Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 922
  • 517
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Сестра ми преди години беше преводачка  на един австриец,който на официални обяди с бизнеспартньори си се оригвал и пърдял без задръжки или неудобство.Сестра ми му казала,че това тук не е прието,а човека само я гледал недоумяващо Mr. Green-казал И,че в Австрия си е прието така и толкоз Mr. Green!

Иначе мъжа ми няма този навик слава Богу,не ми се налага да търпя каквото и да било.Само като излезе от тоалет си мирише гадничко,ама човещинка-кво да праИш Mr. Green.

# 271
Цитат
Ами същото е като празненето в устата, как ще да не е.

Направо предлагам на тези, за които това е едно и също да го практикуват две в едно, тези двете дейности в един и същ момент, предполагам щастието им ще е пълно.   Mr. Green
Joy Joy Joy
За мен лично има разлика - едното е ОК, другото - НЕ  Wink
Не става дума за нещо различно от това, че мен ме е гнус - както ме е  гнус от косми например, от хлебарки, така и от пърденето...
Но вкусове всякакви.

# 272
  • София
...Само като излезе от тоалет си мирише гадничко,ама човещинка-кво да праИш Mr. Green.
Тук трябва да направим задълбочен  анализ точно на този казус - ако е гадно мъжете да изпускат газове в присъствието на жените си как се възприема атмосферата в тоалетната през първите няколко минути след посещение от любимия при огромна нужда. А как ли изглежда обратната ситуация, като са разменени местата? Това е май вече за нова тема... Thinking Laughing

# 273
...Само като излезе от тоалет си мирише гадничко,ама човещинка-кво да праИш Mr. Green.
Тук трябва да направим задълбочен  анализ точно на този казус - ако е гадно мъжете да изпускат газове в присъствието на жените си как се възприема атмосферата в тоалетната през първите няколко минути след посещение от любимия при огромна нужда. А как ли изглежда обратната ситуация, като са разменени местата? Това е май вече за нова тема... Thinking Laughing

Чак толкова задълбочено едва ли е нужно, но при всякакъв род ароматизатори, абсорбатори, вентилатори, при добро желание винаги може да се намери решение на проблема Mr. Green

# 274
  • somewhere over the rainbow

Не става дума за нещо различно от това, че мен ме е гнус - както ме е  гнус от косми например, от хлебарки, така и от пърденето...
Но вкусове всякакви.
А, ето това е! Peace За мен пък другото е признак на неуважение, а това - не Peace Не казвам, че са еднакви като дейности, а са еднакви по тежест казуси. Щом не е липса на уважение, ако мъжът ти се празни в устата ти или лашка друга /в тройка/ пред теб, когато това е ок и за двамата, така и пърденето в мое присъствие не е повод за развод, след като е ок и за двама ни.

# 275
Е, то и аз няма да се разведа в секундата, в която недай си боже моя се изпърди  Joy
Принципно много неща не са ми приятни, но разбира се - не винаги съм в състояние да ги предотвратя...
А пръцкането и празненето - амче никва връзка не откривам  Thinking

# 276
  • Linz
Амче просто е- и в двата случая се касае за телесна еманация.
Дали става въпрос за отпадните продукти на метаболизма, защитните реакции на имунната система, предметът на възпроизводството или др., всички телесни секреции, независимо под каква форма са- твърда, течна или газообразна, имат неприятна миризма. Целта им е да изпълняват определени функции, а не да бъдат вдишвани, а още по-малко- поглъщани.
След като някой намира секрецията на половите жлези за приятна на вкус и я приема с желание и без храносмилателни проблеми, какъв толкова е проблемът за обонянието да регистрира газовете, които се намират и в естествен вид в природата, при все, че носят облекчение на човекът, когото обичат?
Въпросът ми е риторичен, не чакам отговори. Още повече, че с viliko и pasinet не влизам в спорове, защото се губи границата. Темата дори не ми е интересна, просто ми е любопитно до къде могат да стигат в изказванията си някои потребители и колко сериозно може да бъде приета тази простовато-иронична дискусия.
Толкоз от мен.

# 277
Фффффффф, колко научно приемаш простото пърдене, което може да бъде спестено на околните с повечко желание и възпитание... ooooh!
Щото то и пикаенето и срането са естествени нужди за облекчение, ама не го правим публично, нали?

# 278
  • На черешата

Щото то и пикаенето и срането са естествени нужди за облекчение, ама не го правим публично, нали?

В някои държави и това не е проблем да е на публично място.  Mr. Green

# 279
И в Биг Брадъра също беше...

# 280
Дали става въпрос за отпадните продукти на метаболизма, защитните реакции на имунната система, предметът на възпроизводството или др., всички телесни секреции, независимо под каква форма са- твърда, течна или газообразна, имат неприятна миризма. Целта им е да изпълняват определени функции, а не да бъдат вдишвани, а още по-малко- поглъщани.
След като някой намира секрецията на половите жлези за приятна на вкус и я приема с желание и без храносмилателни проблеми, какъв толкова е проблемът за обонянието да регистрира газовете, които се намират и в естествен вид в природата, при все, че носят облекчение на човекът, когото обичат?
Въпросът ми е риторичен, не чакам отговори. Още повече, че с viliko и pasinet не влизам в спорове, защото се губи границата. Темата дори не ми е интересна, просто ми е любопитно до къде могат да стигат в изказванията си някои потребители и колко сериозно може да бъде приета тази простовато-иронична дискусия.
Толкоз от мен.
2 пъти ти проетох поста Рени..много сложно наистина написано за една пръдня LaughingДаже не разбрах ти сега защитаваш пърдящите или ги заклеймяваш като невъзпитани и простаци Whistling

# 281
  • Linz
Фффффффф, колко научно приемаш простото пърдене, което може да бъде спестено на околните с повечко желание и възпитание... ooooh!
Не го прием научно, а естествено, просто се изказвам по-сдържано и културно. Понеже се набива на очи, че тези, които най-много говорят за възпитание и уважение, се изказват по най-грозния начин.
За другите естествени нужди си има специално помещение. Изпускането на газове в повечето случаи е невъзможно да бъде извършено там поради преходността на нуждата.

Волната макаронка, мнението ми по темата е умерено. Вече писах, че съм ставала свидетел, че на Запад това се приема като напълно естествен акт на публични места. На мен като на една истинска българка това ми идва в повече. Вкъщи не правя проблем докато не се премине една определена граница.

# 282
Ренка, това му е предимството на форума - че мога да си говоря/пиша/ както ми е кеф, докато сред хората се съобразявам и имам определени граници и пърденето не влиза в тях определено!!! И е просто смешно да се сравнява пърденето с изпразването!

# 283

Проблемът е Рени, че не мога да контролирам обонянието си, което регистрира спермата с приятен мирис и вкус за разлика от пръднята. Сега изясни ли ти се?
И изобщо не говоря за възпитание, а само за лично възприятие и граници в собственото ми семейство и имам претенции единствено към хората, с които деля една къща. Иначе кой как и дали пърди заедно с половинката си изобщо не ме интересува. Само дето ако имам приятели, които го намират за нормално, няма да ги каня на гости. До колкото разбрах темата е поставена да пишем за личните си граници.
Така де, пръцкат ли любимите пред вас?  Blush
Та казала съм , че не ми е приятно и, ако се случи се извинява. И аз не го правя в негово присъствие, независимо, че той няма нищо против.Всяко несъобразяване в коя да е сфера за неща,които съм казала, че не мога да понасям ги приемам за неуважение. Дали ще пърди или ще ме целува след като е ял чесън за мен е еднакво неуважително.

# 284
  • София
Толкоз от мен.
Много добро изказване. Към нещата трябва да се подхожда научно. Защото иначе, както беше казал един мой бивш даскал по математика, 'колкото човек е по-некомпетентен, толкова дискусията е по-бурна.'  Laughing

В някои държави и това не е проблем да е на публично място.  Mr. Green
То и в BG не е проблем. Достатъчно е да попътуваме по родните пътища и виждаме гордо изправени край пътя българи-юнаци (то и в Гърция така можеш да разбереш, че спрелите край пътя коли са на българи) ...
Или на концерт, като този на Металика, например, където облекчаването ставаше директно на терена... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт