РОДЕНИ 2004

• 53 548
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • В светлината на слънцето
Зузи, ще гедам снимки довечера на спокойствие у дома. Е, спокойствие е твърде силно казано, ама то се подразбира де.  Mr. Green
Иначе ние тази вечер вече ще чакаме Феята на зъбките. Току-що ми звънна мъжа ми, че зъболекарката ги е извадила и двете. А Теди обясни много емоционално как ги стиска в ръката и как ще ги пъхнем под възглавницата. Голям мерак имаше това да се случи по-рано, но зъбчетата така и не пожелаха да паднат сами или с наша помощ. Така ще си имаме емоции довечера. Grinning
За подаръците да не отварям дума. Незнам откъде малкият бандит е чул за Дядо Мраз, но сега само ми обяснява, че на Нова година щял да идва Дядо Мраз и да носи и той толкова подаръци. Mr. Green

# 331
Божеее, Драгановааа, довлече ли се най- сетне??? Ха, да те видим колко ще си редовна Thinking

Ще видиш, че ще съм най- редовната ... този път няма да смогнеш да ми пишеш неизвинено отсъствие ...  Laughing Hug
Добрият старец идва ли при Ками?

# 332
Аууу, къде ни е отишла темичката. Я, да побутна малко напред.
Ние сме в предновогодишна треска. Някои чакат Дядо Мраз ( Whistling Crazy Mr. Green), други работим ( Tired), а трети се помайват у дома, щото са във ваканция ( Crossing Arms). Та така. Още нищо не сме пазарували за новогодишните пиршества, понеже тази година ще си имаме гости и ги чакаме днес да се появят, за да си кажат идеите за празника. А аз съм обещала торта на децата и довечера ще трябва да поработя и в кухнята. Mr. Green

# 333
И аз ще потеглям след малко за подаръци от дядо Мраз

# 334
честно казано много се радвам, че при нас Дядо мраз не носи подаръци, защото първо Дядо Коледа, после имен ден и рожден ден в един месец, ако и Дядо Мраз имаше ooooh! Hug

# 335
  • Плевен
Няма да има Дядо Мраз нито кака Мразка. Crazy  След 14 дни имаме рожден ден, а  къщата вече е пълна с играчки.  ooooh!

# 336
При нас еуфорията около коледните подаръци приключи....беше точно 3 дни.  Mr. Green
Дълго чаканите лаптоп, зимна количка и йоника вече са настрана сложени....сега чакаме новогодишните. Confused Стаята и е пълна с играчки, вече не знам какво няма....днешните деца нямат угодия! ooooh! Heart Eyes

# 337
  • СОФИЯ
Абе при нас Дядо Мраз си идва традиционно. Тая година ше го замоля да ни свали температурата, че детето от вчера поддържа доста висока. Никога не е боледувала така без проблемни нос и кашлица, Т и отпадналост  Tired

# 338
Тъй... при нас Дядо Мраз дойде предрочно, но с лоши емоции.  ooooh! Днес откарахме в Пирогов. Теди е със спукан показалец и съответно ръката й е в гипс. То пак е бил малкият дявол. Като се е спускала на пързалката пред блока, си е заклещила пръста в една цепнатина. Добре, че мъжът ми е отреагирал бързо и я е повдигнал, защото иначе от тежестта на тялото е щяла да си ампутира пръста.  ooooh! Няма засегнати сухожилия и нищо разместено.. Но ще трябва да поседи 2 седмици в гипс, за да зарастне пукнатото. Та така - ще посрещаме Новата година с гипс. Но поне вече не е изплашена. Тази година това ни е второто посещение на Пирогов, дано да е и последното.  Praynig
Мама САННЯ, много неприятно. Дано до утре поне с Т се преборите. Praynig Hug

# 339
  • Linz
Всички болни и контузени- да се оправят бързо.
Ние посрещнахме 2006-та в гипс (тя казваше, че има "дипс"), както и рожденния й ден на 10.01. Беше си свикнала с него, после даже й стана терсене като го махнаха.

# 340
Бързо възстановяване и оздравяване
Нашата еуфория от подаръците , беше два дни.
На третия, след Коледа видя момченце да върви срещу нея със Спайдърмен в ръка, и почна едно офертиране,накрая разочаровано заяви, че нормалните родители правят подаръци всеки ден.клати ни се второ зъбче, първото ново е наполовина израсло.Ади ще празнува с леля си и братовчедките, ние сме на приятелско събиране, без деца Grinning
Весело посрещане на празника , мамчета и дечица! Hug

# 341
При нас еуфорията около коледните подаръци приключи....беше точно 3 дни.  Mr. Green
Дълго чаканите лаптоп, зимна количка и йоника вече са настрана сложени....сега чакаме новогодишните. Confused Стаята и е пълна с играчки, вече не знам какво няма....днешните деца нямат угодия! ooooh! Heart Eyes
Тъжен факт.....,за съжаление.... Confused,
Смятам най-официално да предупредя баби и дядовци да спрат да купуват дреболии без повод,а ние да ограничим подаръците до рождени,имени дни ,Коледа,Велик ден и Денят на детето,
жалко е да виждаш как един пет годишен малчуган започва да губи способност да се радва на подареното......,за това обаче обвинявам себе си Confused,аз съм създала тази традиция,не той Confused,
време е да я коригирам bowuu
Лека вечер момичета

# 342
  • Плевен
Момичета, искам да ви пожелая весело посрещане на Новата година. Нека тя ви донесе здраве, щастие и всичко, което старата е пропуснала.
Наздраве:

# 343
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И ДА ИЗТЕГЛИТЕ НАЙ-ХУБАВИТЕ КЪСМЕТИ ОТ БАНИЦАТА ДОВЕЧЕРА!

# 344
Весело посрещане на НГ и от мен!!!

Общи условия

Активация на акаунт