Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 3 тема

• 137 171
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Labrex, за първи опит избрах твоите пудингови мъфини! Снимката е лоша, но те станаха вкусни! Ползвах "Йотис ванилия", а следващия път мисля да експериментирам с добавки. Благодаря за рецептата!   bouquet

# 421
  • София
Ето едни мъфини и от мен:
Мъфини с тиква, по рецепта от Бон апети (вчерашното предаване)

И отвътре:

# 422
ох,момичета само ще ви чета вече-минах на диета  Sad и скоро няма да правя в къщи сладки изкушения но не пречи да си изплаквам очите тук  Blush поздрави на всички   bouquet

# 423
Искам да попитам тези които са правили мъфините със сирене и розмарин на Pety , с каква гъстота е тестото преди  да се сложи да се пече.

# 424
Pinki_81,големи сладурковци си направила Crazy

# 425
mimi flax, чудесни са, нищо че е за пръв път!   bouquet Пробвай и с добавки. Peace

Pinki_81, твоите шоколадови тиквеничета Joy как ми грабнаха очите!  chef  bouquet Усеща ли се много тиквата?

# 426
  • Габрово
Страхотни са всичките мъфини , които сте направили  smile3501 smile3501.
Моите поздравления за всички майсторки в този форум.
Имам едно въпросче към вас - с тези количества съставки , които са в рецептите , колко долу-горе тави с мъфини правите ? Моята тавичка е с 15 гнезда .

# 427
  • София
delicate ,labrex , благодаря ви  Peace

Тикавата се усеща доста,но аз и не знам колко точно сложих- по рецепта е 125 грама.
Аз обаче съм без везна и слагах на око Blush
Харесва ми вкуса на тиквата, има и малко канела и ми оприличава на тиквеник Laughing

Petushka , моята тавичка е с 12 гнезда.Рецептите, които съм пробвала винаги са ми ставали повече бройки- към 15-16 горе долу Peace

# 428
Pinki_81 , мммммм....  страхотни са мъфинките!

# 429
  • София
Искам да попитам тези които са правили мъфините със сирене и розмарин на Pety , с каква гъстота е тестото преди  да се сложи да се пече.
Доста гъсто ми стана на мен,почти като за месене...
но пък са страшно вкусни....

# 430
  • Пазарджик/Лондон
Pinki_81 , може ли рецептата за мъфини с тиква?

# 431
Искам да попитам тези които са правили мъфините със сирене и розмарин на Pety , с каква гъстота е тестото преди  да се сложи да се пече.
Доста гъсто ми стана на мен,почти като за месене...
но пък са страшно вкусни....

благодаря   bouquet

# 432
  • Разград
За втори път правя пудинговите мъфини на Лабрекс   bouquet Hug ,разкошни на вкус,меки и пухкави,точно такива ги обичам.Искам да ви кажа,че намалих маслото на 130 гр и пак станаха чудесни.

Синът ми изяде две кексчета,това е направо невероятно за него.

# 433

За втори път правя пудинговите мъфини на Лабрекс   bouquet Hug ,разкошни на вкус,меки и пухкави,точно такива ги обичам.Искам да ви кажа,че намалих маслото на 130 гр и пак станаха чудесни.

max-mama, и аз бих хапнала две-три, че и повечко....... Embarassed Чудесни са, аз пък направо примирам, като видя такива надутички и поразцъфнали кексчета!И това с маслото е добре, не съм правила експерименти, но следващия път ще го намаля и аз.  bouquet

# 434
  • Разград

За втори път правя пудинговите мъфини на Лабрекс   bouquet Hug ,разкошни на вкус,меки и пухкави,точно такива ги обичам.Искам да ви кажа,че намалих маслото на 130 гр и пак станаха чудесни.

max-mama, и аз бих хапнала две-три, че и повечко....... Embarassed Чудесни са, аз пък направо примирам, като видя такива надутички и поразцъфнали кексчета!И това с маслото е добре, не съм правила експерименти, но следващия път ще го намаля и аз.  bouquet

Много са вкусни,благодаря отново за рецептата   bouquet .Може би с мъничко увеличих прясното мляко,да речем с 10-15 мл.

Общи условия

Активация на акаунт