Отговори
# 630
Хелоу.

Мариам, приятно ми е да те чета( меко казано) - направо се потапям в твоя свят. Hug

Моарейн, ами гуш-  Hug - когато я приемат, аз винаги съм на мнението, че за всяко нещо си има най-добър момент. Може би моментът , да е на ясла Дария още не е дошъл.  Hug

Много хубави кухни видях- браво, само кулинарни вълшебства да творите там.

Сега, го загледах този аква дудъл, мерси за инфото, ще се поръчва май и за Симона.

Нени, успех с новата работа.

Ники, разбуди любопитството, хайде чакаме снимки.

Аз съм в голяма чуданка, още не съм си доизбрала подаръка за рождения ден- искам фотоапарат( че нали старият стана собственост на някой клептоман-шотландец) и съм в едно четене, сравняване... Харесах си един каноно, ама се чудя оттук ли да е, то чужбинско ли..  newsm78

# 631
  • жителство на место
Нашият дудъл е от my toys. Ивка вече го нарисува с фолмастри- български Mr. Green Ще се пробвам да го изпера

Гарденийка, мое мнение е, че условията в габровската болница нямат нищо общо с решението на младата двойка. И перфектни на външен вид да бяха условията, пак щяха да си останат вкъщи. На мен ми стана жал за тях, защото най- вероятно не са предполагали в какъв медиен капан попадат, а може и да не е така, не зная Confused

Аз да се поразтуша от тази тема се захванах да чета за Индиговите и кристалните деца. Смята се, че те ще върнат духовното в живота ни и тази промяна към нашето проглеждане ще се случи съвсем скоро. Оох, как се надявам, как имам нужда

# 632
Ане,  omm
Не оправдавам отделянето на новородено от майката  Peace
Но тук не става дума за единичен случай. Ако на нея позволят, а на другите - не, не е ли това повод за по-ожесточен протест?
Това е политика на болницата и не само на тази. Може би държавата трябва да се намеси и да се приеме закон, задължаващ близостта с майката, освен в случаите, когато тя не е готова да поеме грижите за бебето веднага. Примерно... Мисля си.....
Аз също страдах много, че ми носят детето само за кърмене, но на съседното легло имаше една майка, която беше преживяла тежко раждане и при всяко движение плачеше от болки. Не можеше да си държи детето от болка, а то нямаше 3кг. Не допускаха външни хора в стаите на родилки, така че нямаше кой да й помага. Та тя благодареше на акушерките, че се грижат за детенцето.
Аз съм от Дряново и знам, че тук децата са при майките, но позволяват на роднини да стоят при тях и да помагат. Може и да не е съвсем законно, но няма раждания всеки ден и не е напрегнато в отделението, докато Габрово е областния град.
Въпреки това си имах мои си причини да искам да родя в Габрово и ссе радвам, че го направих  Peace
Флу, ето материала http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=150374

Ох, момичета с тези кухнииии....  Heart Eyes Нашата е почти готова  Party Докараха ни и уредите, но още не сме ги подредили. Надявам се скоро и аз да се похваля със снимков мат'рял  Flutter
Ники, с нетърпение чакам твоя  Rolling Eyes

А, за Надя и кухнята - гледа баща й как почуква плочките с гумения чук и после все го носеше и почукваше с него. Купила съм й комплект пластмасови болтове на плот с чук  Laughing Умира си от кеф да обърне плота наопаки и така да ги вкарва. Ама това ще е поглед в бъдещето  hahaha
И голямата червена отвертка й е страст. Видяла тати къде върти и постоянно иска да слага дръжка на едно шкафче. Ама само на едно и все бърка в него. Май ще подреждаме нейни си работи там. Не пипва никоя друга вратичка (а те са много), но тази си е нейна, дори си сяда вътре. Не го броя за беля, защото й е позволено.

ПП. MY NAME , аз не за швейцарката, която родила вкъщи. За тях си мисля само, че можеше да се уговорят с екип или поне с акушерка, да присъства по време на раждането, дори и само да гледа  Peace
Но си права, че не са предполагали, че нещо толкова свято, ще бъде представено така - тенджери, кучета, дюшек на пода....
Поискаха право на отговор, но голяма част от обществото вече ги е заклеймило. Пак се отплеснах.
Става дума за двойка, провокирана от този случай, която месец след раждането излезе пред медиите да плюе по отделението.
В материала има кадри от АГ-то.

# 633
Индиговите и кристалните деца. Смята се, че те ще върнат духовното в живота ни и тази промяна към нашето проглеждане ще се случи съвсем скоро. Оох, как се надявам, как имам нужда
От твоите уста, в Божиите уши! Амин!
Май нейм, Гардения нямаше ли в пред вид репортажа от снощните новини? Поне аз така разбрах. Условията в нашите болници не са като в луксозен хотел, верно и всяка болница си има някаква политика, за която трябва да се поинтересуваме за да не оставаме после с горчив вкус в устата. Съгласна съм, че освен да плюем и недоволстваме, в повечето случаи с друго не се занимаваме. И то дори не се надигаме вкупом да си изразим недоволството, а само по пейки и скамейки. И крайно да прозвучи си мисля, че сме народ, който си заслужава съдбата.
Простете за лиричното отклонение.

Последна редакция: сб, 09 яну 2010, 23:09 от niki97

# 634
Опитвам се да иzгледам материала на Гардения, но нещо ми zапецва.. Ще успея де..

Веч, не съм раzбрала, че нещо е ставало.. иzтрити са темите, каzваш.. Значи люто е станало там  Confused Но не се и учудвам, тук има доста хора, които някак не понасят чуждо мнение и става страшно, дори и в най_обикновени теми. Драzнещо е много, но се радвам, че има добър финал zа теб  Hug

# 635
Смята се, че те ще върнат духовното в живота ни и тази промяна към нашето проглеждане ще се случи съвсем скоро. Оох, как се надявам, как имам нужда
Praynig Praynig Praynig

# 636
ЗА МНОГО ГОДИНИ, МИЛИ МОИ ЗНАЙНИ И НЕ ТОЛКОВА ПРИЯТЕЛКИ!!!

Ще избягам от многото пожелания, понеже всичко вече е написано, та позволете ми само да се присъединя към тях!

Хеййй, помните ли ме? Аз съм Незабравка  Joy Joy Joy И малкият ми Сми

При нас празниците минаха очарователно! С много гости, подаръци, с Дядо /татко/ Коледа, излизания, барове, с дете и без дете, с прибирания сутринта и от всичко, което най обичам - ПО МНОГО!!!

Сега ми липсват двете седмици, в които Петър беше в отпуска и си бяхме тримката постоянно, но какво да се прави, някой трябва и да работи и да изкарва парички, за да може други  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes да въвеждат безброй пъти номера на картата в нета с тази лоша, лоша мишка  Laughing Laughing Laughing

Ники, сигурно си ме видяла, душа. Синя ми е количката и вчера на две места се спрях да търся нещо , което не намерих. На павилионче на Тройката първо и после на едно срещу дома на НХК. На кое от двете ме дзърна и що не свиркаш???

Аз имам дерт и притеснение, което още удържам да е лекичко, но .... все по-малко успявам. Да споделя ли? Ми ще го направя, пък се извинявам предварително ако прецакам готиният дух на добре завърнали се мили писателки. Незнам дали помните, преди време бях споделила, че имам едно топче под едната гърда. Та .... след като отслабнах още повече, то взе че щръкна и грубо напомни за себе си, понеже някак продължи да расте и стана колкото огромен лешник. Та отидох най-сетне на лекар, при личната първо. Тя видимо се притесни, и то не малко. Опипва го , гледа го и ми даде направление за хирург-онколог, за който си запазих час за понеделник вечерта. Но тя каза, че било НЕдостатъчно подвижно, за да е само масно натрупване, и дъра бъра. Та .... постара се да не и личи , че е обезпокоена, ама аз нали си я знам, та усетих накъде и вървят мислите. Сега в мен е някаква буря от настроения и емоции и нямам търпание да дойде понеделник да отидем и да видим за какво иде реч.

Туй то. Нахлух след дълго затишие и излях една кофа кофти - визми.

Ха добро ви утро сега, мили мои!
Ще прочета по-подробно всичко и ще се включа по всички теми, обещавам!!!

# 637
здравейте и от нас,

относно щуротиите, деница вади всичко от всички шкафове, и всичко е на земята, сега обича да бърка в шкафа където са ми чиниите и чашите, разсипва брашното, пудрата захар, боба
ОБИЧА ДА СЕ КАТЕРИ ПО ЛЕГЛОТО И ДА ВЗИМА ОТ ШКАФА ОТГОРЕ ВСИЧКО КАКВОТО ИМА И ДА ГО СЪБАРЯ НА ЗЕМЯТА
ОТ ЕЛХАТА СЧУПИ 3 ИГРАЧКИ, ОБИЧА ДА СЕ КРИЕ И АЗ ДА Я ТЪРСЯ КЪДЕ Е, ОБИЧА ДА БЯГА КАТО И КАЖА НЕЩО, ИЗСИПВА МИ ВЕЧЕ НЯКОЛКО ПЪТИ КАФЕТО НА МАСАТА, И АЗ БЪРША , ДОБЛИЖАВА СИ ГО ДО УСТАТА, УЖ ПИЕ КАФЕ И ДАВА И НА КУКЛАТА
ОБИЧА ДА ПРИБИРА ВСИЧКО В НЯКАКВИ КУТИИ, ПЛИКОВЕ, КАКВОТО НАМЕРИ И АЗ ПОСЛЕ ГИ ТЪРСЯ И НЕ МОГА ДА ГО НАМЕРЯ
КОГАТО НЕЩО НЕ И Е НА КЕФ ЗАПОЧВА ДА МИ СКИМТИ И ЛИ ДА РЕВЕ
ОБИЧА СЕГА ДА СЕ КИЧИ С ГЕРДАНИТЕ МИ,
ОТ ПРАХОСМУКАЧКАТА КАТО Я ПУСНА СЕ СТРАХУВА И ПЛАЧЕ

МИРИАМ, КУХНЯТА Е ЧУДЕСНА, НА МЕН СЪЩО МНОГО МИ ХАРЕСАХА ПРОДУКТИТЕ НА ИКЕА, АКО СИ ПРАВЯ ЗАНАПРЕД КУХНЯ И МОЯТА ЩЕ Е ТАКАВА, В МОМЕНТА МОЯТА КУХНЯ Е НАЙ НАЙ ОБИКНОВЕНА

МУ НАМЕ, МОЛЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯ КЪДЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОЧЕТЕ ЗА КРИСТАЛНИТЕ И ИНДИГОВИ ДЕЦА, МНОГО МЕ ЗАИНТРИГУВАО

# 638
Мили дами, снимките са готови. Ще ги кача малко по-късно, когато фурия заспи. Щото е пристрастена към кабелите.
Ина, на тройката те видях. Не бях сигурна обаче, че си ти. Ама вече знам и другия път непременно ще се обадя. Пиша точно заради теб. Сестра ми имаше образувание на 29 години. Слава Богу оказа се доброкачествено. Сега, през лятото отново рецидивира. Картинката не беше цветуща. Изродило се е, но все пак се размина лошото. Резнаха й част от гърдата, но съвсем не личи. Просто за по-сигурно. Съвсем не искам  да те плаша, а по-скоро да ти дам кураж. Беше черен период за  мен, за нея сигурно десетократно по-черен. Та хванато на време съвсем не е страшно. Баба ми преживя около 50 години след злокачествено образувание. Стискам палци да излезе нещо безобидно. Тя се лекува в Пловдив. Казвам го защото е лекар в Кърджалийската болница. Познава и знае, кой е добър и къде да ходи. Та ако ти трябва помощ с информация поне да знаеш, че съм на среща.

# 639
Моми4ета от сто години не съм писала Embarassed
За много години,здраве и успехи на вси4ки и много радост да ни носят децата Peace
Ние сме добре.Монката расте.Имаме 6 зъба и още гоним 10 кг Joyда видим кога ще ги стигнем Heart Eyes
Сега гледам Ирини в Станция Нова и ми се иска специално да я поздравя  bouquetПрекрасна си,мила Heart Eyes
Спирам,понеже не съм в 4ас с темите и не ми се ще да се намесвам неподготвена.В следващата тема ще се вклю4вам по-4есто.Целувки на вси4ки ви и много ми липсвахте

# 640
  • софия
еее, Мире, време беше да се сетиш за нас  HugSimple Smile

# 641
Добра вечер, дами!
Дидишонче, защо не звънкаш?  Wink
Мире, дай малко Лондонски снимки!
Инче, сигурна съм, че е някакво доброкачествено образование и притесненията са напразни. Една приятелка имаше такова чудо и го измукаха, после пак й се образува, но е нещо нормално. Прегръщам те!  Hug

# 642
  • софия
звънях, ама не вдигна и не съм звъняла повече, за да не те притеснявам Simple Smile

# 643
Такаам! Аз по известни причини не успях да си сваля сесията от апаратчето, но ще ви дам една снимчица старичка, просто за да видите как тати е на първо ниво в банята, а Маги на второ. Обещвам да се мобилизирам тези дни и да ви направя панорамна обиколка на баничката. Blush

А ето да ни видите и в настояще време:

Огромна промяна. Тук и коса си имаме, че и плитки. Не бях гледалаотдавна бебешки снимки.

# 644
 Hug Hug Честито на именниците! На всички, които са празнували тези дни - да не се оттървете от здраве и любов! Само това от нас   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Дарушка, Аква дуудъл бях дава линкове - аз взех 2 неща и жънат успех  Peace Ето ти ги: http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.03.01.05/1553024 и това http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.br01.29.01.05/1504269 страхотни са и си заслужават  Peace

Леле, народе, влязох в Ларедутската тема... и като видях дрешките за по 1 евро.... имам вече  3 поръчки  Sick Ама така де! За какво дават хората пари по Коледа - "да си купиш нещо от мен", нали трябва да не мухлясат по джобвете - аз се грижа за това  Joy

Лимонкова, ще те мисля и аз! Да се отчетеш! Мисля, че няма да е нещо отрицателно при толкова плюсове, но проверката си е добра работа. Имах нещо подобно преди години - и на 2те гърди, но се оказа, че не е сериозно. И така стана! Simple Smile гуш!

Общи условия

Активация на акаунт