Отговори
# 645
  • жителство на место
а да, объркала съм се за кой репортаж говориш Гарденийка, още съм под емоцията от темата в "плювалника" Mr. Green пардон, "клюкарника"
ники, абсолютно подкрепям мнението ти, че заслужаваме съдбата си. Дори съм доста по крайна в тезата си, когато иде реч да хулим и да недоволстваме от работата на някой.  Предлагането отговаря на търсенето, сори Thinking

Ина и на мен ми се появи една бучка, но на ръката. Странно, след ражданато доста мами сме с топчета Thinking Засега я лекувам със силата на мисълта, но ще я видим.... Мисля, че като спра да нося малкото маймунче ще отмине.

Галинеус темата за индиговите и кристалните деца е в Клюкарника. Не зная как се указва линк Embarassed

Нени, и за нашата кухня проблем бяха каналите. Решихме бързо проблема като направихме външен канал по фасадата на къщата и директно в централната канализация. Е, фасадата стана уникална гледка Shocked А цялата къща е опасана с тръби за топла и студена вода, които са скрити зад гипс картон. Аз също много държа кухненската ми част да е свързана с дневната стая, по- удобно е и по- просторно. В тази къща имам и прозорец, така че единственото неудобство- миризмите не важат Naughty Ще покажа някоя снимка. Най- силното ми желание за тази кухня беше да имам смесител като този на Иван Звездев и ми се сбъдна Wink

ето и малко коледно настроение http://petiaveliko.snimka.bg/other/koledna-ukrasa-2009.455828.16524260

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 02:57 от MY NAME

# 646
Добрутро, дами!
Ники, мерси за снимката! Благородно завиждазм за бъдещето джакузи Simple Smile
Май Нейм, изключителна украса и много красива празнична маса. Млката е прекрасна с тази роля и много ме впечатли, че и двете сте облечени в тон.
При нас няма нищо ново. Тази седмица трябва да заведа Елинка на контролен преглед. Пак са я погнали зъбките - избивзт наведнъж двата горни кътника.

# 647
  • София
Здравейте!
Вчера забравих от домакинстване да гледам Ирини ooooh! и много съжалявам.
My name-ти май си отслабнала-сега виждам по снимките всъщност колко си младичка HugПрекрасно украсена маса,прекрасни украси и твои произведения на изкуството.Голяма мацка си в този тоалет и малката е сладка принцеса.
Ники -малката е мног сладка.

# 648
  • София
MY NAME, много приятно и уютно излъчване има твоят апартамент! Украсата на хола и подредбата на масата ме впечатлиха!

Инче, няма смисъл да те успокоявам, защото то си е ясно, че ще се тревожиш, но се надявам утре след прегледа при онколога да си по-спокойна! Praynig  Пиши непременно какво ти е казал докторът!

niki97, много е чаровна твоята Бесотана!  bouquet

Ние вече прибрахме елхата. Това трябва да се запише като рекордно най-краткия престой на коледна елха в нашия дом! Joy Обикновено си стоят по....да не казвам колко дълго. ooooh! Обаче Галя постоянно я пренареждаше, накрая почти седна в нея и...то се видя, че е време да я разтурваме.  Simple Smile

Друго да се похваля, че прояде попара.  Grinning Първо, че се добави един вариант в повече за закуска, и второ, че става много бързо, което определено е плюс, когато бързам за работа. Иначе менюто й е общо взето без промяна, освен че вече по-рядко готвя специално за нея и по- често й отделям от нашето ядене. Simple Smile

# 649
Направо забравих какво исках да пиша....

Ако някой намери линк в интернет в предаването на Ирини, нека го пусне.

Ето линк към Аквадудъл или Аквадроу - едно и също е.
Само в Англия цените са наполовина:
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss?url=search-alias%3Daps&f … w&x=0&y=0

Може да се поръча към транспортна фирма и транспорта до България да е 3 лири, или да се изпрати директно насам срещу 5-6 лири.

Банята на етажи и с джакузи звучи страхотно. Кухнята от Икея - също. Много е интересно да гледаш идеите и после изпълнените проекти.

Ина, каквото и да е - важното е, че сте го видяли и вече взимате мерки. Може да е нещо леко. Лекарите ще кажат. Ако трябва отиди на 2 различни места и се консултирай. Не се притеснявай. Важно е накрая всичко да завърши добре.

Аз от 2 дена гледам оферти за коли. Ние сме във вилната зона и без кола е ужасно трудно. Но търся нещо конкретно и засега нямам резултат.

# 650
  • София
Страйп, много съм ти благодарна за линка към Аквадроу- току-що го поръчах. Hug Ема има ли си такова нещо /извинявай, ако си писала/?

Редактирам, за да поясня, че няколко пъти писах на модератор да изтрие анкетата, но може би са забравили или имат много работа. Така де, да не се чудите защо още виси! Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 16:36 от sweetkids_mama

# 651
Stryper, влизам специално заради питането ти за колата. Ориентирайте се към Мазда 5, Тойота Версо или Опел Зафира. Всичките са с 3 реда седалки, но за мен най-добър избор е Мазда 5, защото багажника е най-голям, вратите се отварят с плъзгане и е много по-добре подредена вътре от другите три.
Ние сме на същия хал за избор на кола и затова посъбрах инфо оттук и там. Скоро четох и тестове, по които маздата също печело по точки издържливост, пестеливост и комфорт.
Мога още много да пиша, но ще спра да не решат че правя реклама.
Една моя приятелка също с три деца си купи преди 4 месеца същия модел (4 годишна май беше) и е много доволна. Окачването е по-меко от примерно на Зафирата.

# 652
  • жителство на место
Вечи, веднага компенсирам поста ти с една анти реклама WinkHeart Eyes Да не вземат сега мен да ме дирят от мазда Laughing, но маздата вози отвратително, когато  седиш на задните седалки. Чувствам се като чувал с картофи, иначе е красива, икономична, но дава дефекти още на 3та година. Общо взето е кола гевезана, все нещо й има, все не може да мине.....
 Joy

Стефина, Флучия, Суити голямо благодаря Hug Иначе аз не съм от най- младичките Embarassed След има няма 2 месеца ще подпаля една торта с 32 свещички hahaha

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 17:32 от MY NAME

# 653
Вечи, веднага компенсирам поста ти с една анти реклама WinkHeart Eyes Да не вземат сега мен да ме дирят от мазда Laughing, но маздата вози отвратително, когато  седиш на задните седалки. Чувствам се като чувал с картофи, иначе е красива, икономична, но дава дефекти още на 3та година. Общо взето е кола гевезана, все нещо й има, все не може да мине.....
 Joy

Стефина, Флучия, Суити голямо благодаря Hug Иначе аз не съм от най- младичките Embarassed След има няма 2 месеца ще подпаля една торта с 32 свещички hahaha

Ти по принцип ли пишеш за Мазда или за Мазда5?
Щото има разлика!  Naughty

# 654
Колата трябва да има 4х4 и да не гори повече от 10 на 100...
Гледам Субаро, Нисан и Ауди.
В момента ни трябва каквато и да е кола. Като пораснат ще гледам да има и достатъчно място. Но в момента ситуацията е критична.

За Аквадудъла - имаме 2 с Томас. Но още не съм й ги дала. Криси много се забавлява с картинките, които се появяват, когато ги намокриш с вода.
Иначе й подарихме ето това и се забавлява:

http://www.amazon.co.uk/Tomy-6687-Colour-Doodle/dp/B0019UQK4K/re … 151657&sr=8-1

Харесва й да драска с писалката върху нея.

# 655
Може да ми ударите по едно рамо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=460738.0   bouquet

# 656
  • София
Добра вечер!
Да се включа за колите - Имаме Мазда Premacy (предшественичка на Мазда 5) - широко ми е отзад на фона на Аудито, доволни сме (да не я урочасам само), вози сигурно, по "пенсионерски" дето вика мъжОт, обичкаме си я Peace събира много багаж, ние отзад сме двете столчета и аз и е ок. 4 по 4 нямаше ли Сузуки Гранд Витара или нещо подобно newsm78
Нели, ще се постарая да се включа в анкета.
Изтискана съм от работа, която не свършва, и Мила, будеща се нощем и не пускаща гърдите ми. Но това да са ми кахърите. Стига мрън.
Предлагам да направим по регулярни срещи детски партита в стил Коледното, например един път на месец-два.   Нещо нямам муза за писане, но за четене ДА. Всички стре страхотни Hug Всичко да ви е наред желая Hug
От утре почвам атаката на яслите - май късно съм се сетила, но...Дианченце вие на коя частна ясла сте и сподели малко - къде и колко, ако прецениш на лични...
Хайде лека   Hug

# 657
  • София
Предлагам да направим по регулярни срещи детски партита в стил Коледното, например един път на месец-два.   

bora, точно това си помислих днес!  Grinning Исках да заведа Зори и Гали да си поиграят в някое клубче в Младост- ами прозвъних поне четири, и във всичките имаше рождени дни! Crossing Arms И си казах, "защо не започнем да се събираме по-честичко септемврийчетата? Кеф- поне ще си знаем, че клубчето си е запазено за нас!" Joy

Шегата настрана- ако има желание да се събираме по-често и без повод, аз бих се присъединила с удоволствие! Peace

# 658
  • София/Русе
Предлагам да направим по регулярни срещи детски партита в стил Коледното, например един път на месец-два.   

bora, точно това си помислих днес!  Grinning Исках да заведа Зори и Гали да си поиграят в някое клубче в Младост- ами прозвъних поне четири, и във всичките имаше рождени дни! Crossing Arms И си казах, "защо не започнем да се събираме по-честичко септемврийчетата? Кеф- поне ще си знаем, че клубчето си е запазено за нас!" Joy

Шегата настрана- ако има желание да се събираме по-често и без повод, аз бих се присъединила с удоволствие! Peace

Съгласни смеее Simple Smile

# 659
  • София
Да, да спретнем нещо като група за игра, както я описват по книжките за възпитание и така децата ще общуват и ние също. Клубчето дето бяхме ми хареса и може да помислим за нещо като абонамент месечен (зимата, де)- примерно всеки много хубав четвъртък, както казваше Пух мечето Hug А и мамите от други краища могат да планират някой път включване - желано и очаквано Hug

Общи условия

Активация на акаунт