Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 862
  • 517
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
 Joy hahaha Тази тема искрено ме разсмя. Че къде ако не вкъщи да се облекчаваме? Ми цял ден стискаш, стискаш и накрая стреляш.  Laughing

# 346
 #Shocked doh Гледам и не вярвам на ушите си!!!

Мен мама ме е учила, че това е неуважение към другия. Нито аз го правя в негово присъствие, нито ще позволя той да го прави. Има си тоалетна, тераса, като му се пърди, да си го направи там. 

# 347
  • София
luchkata  newsm62 smile3501  202uu

# 348
  • София
Мен мама ме е учила, че това е неуважение към другия. Нито аз го правя в негово присъствие, нито ще позволя той да го прави. Има си тоалетна, тераса, като му се пърди, да си го направи там.
Ако го направиш на терасата и те чуе комшията, ще реши, че не го уважаваш ...  Mr. Green

# 349
нито ще позволя той да го прави. Има си тоалетна, тераса, като му се пърди, да си го направи там.  

На мен пък ми стана интересно как точно не му позволяваш на мъжа ти? Thinking

# 350
Най-вероятно му казва, че ще му счупи гълъбарника.

# 351
  • somewhere over the rainbow
нито ще позволя той да го прави. Има си тоалетна, тераса, като му се пърди, да си го направи там.  

Да, и аз се заинтересувах Thinking

# 352
  • Linz

И на децата ли не позволяваш? На мен пък никой не ми иска позволение Crossing Arms

# 353

Laughingкакво позволение,какви пет лева като му/ми идва от душата  Mr. GreenДа дойде някой да ни спре Joy
п.с.
Цитат
Мен мама ме е учила, че това е неуважение към другия.
Айде сега майките виновни  hahahaНие пърдим,пък майките го отнасят ,че не са ни научили на ум и разум  Mr. Green Mr. Green

# 354
# 355
  • София
От резултата на анкета мога само да се радвам, че моя мъж не е такъв пръдльо  Crossing Arms  Mr. Green

# 356
о, да моя си пърди когато и както му дойде  Joy

# 357

Да, и аз се заинтересувах Thinking

E, добре, ако кажеш на мъжа ти, че нещо не ти е приятно , той няма да се старае да се съобразява?!  Thinking Доста бих се замислила що за отношение има към мен този човек, ако почне да ми прави на пук, щото го мързяло да излезе от стаята като му се пърди. Той за нещо толкова елементарно, ако не иска да се съобрази, какво да кажем за по трудно изпълними неща.

# 358
Пасинет,въпроса е точно там,ако не желае да се съобрази,как точно няма да му позволи.Защото това,че тя не го прави пред него не означава,че и той непременно ще се сдържа.

# 359
Цитат
той няма да се старае да се съобразява?!
Pasinet, нека да ти припомня една любима поговорка от моя край- " Цар чака, гъз не чака!" В оригинал- "Цар чека, газ не чека!"

Общи условия

Активация на акаунт