Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 860
  • 517
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм ЗА! Умни хора са казали,че "лоши неща в хубав човек не стоят". Joy

# 361
Цитат
той няма да се старае да се съобразява?!
Pasinet, нека да ти припомня една любима поговорка от моя край- " Цар чака, гъз не чака!" В оригинал- "Цар чека, газ не чека!"

Е, хайде сега, да не ми казваш, че ти си пръцкаш наляво и надясно и хич не можеш да се стискаш.  Crazy   
Тази тема ще ме откаже да отида на някоя форумска среща като гледам колко народ си ги пуска свободно душичките.  Joy

# 362
Изумявам се - ако кажете на половинката си "Мило, моля те, ако имаш нужда да изпуснеш парата - не го прави пред мен, а в тоалетната" или нещо от сорта - няма ли да се съгласи? Или ще продължи да ви одимява жилището?  Crazy

# 363
Чак пък одимява, като му се допърди на човек, ще си пръдне, което не значи, че нон стоп се чува бучене и трещене, примесено с аромати  Crazy

E, добре, ако кажеш на мъжа ти, че нещо не ти е приятно , той няма да се старае да се съобразява?!  Thinking Доста бих се замислила що за отношение има към мен този човек, ако почне да ми прави на пук, щото го мързяло да излезе от стаята като му се пърди. Той за нещо толкова елементарно, ако не иска да се съобрази, какво да кажем за по трудно изпълними неща.

Ще се съгласи, разбира се. Също така мога да му сложа (както и на себе си) много ограничения, бихме могли да се държим както сред непознати, на форумска среща, както ти даде пример.
Но поне аз не бих могла да живея така, искам у дома да се чувстваме без ограничения за подобни неща, както предполагам и той.

# 364
Не съм давала примери за форумски срещи аз.
Пък и не виждам как едното пърдене ви сближава и как ние като не си пърдим под носа - сме като пред непознати вкъщи.  Stop
И какво излезе - без да пърдиш - не би могла да живееш ли?  Joy

# 365
Цитатът доколкото виждам е на pasinet, към нея беше отправено това за форумските срещи.

Мислех, че вече сме изяснили това, че има неща, които човек си прави вкъщи, а навън не.
Кой говори за сближаване? Защо всички ежедневни неща трябва да са с цел сближаване? Какъв е проблемът, ако вечер просто човек се отпусне и спре да се съобразява с норми и правила за няколко часа?

Всеки дом си има правила, щом и двамата ги устройват, кои сме ние, че да им казваме как да живеят? За мен, колкото по-малко са те, толкова по-добре се чувствам, за друг ще е обратното, какво значение има как живеят другите?

...
И какво излезе - без да пърдиш - не би могла да живееш ли?  Joy

Има ли значение? Мога да живея без много неща, стига да намеря смисъл да се лиша от тях.

# 366
Ми както и да го гледам - смисъл от пърденето не виждам  Wink
Няма как да се убедя, че това пусто пърдене внася уют в дома, създава настроение и е приятно и за двама ни - а аз искам вкъщи да ни е именно така.

# 367
Премахване на дискомфорта и болката, ако има такава, това е смисълът.

При здрав човек не е толкова често, така че няма да наруши спокойстието у дома, ако е по-често, трябва да се открие причината, има много заболявания, някои от които доста сериозни, така че не винаги газовете са нещо безобидно, за което да си мълчим и стискаме.

# 368
Тук не говорим за болести, нито болезненост или стискане, а за едното елементарно отиване до тоалетната при нужда.

# 369
Ами именно - всяко се мейство си решава къде да пърди, оргига, духа носа и чеше и никой няма право да му се бърка. Ти си ходи в тоалетната, това си е вашият дом, никой не ти дава съвети как и какво да правиш в него  Hug

П.П. Пиши на ЛС какво стана с пуричките  Simple Smile

# 370
А да ви питам, как реагирате когато страничен човек се изпърди във ваше присъствие ?
Не говоря за случайна издънка, случва се, сконфузваш се и айде.
Говоря за наш семен приятел, който като дойде вкъщи и си пърди без ама хич да се притеснява,  просто се понадига от стола /моя стол, на който после ме е гнус да седна  Sick / и се изпърдява мощно и миризливо. После се позахилва и казва: "Ох, човещинка, кво да прайш". Двамата с мъжа ми бяхме ей така  Shocked първите няколко пъти когато се случи, не реагираме или смутолевяме нещо, а забелязвам, че с времето не ни правеше вече впечатление. Пак си е гадно, но не и неочаквано  Mr. Green
По едно време измислях как точно да му намекна, че това не ми е приятно, да се сдържа, ако не може - тоалетна, вън да излезе, ама ми се отяжда чак. Ама не можах да измисля как да стане без да го обидя.
А, още нещо - когато е с жена си и пръдне, тя веднага му казва: "Ей, голям си простак", пък той: "Ми човещинка, бе жена, пък нали сме си свои хора". Ужасното е, че го прави не само у нас, когато се случи да сме заедно на гости в трето семейство, голяма излагация пада с тоя човек  ooooh!

# 371
А да ви питам, как реагирате когато страничен човек се изпърди във ваше присъствие ?
Не говоря за случайна издънка, случва се, сконфузваш се и айде.
Говоря за наш семен приятел, който като дойде вкъщи и си пърди без ама хич да се притеснява,  просто се понадига от стола /моя стол, на който после ме е гнус да седна  Sick / и се изпърдява мощно и миризливо. После се позахилва и казва: "Ох, човещинка, кво да прайш".

ако поради незнанието ми за тези му навици веднъж се е озовал у дома, втори път няма да стъпи!
и не бих сядала с него повече на маса където и да е

# 372
Е, как да му кажа: "Не идвай вкъщи повече, щото пърдиш" Просто не мога така грубо ..  Tired

# 373
Не говоря за случайна издънка, случва се, сконфузваш се и айде ...

Ох  hahaha не знам как бих реагирала, не ми се е случвало Joy
Кажи си му направо, че не ти е приятно, да си пърди у тях Peace

# 374
Е, как да му кажа: "Не идвай вкъщи повече, щото пърдиш" Просто не мога така грубо ..  Tired

ако действително нямаш желание за нещо, в случая да каниш някого, си намираш начина да не го правиш

Общи условия

Активация на акаунт