1001 нощи - приказката , която завладя сърцата ни , не може да свърши - 110

• 30 562
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Обикновенно пускаме от шоуто на Беяз момента с песента и затова пускам момент където се набляга на Тарду и Джейда повече....

http://www.youtube.com/watch?v=1LnN09G3WIs

# 211
В момента преповтарям за пореден път отделни серии от магията 1001 нощ.Сцената от 19 серия,когато Бурхан за пръв път посети дома на Шехерезада.Направо потресаваща игра на всички и особенно на Шехи.

# 212
АРИИИ
де се губиш джанъм?

Ох ще го изпия на един дъх  bowuu
от бутилката ли да почна  newsm78 
от ягодките  Joy
или от сладкото розово езиче Embarassed

# 213
Лили,Лили кога успя да ме изпревариш,сега ще те повтарям,чак ме е яд-толкова е сладък този екранен Мерт и явно талантлив-след Онур,той ми е втория любимец,грабна ме с много неща-ти си ги видяла във филма! newsm44 newsm44 newsm44

# 214
И трейлъра на новият филм на Джейда....
EJDER KAPANI FİLM FRAGMANI
http://www.youtube.com/watch?v=NxDwa3aGv8o

# 215
Стеф,
Самата Бергюзар в едно интервю сподели  че не се има за добра актриса и благодари на "Надиде" и "Бурхан" които много са й помогнали по време на снимките със съвети  bouquet

# 216

АРИ! Hug

ОТ ТУЙ ЧЕРВЕНО ВИНО ЩЕ ОТПИЯ!
НЕКА ДА СЕ ПОТОПЯ ВЪВ ТАЗ МАГИЯ!

# 217
Фрешче ,  bouquet
и аз много го харесвах и като литературен образ и като актьор  bouquet

# 218
  • планетата Земя и по точно до морето

Ани за теб има специална обстановка със свещи и цветя и голяма целувка от мен за всичко, което правиш за нас ! Почти съм сигурна за желанията ти към златната рибка или едно желание поне 3 пъти !   Joy   bouquet  bouquet  bouquet

# 219
Стефания, Фиоре, Обич, да не пропусна някоя от новите пишещи, добре дошли, попаднали сте на подходящото място. Тук ще намерите топъл прием и весели приятелки, с които да споделяте всичко, което ви вълнува от филма. Гедже вируса ви е хванал здраво, не е от днес и не е от вчера, съдейки по думите ви. И ще ви държи безкрайно дълго, до тогава, докато вие не пожелаете да го изхвърлите от сърцата си. А до тогава, боледувайте си на воля, тук, сред нас, в Гедже клиниката. Ние се грижим вируса да е жив и здрав и да ни поддържа болни от тази сладка болест, която най-точно бих нарекла ЛЮБОВ.

И нека купона да продължава, от време на време губим темпо и посока, но важното е, че навреме откриваме пак верния път и продължаваме.

Един поздрав и от мен. За всички, които пристъпват в този форум с чисти помисли и добри сърца.

http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU

# 220
# 221
  • Plovdiv

С тия сини пеперудки в моето сърце
налейте ми в чашата от специалното винце!
Да го пия бавно край камината със вас -
от страсти огнени опиянена до захлас!

# 222
ПРИВЕТ !!! Hug Hug Hug

КОЙ ЩЕ НАПЪЛНИ ЧАШИТЕ С ВИНО ???

АРИИИИИИИИИ !!! Thinking Thinking Thinking

# 223
  • Велико Търново
Стефания, Фиоре, Обич[/b],[/color] [/size] да не пропусна някоя от новите пишещи, добре дошли, попаднали сте на подходящото място. Тук ще намерите топъл прием и весели приятелки, с които да споделяте всичко, което ви вълнува от филма. Гедже вируса ви е хванал здраво, не е от днес и не е от вчера, съдейки по думите ви. И ще ви държи безкрайно дълго, до тогава, докато вие не пожелаете да го изхвърлите от сърцата си. А до тогава, боледувайте си на воля, тук, сред нас, в Гедже клиниката. Ние се грижим вируса да е жив и здрав и да ни поддържа болни от тази сладка болест, която най-точно бих нарекла ЛЮБОВ.

така е, hiacint, мен гедже вирусът отдавна ме тресе и няма изгледи да ме пусне, но аз не се оплаквам smile3521
благодаря ви за топлия прием newsm20

някой друг път ще ви разказвам за моята среща с гедже манията

сега лека, мека, и вие си знаете...Онурска  smile3534

# 224
В тон с колажа на Ари и аз да се изкажа....

червено вино днеска пил и капка не остана
след като Онур бей опитал целувките на Анна....
положил морна си глава на Аниното рамо
и нежно, тихичко запял: Теб обичам само!

Wine Glass Drunk

Общи условия

Активация на акаунт