И аз съм за срещи.На мене много ми хареса клубчето в Младост-по-лесно се наблюдават децата.

В същото време, ако ги разделя в отделни стаи, Виктор тръгва да събира конструктора и да иска да ходи при Оги - щяк да му показва как се прави мост. Иска да си играе с него, ама Оги да не му разваля играта. Ама малкият не може да играе като голям - иска само да разпилява. Големи драми са. Още няколко месеца ще е зор. Единственото, с което си играят спокойно е един багер, който Виктор получи за Коледа. Багерът може да се разглобява и двамата сядат заедно, въоръжени с ключове и отвертки. Виктор разглобява, Оги ръчка и той там и има мир за известно време.
Вкара иглата и запо4на въртейки да търси вена
Детенце се къса да реве и аз с нея.Накрая се отказа и от юмру4ето и взе кръв.Измъ4и ми детето.Монито е с много жълта кожа по лицето и телцето и с постоянни сенки под о4ите.Като добавим и непрестанно потене на глави4ката и пиенето на много вода и се притесних.Споредпеди най-вероятно е нищо,но за всеки слу4ай каза да вземем да сме спокойни 

като капак и Ивката се събуди с подуто и за4ервено око - направила някакво възпаление. Сополи се, после отказа да яде, после взе да кашля.... чудничко
и така... вече се оправяме и двете, но исках да се оплача 

Пусни някоя снимка на малкия, ако искаш 
.За детските градини не може предварително да се записваш.
.Оплаквам се аз на джипито,че няма отучване от кърменето и за мое голямо учудване тя и сестрата ме агитират да не спирам,че ще почне да боледува
и ,че съм била от малкото до толкова късно и направо съм била героиня.

ДА изброявам ли поименно??? 

Но трябва равноправие да има. Щом едното съм го кърмила 2 години и 2 месеца и другото трябва поне толкова да го кърмя
че да няма обвинения после.

Ние в сняг не караме, не обичаме зимата, не ходим на ски и не катерим планини и не ни бърка на този етап, че няма 4 по 4 или, че няма блокирвока

благодаря ти за думите
, много ми стана приятно.
).
.
.
да са ти живи и здрави!
гушкам ви!
.
!
браво на вас! Ще потърся да ви видя.