Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 867
  • 517
  •   1
Отговори
# 330
Да, пръцка като картечница.     -  319 (44%) Mr. Green
Ми вече не ми прави впечаление приемам го за нормално вече... Joy Joy Joy

# 331
Под маса имам предвид по време на хранене. Затова се хванах за нея.
За другото - всичко, което правим вкъщи, когато няма чужди хора го приемам за нормално. А какво е то си е наша работа  Peace
Е, значи културата била само за пред хората   Thinking

# 332
Е, значи културата била само за пред хората   Thinking

Може и така да се каже. Аз например на работа няма да ида само по гащи, но пък, когато не съм пред хората, а вкъщи не го смятам за некултурно.

# 333
Ама ходенето по гащи към наличието или липсата на култура ли го слагаш? Странно.

# 334
В моята професия - определено е липса на култура.

# 335
Продължавам да се дивя и да не разбирам, пърденето, масата, вкъщи, вън, гащи, професия... Thinking

# 336
Ами диви се  Simple Smile домът ми затова ми е дом, правим си вкъщи, каквото искаме.

# 337
Това ми е ясно - ама тук ставаше въпрос дали половинките пърдят като къртечници вкъщи и дали това е нормално. Ми за мен не е ОК. И е липса на култура. И тая култура или я имаш, или я нямаш. Аз не приемам вариант вън да си един - вкъщи друг, щото ми говори за двуличие и за маска за пред хората. А пък гащичките и професията ти нямат общо нито с темата, нито с културата. Ама нищо де.
Иначе тия физиологични потребности всеки е ясно, че трябва да задоволи, но защо да го прави пред другите?
Мен ме е гнус например. Както би ме било гнус да му вися над главата, докато е в тоалетната например.

# 338
  • Sofia
Това, че не можете да се разберете определено е ваш проблем, но когато го разпрострете върху цяла страница, става и форумен.
viliko, разбирам, че търсенето на телета под волове и вменяването на неписани размисли ви е любим спорт, но нужно ли е да го упражнявате във всяка една тема от форума? И слепите ви забелязаха, номинации имахте, няма ли да се успокоите вече?

# 339
Tatti - дали последната страница е само изписана от мен и защо да търся теле под вола, като изказвам мнението си в случая и питам за неща, за които не виждам връзка? Е, посочи къде сбърках? Или май нямаше право да питам, ОК  Peace

# 340
В тази тема статистиката е ясна... ако аз бях на мястото на Татти да съм я заключил отдавна...  Whistling

# 341
Само дето "пръцка" и "картечница" нещо не ми пър... пЪрдон, звучат в унисон.
Извинете, ама това си е направо пърдене,  откровен пърдеж. Обидно е някак и умаловажително и пренебрежително да бъде  наречено просто "пръцкане".

# 342
  • София
Пръцка,но се срамува от това Simple Smile Не ми пречи и на мен ми се случва.Някой път си е естествено и все пак си е човещинка! Simple Smile Ако ми пречи ще го помоля да не го прави в мое присъствие,но наистина нямам проблеми с това Simple Smile

# 343
  • Бургас
Прочетох цялата тема.
Много се смях в началото, докато не почнаха да изказват мнения така наречените ССФ.
По темата мога да кажа :нищо човешко не ми е чуждо нито на мен,нито на моя мъж.Не виждам нищо срамно ако имаш газове да ги изпуснеш.
Да не говорим че докато бях бременна направо го слагах в малкия си джоб Joy

# 344
Лъчкаа  Joy Joy Joy . Hug

Общи условия

Активация на акаунт