, че остава за лятото Simple Smile

# 624
Сега,докато ви четях и се сетих за една щуротия,която свърши моето момче преди няколко дни.Оставила съм вратата на тоалетната отворена,човека влезнал вътре,докопал се до четката ми за зъби и познайте за какво я ползва?Да мие тоалетната-бърка вътре и после..............си търка зъбите ... Sick Mr. Green Sick ooooh!
Малеее,като си спомня...направо настръхвам,сега ми е смешно,ама тогава....как му идват на ума тези щуротийки не знам!!! Whistling

# 625
Дзак! Вече гледам по-ведро! Хамлет яде като змей-горянин, оздравява и почна да прави бели.
Иначе ми е голям помощник
- прави с мен курабийки.

За проблема - Татти го реши много набързо като изтри и трите теми, които тази госпожа пусна само и само да ме оплюе, защото си позволих да кажа истината в немската тема. Правеше се на ощипана госпожичка, но минало-бешало. Плюх си на пазвата, че не я познавам отблизо и установих колко много народ застана зад гърба ми.

# 626
Здравейте момичета.
Включвам се само, за да отбележа, че не пропускам да ви прочета, но нещо все не се наканвам да се разпиша /или пък се активизира анмарската болест - водя диалози с всяка от вас, но са толкова дълги, че или ги забравям или не ми остава време да ги изпиша/
Мариам, много се радвам да те видя наред с Адашчето . Шейле, блогът ти за мен е ... нещо като глъдка вкусен планински въздух в центъра на оживено кръстовище. От време на време се сещам за него и влизам, за да се заредя и усмихна. 

Снимките, които видях са меко казано апетитни!!! И моделите заслужават тотално изгризване  Blush /барабар с курабиите, плодовете и другите не толкова атрактивни подробности/

Джу е добре. Бели - не мога да преценя дали прави. Някак ми се струва нормално да не се държи като възрастен и...  не че това, че всеки Божи ден изпразва  нощните ни шкафчета /всяко с по 3 чекмеджета/ ме радва, но... просто прибирам и чакам да й омръзнат т.нар. бели и да се концентрира върху други по-сериозни  Laughing

# 627
  • Пловдив
Здравейте,днес тук е много оживено и това ми харесва,е нека тази година е така и занапред.
Мариам,много свежа както винаги,а с красивите ти думи и мисли винаги провокираш и нас. Peace
Шейла,красиви снимки,и да-наистина,както каза вече някой-ти успяваш да ни накараш да помислим по някои въпроси по различен начин.
Моарейн,представих си малката ти коконка и белите които сътворява и ми се поразведри настроението.
Веч,страхотен помощник,а щом и белите е почнал-всичко е наред.
Пенелопи Mr. Green и ти с помощник,а?!Но той е по хигиената.
Нени,дано новата работа е по удоволетворяваща за теб.
За белите-като гледам Моника е една от послушните тук-за сега,големи бели не е правила,в началото късаше цветята и ровеше в саксиите,но вече свикна,сега ги гали и вика О-о-оо!Телевизора е барикадиран и няма достъп до него,защото в началото го блъскаше като луда,общо взето се изчерпваме с постоянно разхвърляне,качване по стълбите и драскане където не трябва.В този смисъл щях да питам за тези дъски за рисуване Аква дудъл,някой беше купувал-споделете от къде,моля PraynigС баткото съм преживявала и бъркане в контакта с пирон и облизване на боята за обувки Confused Rolling Eyes затова повече такива не ги искам.Много е важно да се приберат и заключат препаратите за почистване,лекарства-който не го е направил да го има в предвид,защото децата са страшно изобретателни и бързи.

А пък за кухнята,какво да ви кажа-нали хич ме няма в тази част,то и затова ми се падна малка кухня с най-необходимото,в цвят червено със сиво.Не се задържам там много-само при крайна необходимост.
Хайде засега толкоз,целувки за всички

# 628
Дарушка, ние имаме аква дудъл и съм супер доволна /джи намира с какво да пише винаги!!!/:roll: Нашият е от Германия. В БГ не се продават все още. /а не мисля, че са скъпи/

# 629
Ще снимам утре сутрин и ще пусна. Имайте в пред вид, че банята съвсем не е завършена. Сега на втория етаж е пералнята, а предстои да се слага джакузи. истинско, не това на детето. Mr. Green И козметиката е в легени, е аз ще ги махна за сесията, но да си знаете. И стълби още няма, обаче ни е подарък от строителя. 3 квадрата безплатно. Същинската баня всъщност е 2,25 , та с тоя подарък ще симаме нормална по размери и нестандартна на вид баня. Embarassed Така, че не ми се връзвайте че идеята е моя или, че не можем да живеем без  джакузи. Просто...стечение на обстоятелствата. Утре ще дам снимки от настоящата, а през лятото ЖЗ и новичката. И покрива срязахме от едната страна на кооперацията, лятото предстои и от другата да режем. Това вече си е наша идея. Питахме само дали е опасно. Е, ако всичко мине добре като поотрасне Маги ще бием плоча и вдигаме още един етаж.  rotfImbo Това е предимството да живееш в ателие на последен етаж. Винаги може да го превърнеш в шикозен таван.

Общи условия

Активация на акаунт