Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 875
  • 517
  •   1
Отговори
# 315
 smile3532 Невероятно смешна тема hahaha hahaha hahaha

# 316
Ще ме извинявате, но като ви чета умотворенията на повечето жени тук, човек ще си помисли, че Вие  многоуважаеми г-ци и г-жи, Вие не правите таквиз подобни работи. И защо само за мъжете  коментирате? Ами Вие, да не сте статуи бе, Вие не пърдите ли? Не сте ли живи същества ? Какво се превъзнасяте толкова. Ами вашата пръдня не мирише ли?Я си спомнете по-добре. На какви се правите? Страшно много ме е яд затова, че повечето жени  говорят  сакаш само по-силната половина на човечеството или казано по-грубата  "пърди" и  прави такива "нелицеприятни неща", а те нежните създания Не, на тях такива неща не са присъщи. Хайде да не забравяме, че това са физиологични процеси, без които не може да се живее и след като коментирате мъжете, коментирайте и Вас самите, защото и Вие го вършите същото само че се прикривате умело. И не е истина, че мъжете изпускат повече газове. Мога да Ви уверя, че има жени, които се изпускат постоянно и това е въпрос - понякога на по-динамична перисталтика, а може би и на нездрава храносмилателна система. А за всички Вас непърдящи и превъзнесени жени, поетът го е написал превъзходно:
Пръдни и ти веднъж в живота си,
 госпожо, без да се срамиш!
 Аз знам, че всяка нощ в леглото си
 ти без стеснение пърдиш... newsm78

# 317
  • варна
и мъжът ми и кучето ме обгазяват постоянно имам моменти в които ме мъжът ми ме ядосва (прави го доста шумно, а на кучето не мога да се сърдя  Laughing ),а в други случаи ми е смешно, но аз сам свикнала вече.

# 318
Ще ме извинявате, но като ви чета умотворенията на повечето жени тук, човек ще си помисли, че Вие  многоуважаеми г-ци и г-жи, Вие не правите таквиз подобни работи. И защо само за мъжете  коментирате? Ами Вие, да не сте статуи бе, Вие не пърдите ли? Не сте ли живи същества ? Какво се превъзнасяте толкова. Ами вашата пръдня не мирише ли?Я си спомнете по-добре. На какви се правите? Страшно много ме е яд затова, че повечето жени  говорят  сакаш само по-силната половина на човечеството или казано по-грубата  "пърди" и  прави такива "нелицеприятни неща", а те нежните създания Не, на тях такива неща не са присъщи. Хайде да не забравяме, че това са физиологични процеси, без които не може да се живее и след като коментирате мъжете, коментирайте и Вас самите, защото и Вие го вършите същото само че се прикривате умело. И не е истина, че мъжете изпускат повече газове. Мога да Ви уверя, че има жени, които се изпускат постоянно и това е въпрос - понякога на по-динамична перисталтика, а може би и на нездрава храносмилателна система. А за всички Вас непърдящи и превъзнесени жени, поетът го е написал превъзходно:
Пръдни и ти веднъж в живота си,
 госпожо, без да се срамиш!
 Аз знам, че всяка нощ в леглото си
 ти без стеснение пърдиш... newsm78

Явно много те е напънало  Whistling

# 319
Не и в мое присъствие(или отива в тоалетната или на терасата  Mr. Green )

# 320
 Ми да защо не дане сме със тапи

# 321
На звук рядко го докарва, ама, виж, на миризма, даже се престарава.  ooooh! И убива романтиката по-малко.  Mr. Green
Най-странното е, че отива да пръцне в другата стая и миризмата го преследва, на моменти си мисля, че спокойно могат да го използват от армията за обгазител.  Joy
А дядо ми стряска баба ми, докато спят, затова спят в отделни стаи.  Mr. Green

# 322
Ще ме извинявате, но като ви чета умотворенията на повечето жени тук, човек ще си помисли, че Вие  многоуважаеми г-ци и г-жи, Вие не правите таквиз подобни работи. И защо само за мъжете  коментирате?

Ами защото темата е "Изпускат ли газове МЪЖЕТЕ ви във ваше присъствие?"

Като искаш да коментираш женски аромати,отиваш в подфорум Татковци и си пускаш тема  "Пърдят ли жените ви?"

Близко до акъла...    Mr. Green 

# 323
Само,  ако аз се изрежа преди него:)smile3508

# 324
Ще ме извинявате, но като ви чета умотворенията на повечето жени тук, човек ще си помисли, че Вие  многоуважаеми г-ци и г-жи, Вие не правите таквиз подобни работи. И защо само за мъжете  коментирате?

Ами защото темата е "Изпускат ли газове МЪЖЕТЕ ви във ваше присъствие?"

Като искаш да коментираш женски аромати,отиваш в подфорум Татковци и си пускаш тема  "Пърдят ли жените ви?"

Близко до акъла...    Mr. Green 
Не ми казвай каква е темата, аз много добре знам каква е. Въпросът тук е, че повечето жени може би и като теб такива се правят на "Ни лук яли, ни лук мирисали", те не правели такива неща.Евала на тези жени, които са откровени и си го казват направо и го приемат като нещо естествено, без заобиколки и превъзнасяния.  И мила, имам по-интересни занимания отколкото да пускам теми каквито ме съветваш.  Naughty

# 325
Неразбирам защо някои НЕРазбират въпроса А той е не дали изобщо се пръцва а дали го правят пред нас ми прави го моят слава богу рядко Whistling

# 326
Айде бе, нещо естествено било да ми пърди мъжа като къртечница на масата вкъщи  ooooh!

И не мога да повярвам на резултата в анкетата, силно се надявам да е гласувано под формата на бъзик...

# 327
Къде пише, че е на масата?

mirik, как ще пърдят дамите бе? Ти сериозно ли? Я прочети какво прави истинската дама, място за такива неща няма  Stop http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446606.0

# 328
А, може би в хола може според теб и е напълно нормално  Crazy
И също е нормално да го прави като къртечница? Що за масата се хвана?
То не е въпрос дали си дама или не, а дали ти е кеф да ти вони, докато някои си пърди до теб, ама айде...

# 329
Под маса имам предвид по време на хранене. Затова се хванах за нея.
За другото - всичко, което правим вкъщи, когато няма чужди хора го приемам за нормално. А какво е то си е наша работа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт