Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 923
  • 517
  •   1
Отговори
# 255
Фанти,не става въпрос за изхвърляне навън.Но да се хвалиш и да се умиляваш пред откровената простащина на мъжа си -това ми идва в повече.
Франческа,тук определено не говорят за следоперативни ситуации и случайно изпускане.

Разбира се, чак не мога да повярвам, че темата се радва на такъв интерес.  Crazy
След като се старае да се въздържи да не пърди пред шефа си, не виждам защо трябва да се гордее да го прави пред мен, неуважение си е.
zhekova ,тук хората едва ли се хвалят с това в истинския смисъл,по-скоро преувеличават,за да е по-комично и в духа на темата.
А и за да покажат,че не са крайно стресирани от факта,че мъжът им и самите те пръцкат. Grinning

А празненето в устата не е ли неуважение?!

Рени,какво ти неуважение,че то това е върхът на сладоледа и черешката на сексуалния контакт за някои.

# 256
Рени, ама че сравнение направи?!  ooooh!

Може за някои споделянето на пръдни да е върха в сближаването, но аз не желая да бъда толкова близка с никого. Ако има начин и със себе си не бих искала да съм толкова близка, но няма как да го избегна.  Laughing

И не казвам да се стресира, ако се случи подобно нещо, а да се извини, както да речем, ако се оригне на масата случайно.

# 257
  • Linz
Не разбирам причината едното да е приемливо, а другото- не, честно!

# 258
Не разбирам причината едното да е приемливо, а другото- не, честно!

Караш ме да пиша цинично, но щом не разбираш, нямам избор. Ако на твоя мъж пръднята и спермата му миришат по един и същ начин и за теб изпускането на газове от отделителната система има връзка със сексуалните неща, то разбирам недоумението ти. За мен обаче връзка няма. Както и не разбирам хората, които се възбуждат от фекалии и урина изсипвайки ги един върху друг.
За теб може и това да е приятно и нормално, за мен отвратително.
Вчера прочетох това и бях  Sick. Коментарът, че на всеки се е случвало , още повече ме отврати, защото надявам се никога да не ми се случи подобно нещо.

# 259
  • Linz
pasinet, много погрешно ме разбра. Няма значение, темата изпростя достатъчно и не мисля да продължавам да пиша и чета Sick

# 260
Не мога да ги разбера тези които скачат колко е гнусна темата.Като не желаете да четеет за "подобни некултурни и просташки изпълнения" /представям си как ССФ го казва с тъничък гласец/ просто не четете тук.
Темата е суперзабавна ако имате чувство за хумор.

# 261
  • На черешата
 Аз лично доста се смях докато четох.  Mr. Green
Въпреки, че винаги правя забележка на половинката си в такива ситуации.
Може това да е нещо нормално, но на мен не мие приятно.  Confused

# 262
Не мога да ги разбера тези които скачат колко е гнусна темата.Като не желаете да четеет за "подобни некултурни и просташки изпълнения" /представям си как ССФ го казва с тъничък гласец/ просто не четете тук.
Темата е суперзабавна ако имате чувство за хумор.
Да бе като не ви харесва има и други теми във форума.Темата наистина е за хора с чувство за хумор,защото повече от половината постове,да не кажа почти всички са със силна доза преувеличение...ей така за спорта LaughingПък и Estel -V има и хора където само се чудят къде да се заядат с някой...много нерви много нещо.
п.с.дано някой ,някой ден да измисли нета във форума където никой няма да се заяде за нищо...егаси префърцунените съфорумки  Crazy
п.с.2.прочетох някъде по -надолу,че на някой никога не му се е случвало да изпусне газове Joy JoyДа бе да.Аз пък съм ва`ща леля Mr. Green

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 16:21 от Волната макаронка

# 263
   Ама, на кой му е приятно да му пърдят ,бе??? И темата е точно ,за това , че се "възмущаваме" от масовата практика мъжете ни най-безцеремонно и безпардонно да си изпускат душата. Ма абсолютно просташко си е! И кво от това? Изглежда ,че масово сме омъжени за абсолютни простаци и можем с гордост да се наречем постакеши. Честито на печелившите! Моя е от най-големите простаци! Heart Eyes
  Хора, на вас наистина ли ви е трудно да се забавлявате и отпуснете? Ох, какво ли питам като масово си признахте , че се стискате. Сигурна съм, че и около вас честичко намирисва или онова "по търлъци" не се брои? Wink

# 264
Дебелашкия хумор никога не ми е бил по вкуса и също съм учудена, че за доста хора тази тема е забавна и разпускаща.
Да, липса на възпитание е (ако не се дълижи наистина на сериозни проблеми със здравето) е п..рденето на воля и абсолютен мързел да си дигнеш з..дника, за да отидеш до тоалетната където е нормално да го направиш.

# 265
(ако не се дълижи наистина на сериозни проблеми със здравето)
Да,има такова заболяване и се нарича метеоризъм.

# 266
Дебелашкия хумор никога не ми е бил по вкуса и също съм учудена, че за доста хора тази тема е забавна и разпускаща.
Да, липса на възпитание е (ако не се дълижи наистина на сериозни проблеми със здравето) е п..рденето на воля и абсолютен мързел да си дигнеш з..дника, за да отидеш до тоалетната където е нормално да го направиш.
Мъжа ми няма проблеми със здравето,ама ако не си изпусне душата по някое време и се подува като балон LaughingКакто и аз,и ти и всички WhistlingДа ти кажа също то на мъжа ми и от тоалетната му се чуват тръцканиците..така,че ми е все едно  Mr. Green

# 267
Браво на авторката за темата! Настроението ми се беше скапало, а ето че се развеселих подобаващо и то най- вече със скритите лимонки из форума, дето не пръцкали в присъствието на най-близките си. Mr. Green И по темата естествено, че си пръцкаме. Не познавам такива, които да ходят всеки път до ВЦ, в присъствието на половинките си. Явно сме от аморалните Grinning

# 268
  • somewhere over the rainbow
Бря, възпитаните са нахълтали и тук Thinking

Ами същото е като празненето в устата, как ще да не е. Ама, щом става въпрос за секс, сме много либерални към чуждото възпитание. Разбираемо  Grinning

# 269
Цитат
Ами същото е като празненето в устата, как ще да не е.

Направо предлагам на тези, за които това е едно и също да го практикуват две в едно, тези двете дейности в един и същ момент, предполагам щастието им ще е пълно.   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт