Обущар или ателие в Пловдив - къде?

• 5 616
  • 4
  •   1
Отговори
  • БГ
Здравейте. Рядко пиша във форума, но имам нужда от съвет. Къде в Пловдив има обущар или ателие за ремонт на обувки. Не съм доволна от кварталния обущар, а искам по специална услуга. Имам едни ботуши и много си ги харесвам, но доста понапълнях и не мога да ги закопчея догоре. Та идеята ми е да се разширят в горната част, но не искам груби изпълнения. А и кварталния обущар няма машина - поне ме съм виждала при него, а на ръка да се зашие разширението, няма да изглежда добре. Помогнете, ако може.

# 1
  • Пловдив
На старата Карловска има добър обущар. Ако тръгнеш от Нева по нея се пада дочно преди едно У-пбразно кръстовище. Мисля, че мога да намеря и телефон и ако успея ще го напиша. Той дори шие цели ботуши.

# 2
  • БГ
От Нева на къде тръгвам към новотела или обратно. В същност не съм наясно коя точно е старарата Карловска?
А за У-образно кръстовище се сещам са само на хепито, което е, но....

# 3
  • Пловдив
Тръгваш от Нева посока Новотела. На 1то кръстовище завиваш на дясно, на следващото на ляво. Това е Карловска. У-образното не на Хепи , а зад новия магазин за мебели "Мартинели"

# 4
  • БГ
Много благодаря. Дано има табели. Утре ще се опитам да обиколя района и да потърся.

Общи условия

Активация на акаунт