Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 851
  • 517
  •   1
Отговори
# 375
Роси - кажи на жена му бе - че не ти е никак приятно, пък тя да си му дава насоки.

# 376
Е, как да му кажа: "Не идвай вкъщи повече, щото пърдиш" Просто не мога така грубо ..  Tired

ако действително нямаш желание за нещо, в случая да каниш някого, си намираш начина да не го правиш

Ох, ама той без покана идва, ма това е друг проблем  Tired
Велико, виж това не ми беше хрумвало, тя поне е по - съобразителна  Sad

# 377
Аз например бих се измъкнала с моя мъж - щях да й кажа: Ох, да ти кажа - моля те предупреди твоя да не прави подобни неща като идвате, щото моя все се дразни и недоволства, пък и наистина - не е много приятно...Нещо от сорта.

# 378
А да ви питам, как реагирате когато страничен човек се изпърди във ваше присъствие ?

Предполагам за тези, които си пърдят на воля в къщи пред други хора ще им е все едно. Едва ли ще им пречи повече, отколкото ако собственият им мъж пръдне пред тях.  Laughing
На мен ми се е случвало, имах такъв познат и му вдигах големи панаири за простащината му. Чак други мъже , в компанията е изумявал с тези си натуралистични навици.  Sick

# 379
# 380
Предполагам за тези, които си пърдят на воля в къщи пред други хора ще им е все едно. Едва ли ще им пречи повече, отколкото ако собственият им мъж пръдне пред тях.  Laughing ...

Не е вярно Peace много неща правим с мъжа ми вкъщи, които навън не бих допуснала никога.
По-скоро това са хора, които не знаят как е редно да се държат извън дома си.

# 381
Предполагам за тези, които си пърдят на воля в къщи пред други хора ще им е все едно. Едва ли ще им пречи повече, отколкото ако собственият им мъж пръдне пред тях.  Laughing ...

Не е вярно Peace много неща правим с мъжа ми вкъщи, които навън не бих допуснала никога.
По-скоро това са хора, които не знаят как да се държат сред хора.

Ами чудя се на логиката.  newsm78 Ако е нещо интимно, разбираемо е, но ако го смяташ за недопустимо и грозно за споделяне с друг, а ти е приятно да го споделиш с половинката си? Странна работа. За мен мъжът ми е човек, така, че поведението пред хора, включва и него.  Laughing

# 382
Не знам какво е, но е нещо, което спада към нещата, които се вършат зад стените на дома. Всяка от нас си сваля гащите и се разкрачва пред мъжа си, но не го прави като иде някъде на гости или на рбота. Или пък вкъщи се съблича и ходи в горещините само по бикини, но като иде на гости няма да си тресне циците в масата ... примерно.

И не ме разбирайте погрешно, какво върши всяка от нас с мъжа си или пред него си е лично нейна работа, не ви карам да му пърдите Peace просто ми е чудно какво толкова ви възмущава от лични решения, та чак да трябва хората да ви обясняват защо и как си бъркат в носа вкъщи. Ми искат - бъркат си, щом не го правят, когато сме заедно, нека си бъркат и в г*за, ако имат желание.

# 383
Цици на масата и в къщи не съм и няма да тресна, така, че и този пример не можа да ме накара да разбера логиката в къщи да съм в най отвратна светлина, а пред непознати лъскава и възпитана.  За интимни и любовни неща, няма какво да се говори, освен, ако не ми казваш, че пърденето и бъркането вноса е такава изява за някои.  Laughing

Всъщност като се замисля, радвам се, че не мога да разбера обясненията за подобно поведение.

# 384
Цици на масата и в къщи не съм и няма да тресна, така, че и този пример ...

Това не е пример, а израз, който значи да се разхождаш по цици на неподходящо място.

Всъщност като се замисля, радвам се, че не мога да разбера обясненията за подобно поведение.

Шом човек се чувства удобно, комфортно и свободно вкъщи, с една дума - като у дома си, не е и нужно да се опитва да разбира поведението в чуждите къщи Peace

# 385
Какво му има да се разхождаш по цици и гащи у дома?!?!?Хич не съм отвратителна аз по гащи  Laughing LaughingАбе направо се чудя на някой разбирания тука.Аз затова съм си в нас,за да се държа както си искам,дори и като простачка ако ми е кеф така.+ това не виждам нищо ненормално да се отпуснеш у вас си с мъжа си и да си говорите простотии,да ходите голи ако щете и какво ли още не.Това не говори за лошо възпитние.Съвсем нормално е у дома да правя неща ,които не правя на друго място...Аз като се карам и крещя в нас с мъжа ми ми айде и пред хората да гоправя,че да не разделям у нас и у вас  Tired

# 386
....Ми искат - бъркат си, щом не го правят, когато сме заедно, нека си бъркат и в г*за, ако имат желание.

Точно това е  Peace Ако не беше се изпърдял тоя човек вкъщи, аз изобщо нямаше да знам или да се замисля дори, той когато е насаме с жена си дали пърди, или не пърди  Laughing
Пък и не ме интересува какво си прави вкъщи, интересува ме какво прави в мое присъствие.

# 387
Започвам да разбирам защо някои хора се втрещяват като започнат за съжителстват с някого, ако разликата пред останалите и в тях е такава драстична.

# 388
...
Пък и не ме интересува какво си прави вкъщи, интересува ме какво прави в мое присъствие.

Peace
Има определен ред за това как да се държи човек на обществено място.
Вкъщи вече е лично решение дали ще се държи, както в ресторант или на работа, но това по никакъв начин не засяга околните и подобни " Shocked", "Амам как може подобно нещо" и т.н. са излишни.

Започвам да разбирам защо някои хора се втрещяват като започнат за съжителстват с някого, ако разликата пред останалите и в тях е такава драстична.

Аз съм живяла с доста хора, никой не ме е втрещил, нито аз съм докарала втрещяване в някой, просто правилата вкъщи, повечето от които негласно се определят и занапред се спазват. Лични правила, различни за всеки дом, касят само живеещите там, абсолютно никой друг. Пък, който страничен иска - да се втрещява, аз досега не съм видяла дом, който наистина да ме втрещи, като изкючим мацката, която си мажеше крема за лице с гръб към мъжа си, но това пак си е нейно лично право, за което аз нямам думата.

# 389
Пасинет, по мои впечатления това "показване на истинското аз" става постепенно и с напредване на годините на съжителство  Laughing Не става изведнъж и още в началото, че да има шок. И ако и двамата са на една вълна, няма проблем. Лошо става ако се разминават нещата  Confused

Общи условия

Активация на акаунт