Отговори
# 660
  • София
Здравейте!
И аз съм за срещи.На мене много ми хареса клубчето в Младост-по-лесно се наблюдават децата.

# 661
Малко включване и от нас  Grinning
Вкъщи хулиганиадата е пълна. Малкият е голям пакостник. Повечето магарии ги учи разбира се от батко си. Имитира до съвършенство всички негови жестове, движения, викове. През дългите празнични дни малко си досадиха един на друг. Виктор се ядосва, че малкият му разваля игрите. Той си прави къщи с конструктора, пътища с кубчетата. В следващия момент обаче пристига Огнян Разрушителят и всичко става на пух и прах. Виктор побеснява и на 2-3 пъти ступа малкия. В резултат и Оги реши, че ще пердаши всички наред - щото бате така прави, значи така трябва  Joy В същото време, ако ги разделя в отделни стаи, Виктор тръгва да събира конструктора и да иска да ходи при Оги - щяк да му показва как се прави мост. Иска да си играе с него, ама Оги да не му разваля играта. Ама малкият не може да играе като голям - иска само да разпилява. Големи драми са. Още няколко месеца ще е зор. Единственото, с което си играят спокойно е един багер, който Виктор получи за Коледа. Багерът може да се разглобява и двамата сядат заедно, въоръжени с ключове и отвертки. Виктор разглобява, Оги ръчка и той там и има мир за известно време.
Много се забавляват като танцуват заедно. Виктор си пуска мелодии на детския си лаптоп и двамата скачат, въртят се, пляскат с ръце - голяма забава е. И при разходките, когато са двамата, пак има драми. Малкият си хваща пътя нанякъде (на него хич не му пука дали сме около него) и Виктор много разтревожен търчи след него и му вика да се връща, да не се отдалечава. Много се притеснява някой да не му вземе братчето. Не му дава да пипа боклуците по земята. Ама на Оги това му е любимото - да ровичка в калта  Laughing
Пълен цирк си е при нас, но в повечето случаи е весело.

# 662
Привет и от нас Hug
Диди не съм ви забравяла,душа Laughing
Флу нещо ми се развали апарата,но скоро ще гледам да го оправим и ще пусна някоя сним4ица
За колите-ние миналия месец си купихме алфа ромео 156.Мъжо много си я искаше.Голяма,удобна,бензим,доволни щяхме да сме ако на връх нова година не се бяхме ударили и сега е в състояние на ремонт Rolling Eyes
Днес бяхме при педито да то4ат кръв на Мони.Не и се виждат вените на свивките на ръ4и4ките,но лаборантката реши,4е ще я боде докжто намери #CrazyВкара иглата и запо4на въртейки да търси вена #2gunfire #Cussing outДетенце се къса да реве и аз с нея.Накрая се отказа и от юмру4ето и взе кръв.Измъ4и ми детето.Монито е с много жълта кожа по лицето и телцето и с постоянни сенки под о4ите.Като добавим и непрестанно потене на глави4ката и пиенето на много вода и се притесних.Споредпеди най-вероятно е нищо,но за всеки слу4ай каза да вземем да сме спокойни Praynig
Бора ние за ясла шанс нямаме,но се 4удя кога да подавам документи за градина.Моя мъж настоява да се оглеждам ве4е,поне да сме в списъка.Но зъм решила ако е такъв ад за какъвто се говори да я пратя като му дойде времето на 4астна и изобщо да не се занимавам.
Много изписах и се спирам.Много специален ден ви желая Hug

# 663
здравейте Simple Smile

бързам да поздравя на патерица всички с повод и без повод. не мога да се включа адеквано, но още по време на голямото ни гости ме тръшна ужасен вирус.това беше най-дългият уикенд в живота ми - аз с Т 39.6, не мога да стана от леглото. Поне от 10 г не съм вдигала такава Т  #Crazy като капак и Ивката се събуди с подуто и за4ервено око - направила някакво възпаление. Сополи се, после отказа да яде, после взе да кашля.... чудничко  ooooh! и така... вече се оправяме и двете, но исках да се оплача Embarassed мисля,ч е зъбки я мъчат. ще видим. След малко сме сме на преглед, ако не друго поне да ме успокоят, 4е не се е заразила нещо от мен Praynig

лек ден  Hug

# 664
ЗА МНОГО ГОДИНИ!
През новата година още повече радости, усмивки и само здрави дечица и семейства!
Много хубави снимки видях, но все не се решавам да пиша, а само надничам  Mr. Green
Иринка, радвам се да чуя новини пак от теб!
Стон, голяма олелия трябва да е при вас. Моят разбойник става все по-див. Вчера хвана една сопа от креватчето си и почна да ме налага и така се беше засилил, че се метна заедно със сопата през креватчето и крушира на глава между спалнята и него. Като герой от анимационен филм беше. Така плака милия, че ми се скъса сърцето.
Майчета да ви се намира контакт на добър хомеопат - ние още се борим с пъпките  Sad
Mai_mai, оправяй се, че много гадно така Peace

# 665
mai_mai, бързо възстановяване и на двете.
ston,  хаха много се забавлявах докато те четях. А на Виктор му съчувствам, ама искрено. От известно време и аз  Blush имам конструктор (купих го на Маги де) и...ужасно е да ти развалят игрите.

# 666
Люси, Асето има добър хомеопат. Пиши й на ЛС, ако решиш Simple Smile Пусни някоя снимка на малкия, ако искаш Simple Smile
Мире, преди половин година ти писах, че откриват ОДЗ само за деца на военни - много е хубаво, с голям двор и нови съоръжения, но е в Младост 3 и не знам дали ви устройва с мъжа ви. А какво стана с онзи заем? Мъжът ти нали няма да ходи в Афганистан?

# 667
  • София
Здравейте!
mai mai-бързо оздравяване
Стон-много весел разказ за дечурлигата-предсавих си г на живо.
Мире-тъкмо се чудех къде се затри.Честито возило-май отдавна му се искаше на мъжа ти Peace.За детските градини не може предварително да се записваш.
Днес бяхме на консултация и сме наддали 400гр. и 2 см. за 2 месеца-учудващо,а не ще да яде -явно кърмата ми още струва Praynig.Оплаквам се аз на джипито,че няма отучване от кърменето и за мое голямо учудване тя и сестрата ме агитират да не спирам,че ще почне да боледува ooooh!и ,че съм била от малкото до толкова късно и направо съм била героиня. Embarassed.
Снощи Васко за пръв път от 1м. яде с желание от мойта чиния-пържена мерлуза и пържени картофи-направо останах гладна. Heart Eyes

# 668
Ехооо Hug Hug Hug
Муцуни сладки Hug ДА изброявам ли поименно??? Heart Eyes
Люси, не ми пиши, ами вземи си смъкни дупето две преки по-надолу да се видим Hug
Стеф, всъщност в момента по състав на мазнини кърмата ти е максимално пълноценна. С времето количеството естествено намалява, но пък качеството гони това на коластрата (разбира се съобразено с възрастта на бебето и без първоначалните нива на въглехидрати). Така че и още 2 години да кърмиш все повече ще струва млякото Wink
Що се отнася до кърменето на мен вече здравата почва да ми тежи Crazy Но трябва равноправие да има. Щом едното съм го кърмила 2 години и 2 месеца и другото трябва поне толкова да го кърмя Wink че да няма обвинения после.
И до скоро бях на мнение, че не ми е никакъв проблем, но след коледното боледуване на Любо нещата станаха нетърпими. Суче с повод и без повод и е пълна лепка. Надявам с скоро да отмине Whistling
Стон... не знам как да коментирам разказа ти Laughing На първо четене изглежда забавно. НО като знам какво ми е в къщата... и как крещя... ако успяваш да не повишаваш тон в така описаната обстановка - идвам на уроци Hug
Мирко, и как по-точно блъснахте новото возило?
ЗА колите... аз не мога да се вклча адекватно. У дома никога няма да се кара друго освен БМВ или нещо, произведено от завода на БМВ (като Мини купър). Тъй че шансът ми за по-широка кола (защото сега сме с 3-ка) е евентуално джип Laughing А пари за него няма. КАто чета две столчета и място за мама... при нас това е невъзможно... но пък мъжо си я гледа и ДЧД си е здрава колицата Grinning Ние в сняг не караме, не обичаме зимата, не ходим на ски и не катерим планини и не ни бърка на този етап, че няма 4 по 4 или, че няма блокирвока Grinning

# 669
леле, Стон, как се смея.
смея, смея, после притеснявам.
това с породените не е шега,
но откъде да съм знаела?  newsm78
при нас е обратното.
стефан пръщи от енергия,
мира няма.
борис уж по-спокоен за сега,
но от извесно време го наблюдавам,
че и той подражава.
стефан има опасни игри, я ще му скочи,
я ще го хване за гушата.
винаги сме на щрек.
уморявам се много,
добре че градината спасява положението,
че след уикендите го раздавам тежко.

Верно Оги е огън момче. Сладур.
А как си приличат само.
Моите сякаш не ги е една майка раждала,
толкова различни.

Асе, помня ду,ите ти за дългото кърмене,
не на всяка цена, щото е редно и полезно.
Ние за сега сме ок,
не виси на гърадата като по празниците.
хапва, ама ме е страх да се похваля,
че приема вече нормални порции твърда храна.
Ъдиктид, пак за теб и Любо се сетих.
Къде сте?

Мире, ух че неволи.
За Симонка стискам палци.

Колата ни е Мицубиши Спейсстар,
доволна съм много,
за 4-членно семейство е перфектна.
багаж побира много, чак като го стоварим,
се чудя де сме го побрали.
Поне 2 в година минаваме 1000км,
отиване и връщане до родния ми край.
Смятам май и юни пак да водя децата
на чист въздух.
От септември ще диря работа,
на старата се не връщам
и свършва рахата.

# 670
Да споделя нещо (хваля си се, ама хайде  Laughing ) - заради РАДИ78 , която направи фотосесия на Владчи, когато им бяхме на гости, той е на календара за 2010 год. на списание "Бебе"   bouquet  bouquet  bouquet

# 671
Здравейте момичета!
Отплеснах се и аз като Ирини си приказвах с вас в тъмното и като дойде време да пиша се оказа каша  Laughing.
anamar Hug благодаря ти за думите Heart Eyes, много ми стана приятно.
За фотоапарата, не че съм голям специалист, но според мен всеки ДСЛР (Огледално рефлексен фотоапарат) прави по качествени снимки от дигиталните апарати. Моят е Никон и съм много щастлива да гледам през него.
MY NAME и на мен смесителят много ми харесва.
Сега се оглеждам за добра цена.
Домът ти има свой си аромат, а ти си толкова мъничка и слабичка (едвааам се сдържам да не ти завидя  Laughing) изглеждаш като сестра на дъщеря ти (е тва е лаф hahaha).
Суити нашата елха беше без украса... Йосиф имаше фикс идея да сваля всяко нещо, което слагахме.
Добре беше, че елхата беше от тези, които светят и изглеждаше много нежна вечер.
Дори и ден не можа да седи украсата ни и като дойде Новата година с удоволствие я прибрахме  Laughing.
Относно храненето, аз давам от нашата храна на Йосиф. Спестявам му мъничко неща, които се дъвчат по трудно, но почти всеки ден в храната ни има ястие, което той обича, а най любимото му е бутче.
На Нова година с такава радост прие да се омаже пейзанската с пуешкият бут hahaha.
Момичета, много ми се иска да можем и ние да идваме на вашите сбирки Party.
Определено ми липсва среща "на живо" в такава компания, но цък няма.
През лятото ще ви вардя да се съберете нейде по морето, че ни е по близко.
ston може да е цирк. ама е интересен.
Я виж как се хиля сама в тъмного, направо ги видях твоите момчета  Hug да са ти живи и здрави!
mai_mai дано скоро всичко мине  Hug гушкам ви!
Ирини гледах те миналият ден в предаването ти, приеми поздравленията ми Hug.
Много си хубава и наистина кожата ти е ... млечна, снежна, прозрачна и много млада, но това честно ли е кажи ми.
Бива ли една мама да е толкоз убава и да не и личи, че е раждала.
Ще комплексираш по голямата част от мамите  Laughing.
Имам и една идея.
Много ми е любимо шоуто по.. не се сещам коя телевизия беше "SOS бавачки".
Мисля си, че ще стане хит ако някой го направи в БГ.
Седя по нощите да го гледам и има наистина хубави идеи там за мами, които не знаят как да се справят с някоя реална ситуация.
Мисля си, че у нас има много майки, които искат да са по добри, но не знаят как и ако успееш да си откраднеш нещо ще е супер.
Сигурно е ужасно трудно и скъпо да се направи такова реалити, но ако се влезе в реален бг дом и се видят проблемите вътре и някой професионалист покаже какво трябва да се направи и как може да се разреши даден проблем с децата ще има гарантиран успех.
Желаят ти успех и ти се възхищавам, че живееш цветно   bouquet!
Ина как мина прегледа? Всичко наред ли е?
Нели  Hug браво на вас! Ще потърся да ви видя.

Последна редакция: вт, 12 яну 2010, 00:13 от Мариям

# 672
Асе, идвай на уроци  Grinning
За бели и магарии имам волско търпение. Изобщо не се трогвам.
Единственото, което не мога да търпя и откачам е някой да почне да ми хленчи или реве за нещо. Не мога да търпя ревове и това е. Направо побеснявам.
Малкият още не разбира много, но на Виктор все му се карам като вземе да циври неразбираемо. Казвам му, че може да говори и да каже ясно какво иска и от какво е недоволен. Има право да си се муси и сърди колкото си иска, ама ако ще реве неразбираемо отива в коридора пред огледалото да си се любува на картинката. Като се успокои и спре да реве се връща и решаваме проблема.

# 673
Привет, момичета!
Ще живея още дълги години и ще ви тормозя още толкова  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мерси за стиснатите палци, за личните съобщения и за включванията ви във скайп!

# 674
Браво, Ина!

Само здраве оттук насетне.

Ники97, не знаех че живееш в Бургас,
мислех, че си във Варна.
По повод окото, Борис, както спомена Флу,
беше със стеснен слъзен канал,
а не запушен, тъй-като не сълзеше.
Още има леко зачервяване.
като бебе обаче много му личеше,
на всяка снимка се вижда.
Сама ли отлага интервенцията,