Кой зимен хотел за малко дете?

• 4 287
  • 26
  •   1
Отговори
Здравейте:) Присика ни се вече да направим една почивка с малкия юнак и ако можете да помогнете с информация, ще съм много благодарна:)
Идеята е да отидем за няколко дни в някой планински курорт през февруари, основно с цел да покажем малко сняг на малчо (щото не разчитам много на Софийския:). За да ни е най-добре, хотелът трябва да е много близо до малка пистичка или поляна с наклон, по която да се пързаляме, да има закрит детски център, вътрешният басейн с минерална вода е предимство. Много ли искам Laughing?

# 1
  • Cофия
На прима виста се сетих за Борика в Чепеларе  Peace

# 2
Катарино, до Разлог  Peace

# 3
За катарино и аз се сетих, ама нещо не ми се дават толкова пари:)
А за този какво ще кажете, някой бил ли е там: http://www.mountain-paradise.org/index_bg.htm

# 4
  • Germany
Записвам се и аз в темата Simple Smile. Тази зима ще е първата на бебчо, а баткото ни много обича снега, та ще направим задължително една зимна почивка.

# 5
  • София
http://bghotelite.com/web_main.php?id=2165
Препоръчвам ти апартхотел Лъки Банско. Неудобството  му е само едно, че се намира в началото на Банско, но затова пък има много предимства: просторни стаи, ще ти предоставят кошара за детето, много учтив персонал,  детски кът ,  и не на последно място правят много добри пакетни предложение.

# 6
Niki-02, не изглежда зле този хотел:) Той извън Банско ли е? Че така ми изглежда на една от снимките, на нас писти не ни трябват, само малко полянка отстрани, в която да има чист сняг за търкаляне:)

# 7
Лъки Банско е на равното и е заобиколен от сгради - не ми се връзва с изискванията на авторката.
Маунтин Парадайз е по-нагоре и  наоколо има незастроени поляни, където едно малко дете би могло да игре и евентуално да се пързаля. Вътрешният двор е идеален за правене на снежни човеци  Grinning Имат и басейн и детски кът - не е така лъскаво като в Лъки, но за семейство с дете според мен е по-удачно  Peace

# 8
Old Sport, това уточнение беше много на място, благодаря! Друг е въпросът доколко незастроените поляни си остават незастроени Laughing Но пък в тая криза...

# 9
  • София
Old Sport , така е Лъки, нямат вътрешен двор, но ние винаги се качваме към планината като ходим на Банско, иначе не виждам смисъл да ходим точно там. Ако целта Ви е просто хотел с басейн в района, тогава може да помислите и за хотелите в с. Баня или Добринище - поне ще е по- евтино.  bouquet

# 10
  • София
Ние през февруари ходихме в Роял лодж в Папорово. Насред гората е, така че баири за пързаляне и въргаляне в снега - колкото ти душа иска. Детски кът също имаше. Но басейнът беше студен, поради което моято хлапе киснеше нон стоп в джакузито.

# 11
Но..както писах в една друга тема за момента Роял Лодж не са сигурни, че ще работят с туристи тази зима. Инфото на този етап е противоречиво.
Niki, все пак темата е зададена от авторката и хотела, който търси е за друга цел...а че вие и повечето хора ходят на ски в планината - много ясно. Но не това е въпросът в случая  Peace

# 12
С дете на година и половина качването в планината няма как да стане, за това и не държа хотелът да е в Банско, а просто някъде, където със сигурност ще има сняг (по възможност чист) през февруари.

# 13
  • Cофия
Незнам защо всички теглите към Банско, на мен изобщо не ми допада - претъпкано, презастроено.....Нещо като зимен Слънчев Бряг. Има толкова други места, които са по-хубави, според мен.... Peace

# 14
RS, за това съм пуснала темата - идеи да се дават. Стига да има сняг и приличен хотел, за мен е ок, хич не държа да е Банско. Сподели кои са тия хубави места Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт