ники, абсолютно подкрепям мнението ти, че заслужаваме съдбата си. Дори съм доста по крайна в тезата си, когато иде реч да хулим и да недоволстваме от работата на някой. Предлагането отговаря на търсенето, сори

Ина и на мен ми се появи една бучка, но на ръката. Странно, след ражданато доста мами сме с топчета
Засега я лекувам със силата на мисълта, но ще я видим.... Мисля, че като спра да нося малкото маймунче ще отмине. Галинеус темата за индиговите и кристалните деца е в Клюкарника. Не зная как се указва линк
Нени, и за нашата кухня проблем бяха каналите. Решихме бързо проблема като направихме външен канал по фасадата на къщата и директно в централната канализация. Е, фасадата стана уникална гледка
Ще покажа някоя снимка. Най- силното ми желание за тази кухня беше да имам смесител като този на Иван Звездев и ми се сбъдна 

ето и малко коледно настроение http://petiaveliko.snimka.bg/other/koledna-ukrasa-2009.455828.16524260

и много съжалявам.
Прекрасно украсена маса,прекрасни украси и твои произведения на изкуството.Голяма мацка си в този тоалет и малката е сладка принцеса.
Пиши непременно какво ти е казал докторът!
Обикновено си стоят по....да не казвам колко дълго.
Първо, че се добави един вариант в повече за закуска, и второ, че става много бързо, което определено е плюс, когато бързам за работа. Иначе менюто й е общо взето без промяна, освен че вече по-рядко готвя специално за нея и по- често й отделям от нашето ядене.
Да не вземат сега мен да ме дирят от мазда 
събира много багаж, ние отзад сме двете столчета и аз и е ок. 4 по 4 нямаше ли Сузуки Гранд Витара или нещо подобно 
И си казах, "защо не започнем да се събираме по-честичко септемврийчетата? Кеф- поне ще си знаем, че клубчето си е запазено за нас!"