Изпускат ли газове мъжете ви във ваше присъствие?

• 72 845
  • 517
  •   1
Отговори
# 390
Пасинет, по мои впечатления това "показване на истинското аз" става постепенно и с напредване на годините на съжителство  Laughing Не става изведнъж и още в началото, че да има шок. И ако и двамата са на една вълна, няма проблем. Лошо става ако се разминават нещата  Confused

Именно за това говоря. Представих си това: гаджета с някого и той ме кани да живеем заедно и ми казва, обаче да ти споделя, че вече не сме странични хора, ами близки и ще пърдя пред теб, ще си бъркаме в носа и т.н.  Laughing Или да почне постепенно да се " отпуска" и да се чудя след 2 - 3 годинки защо е започнал да ми опротивява, а други да ми се виждат по привлекателни. Защото мен подобни изяви направо си ме отвращават, този тип опити за сближаване са ми тотално анти и си представих как би ми се отразило заживяване с такъв човек, който до тогава се е държал напълно нормално според собствените ми представи, обаче това се оказва, че е поведение само за пред хора.  Thinking

# 391
Тези неща са малка част от цялата картинка за сходството.
Щом и двамата са на една вълна, без значение в коя посока, "проблемът" се решава сам.
Ако са яхнали различни, тогава вече се търси решение.
Но това какви са твоите собствени представи за поведение вкъщи има значение единствено за мъжа ти, за никой друг. Нормално и ненормално е относително в този случай, нормалното за вас, е ненормално за друг и обратното.

Да оставим хората да си гласуват спокойно, а Ух, Ах, Оле и Мале да си ги стискаме в нас, съгласни ли сте  Simple Smile

# 392
  • somewhere over the rainbow
За мен мъжът ми е човек, така, че поведението пред хора, включва и него.  Laughing
За мен пък мъжът ми е МЪЖА МИ, а останалите са си останалите. Поведението пред мъжа ми е почти такова, каквото и когато съм сама. Както и неговото пред мен. И двамата сме ОК с това.

# 393
Наистина има неща, които правя пред мъжа ми , но които не правя пред други хора или извън вкъщи - например ям пица с ръце, но навън я ям с прибори. Имам и един друг навик - топя къшеи хляб в соса на салатата, това естествено няма да го направя ако съм на гости или ако има чужди хора вкъщи.

# 394
Да си ровя в носа, да си пърдя, да се храча, да ходя по нужда, да се обезкосмявам на определени места и тн тн - това са все неща, които аз правя насаме, не е нуждо да ги споделя с половинката си, независимо колко ми е близка и дали се познаваме. Не виждам защо трябва да сме чак така близки всъщност. Пък и за детето - да прави едно вкъщи - навън коренно различно - къде ли ще му излезе края се чудя.
Пица винаги ям на парчета с ръце. Ама яденето и пърденето не са едно и също.
Не бих направила пред никого нещо, което е гадно и миризливо.

# 395
... това са все неща, които аз правя насаме, не е нуждо да ги споделя с половинката си, независимо колко ми е близка и дали се познаваме.

Какво и защо си решила да правиш пред мъжа ти си е твоя работа.

... Не виждам защо трябва да сме чак така близки всъщност ...

Щом не виждаш защо - значи не трябва.

Ето - лично твои/ваши решения - ваша си работа.
Лични решения на друго семейства - тяхна си работа.
Всяко е индивидуално, най-доброто за отделния дом.
Не можем да погледнем през очите на другите, не е и нужно.

# 396
Е, то не е нужно и да разбираш защо един психопат изнасилва наред, ама си е факт, че това е нередно. Пък за него си е редно.
Пърденето от където и да го погледнеш - е гадна работа, нищо хубаво няма в него, така че не виждам как ще го включа в графа приоритет, близост, уют вкъщи.
Явно това пърдене за някои е изключително приятно, щом чак го споделят. Иначе.

# 397
Е, то не е нужно и да разбираш защо един психопат изнасилва наред, ама си е факт, че това е нередно. Пък за него си е редно.
Пърденето от където и да го погледнеш - е гадна работа, нищо хубаво няма в него, така че не виждам как ще го включа в графа приоритет, близост, уют вкъщи.
Явно това пърдене за някои е изключително приятно, щом чак го споделят. Иначе.

Изнасилването е престъпление.
Пърденето - не, поне последно не беше, освен, ако не са приели скоро такъв закон.
Останалото е както казах лично решение на мъжът и жената.

# 398
Да бе, разбрах, пръцкайте си на спокойствие у вас  Party

# 399
Разликата е там, viliko, че ти търсиш смисъл в правенето на тези неща, а ние търсим смисъла във въздържане от правенето им. Според мен второто е това, което изисква полагането на някакви усилия /да се въздържиш от пърдене, да отидеш в тоалетната и т.н./, ето защо имено там трябва да търсим смисъла. С две думи аз не виждам смисъл в това да се въздържа да си бръкна в носа пред мъжа ми /не ме интересува дали има смисъл да си бъркам/. Капиш? Crazy

# 400
Нан, какъв смисъл да не правиш нещо търсите не зная, но неща, които са нелицеприятни - не искам да се правят пред мен, нито аз ги правя пред половинката си. Няма как да не ми пука, ако той се изпърди, ако си рови в носа, ако си секне сополите с пръст на мивката и тн. И определено влагам смисъл във възпитанието и уважението на партньора.

# 401
Ами ето, за мен уважението към него включва съвсем различни неща, далеч от чисто физическите.
За теб явно се изразява в друго. В което няма нищо лошо.

Да бе, разбрах, пръцкайте си на спокойствие у вас  Party

Аз пък няма да ти казвам какво да правиш у вас, защото не е моя работа, а лично твоя. Както и е лично моя да приключва с глупави приказки за това кой къде си бърка, когато е в собствения си дом, че и морал да му чета.

# 402
 С мъжете си сте на една вълна и ви е кеф да си п...дите, сигурни ли сте, че и на децата ви им е приятно това да се случва Thinking

# 403
Е, не даваш да се забрани пръцкането, не даваш да ти позволя, нема угодия  Joy
Мик, аз вече казах - не знам как да накарам детето вкъщи да пърди, пък вънка не. И не само пърденето де.

# 404
С мъжете си сте на една вълна и ви е кеф да си п...дите, сигурни ли сте, че и на децата ви им е приятно това да се случва Thinking
Дъщеря ми не се е оплакала Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт