Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 911
  • 517
  •   1
Отговори
# 285
Интересно как винаги така става, че независимо от заглавието на темата, все накрая се обсъжда вкуса на спермата  newsm78

# 286
Интересно как винаги така става, че независимо от заглавието на темата, все накрая се обсъжда вкуса на спермата  newsm78

hahaha Joy Темата се развива и се стига до едно и също място.

# 287

и  в конце концов  идва Тати и слага катанеца

# 288
  • София

Значи е време, да се пусне нова тема за 'вкуса на спермата'.  Laughing

# 289
Момичета, бива ли така - в порядъчния форум на идеалните домакини и майки  Naughty

# 290
Момичета, бива ли така - в порядъчния форум на идеалните домакини и майки  Naughty

Права си, не бива  Naughty

.........А пръцкането и празненето - амче никва връзка не откривам  Thinking

Напълно съм съгласна с теб, темата е за пръцкането.

# 291
Не , не го прави пред мен,за което съм много благодарна !

# 292
имаше една приказка :
„Изкашляй се и всички ще се изкашлят с теб!
Пръдни - и ще останеш сам !„

та в този ред на мисли:
мой близък се разведе заради пръдлива жена ,ако щете вярвайте
така че дори на мъжете не им  е приятно ,когато една жена пърди ,макар те да са като картечници...
единствено на бебетата май им е позволено да пръцкат на воля без да предизвикват възмущение
а темата да ви кажа ми се струва изчерпана
ако има още някой да направи философски разбор да заповяда 

# 293

Е тя доста се   е сдържала  преди да подпишат, та той да не забележи.Или са подписали и тя е отпуснала`душата`?

# 294
  • Пловдив

Е тя доста се   е сдържала  преди да подпишат, та той да не забележи.Или са подписали и тя е отпуснала`душата`?
  hahaha
Айде сега и развод...Лоши работи в хубав човек не стоят. Crazy Човешко е все пак.

# 295

Гот е да сме двама,
гот е под юргана,
пръцкаме си двама
без пижама.

# 296
  • София
единствено на бебетата май им е позволено да пръцкат на воля без да предизвикват възмущение
Крайно време е да им се наложи цензура.   Naughty Laughing

а темата да ви кажа ми се струва изчерпана
ако има още някой да направи философски разбор да заповяда 
Как изчерпана. Винаги може да се намери някой, който да се изпусне в ефира с някой нов аромат. Laughing
Освен това може да се включат нови въпроси в анкетата. Все пак има сериозно развитие в оръжейната сфера - може да се включат химически и биологични оръжия, атомни бомби и т.н.
И за да не сме голословни, ето:
http://myfreeworld.hit.bg/Vidove_Prudni.html
 Laughing

# 297

Определено се е стискала преди да се вземат.И после се почнало.
 Като се върнел от работа пърдяла ,ама толкова силно според неговите думи ,та леглото се отмествало и като и правел забележка ,казвала :Човещинка.....,и не искала да се отваря прозореца ,че и било студено!Нооооооо най- го било срам като пърдяла на спирката докато чакали автобуса и хората се обръщали възмутено към него и мислели ,че е той!!!!!!!! Това се случва в чужбина и много е наранило егото му!
Мисля ,че това го накара да и бие шута определено,защото само се оплакваше ,че пърдяла като кон по- силно дори от него!
Така че .....правете си сметка докъде да стигате с интимността !Има прагове ,които не бива да бъдат прекрачвани!
Хайде наздраве!

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 12:46 от not responding

# 298
Малко пресилено разказана ми се вижда тая история за развода-пръдня Laughing...но пък и по улиците да пърдиш пак не е работа. Tired

# 299
  Анекдоты о Ржевском, № 3:

В купе поезда едут: дама, англичанин, француз и поручик Ржевский. Вдруг дама оглушительно портит воздух. Француз, как галантный кавалер, взял вину на себя: "Извините, мсье, гастрит. Больше не повторится. " Спустя некоторое время дама снова с шумом портит воздух. Вину на себя берет англичанин-джентльмен: "Сорри, господа. Несварение желудка. Больше не повторится. " Поручик Ржевский встает и говорит: "Господа, я выйду в тамбур покурить. А если она еще раз пернет - скажите, что это я. "

От друга тема е, но е по темата   Joy

Общи условия

Активация на акаунт