РОДЕНИ 2004

• 53 445
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Ние пък сме с пневмония-двустранна
Осем дни е на венозен АБ и още се чуват частични хрипове Sad

# 571
  • Страната на чудесата
Оле, Пали, ужас!Съжалявам да го чуя!  Аз те засякох по други теми и прочетох че сте били в болница Cry
Много силно стискам палци да се оправи бързо, ужасно е, знам spoko

# 572
  • В светлината на слънцето
Мама САННЯ, ужас Shocked Незнам какво става, но сред августовките деца 2007, където пиша покрай сина ми, едно момиченце от Бургас и то е с морбили. А уж, са ваксинирани. Thinking За реваксинирането нямам и идея дали може по-рано. Май най-добре да питаш педиатър. Дано Дея не прихване. Praynig
Пали, ау че неприятно... Confused Дано бързо да се стабилизира и това да ви е последното боледуване за годината. Praynig Hug

# 573
Paли, стискам палци скоро да се похвалиш, че сте добре.

Ваксините са ужасно нещо, не бих пуснала детето на градина, за да не я слагам, тая специално е много гадна с морбилито. И какъв е смисълът от нея, след като децата пак боледуват?
http://geom-bg.com/?p=13135

# 574
  • Пловдив
Лелеее много болести - много ...
Мама Сання - аз също те съветвам да питаш специалист. Но помня преди години пък имаше проблем с васкините за заушка слагани на наборите, които сега са около 20год. Та се оказа, че не са били достатъчно "силни" и порасналите деца нямаха имунитет. Дано не се окаже нещо такова и с ваксината за морбили...
Пали - как ви откриха пневмонията? Питам, защото моят Алекс кашля от Коледа. След нова година пи суметролим, сега е на Клацид и пак кашля... и като слушам колко деца са с пневмонии открити чак на рентг. снимка - настръхвам. Дано изчистят хриповете на детенцето ти  Hug
Дуци и моят много обича да плаши - мъжка му работа  hahaha Един път така ме стресна зад една врата с една пушка, че аз в бързината му счупих пушката  Joy оттогава е по-внимателен.
Вихрогонче  Hug знам, че ти е адски трудно, затова не те питам как си, а само ти прашам прегръдки и кураж  Hug Съпреживявах преди много години със сестричката ми  - дано и ти имаш  в момента опора  Peace
Лулумба как е на Теди пръстчето?
Аз съм с отвратителен херпес от 2 дни  Twisted Evil оплаках се  bowuu

# 575
Джони, два дни зачервено гърло с Т., ПОчНАХМЕ аб., после почна да кашля,личната каза че е по-добре снимка.Видимо детето беше добре, Т. спадна, яде, играе, кашлянето спря, почнахме втори АБ. СЛЕД 5 ДНИ ЛЕчЕНИЕ СЕ ОКАЗА чЕ НА СЛУшАЛКА ЗВУчАЛО СТРАшНО, И ЗАПОчНАХМЕ ВЕНОЗЕН ПРИЕМ.ОСМИ ДЕН СЛЕД ЛЕчЕНИЕТО ОщЕ СЕ чУВАТ ХРИПОВЕ SadИ нтересното е че кр. картина си е съвсем наред, нищо което да показва чак такава инфекция

# 576

Не питай  Twisted Evil Още същата вечер така беснеше, че очаквах да си счупи главата. Twisted Evil И все едно пръстът никога не е бил пукнат, ръката не е била допреди няколко часа до лакътя в гипс. Crossing Arms

# 577
  • Пловдив
Палииии направо ме стресна. На моя също му правихме кръвна картина и взехме гърлен и носен секрет. Всичко е чисто. Поне се успокоявам, че две лекарки му  слушат гърдите и двете са на мнение , че са чисти... Но днес свършва АБ а още леко покашля и има сополки. Е такива болести упорити...като, че ли нямаше в нашето детство.

# 578
  • Пловдив

Не питай  Twisted Evil Още същата вечер така беснеше, че очаквах да си счупи главата. Twisted Evil И все едно пръстът никога не е бил пукнат, ръката не е била допреди няколко часа до лакътя в гипс. Crossing Arms

Тия нашите  деца са много палави  ooooh!
Аз нали съм ви разказвала как Алекс тогава на 1 год. и 5мес.  след опарация от ингвинална херния - още на същата вечер стана и хукна, а трябваше да лежи  Whistling

# 579
.........че аз в бързината му счупих пушката  Joy
Joy  Joy Joy
Много бързи реакции имаш Joy

# 580
Хайде и аз да се наредя на опашката и Виктор е с ингвинална херния и сега ще трябва да се оперира. Sad
Нека всички болнички да се оправят бързо.  Praynig

# 581
Много болести, бееее.... Какво става?  Sick
Виктория беше с двустранна вирусна пневмония миналата година. Вдигаше температура 40 градуса и падаше после до нормална. Направи пристъп на ларингит, а след това кашляше като магаре. Педиатърката се опита да ме убеди, че е вирус. Добре, че не й се вързах и поисках ПКК с ръчно диференциално броене и рентгенография на гръден кош. Кръвната картина беше чиста, но на снимката не й се виждаха части от долната част на белите дробове. Лежахме седмица в Детска клиника по пулмология към Медицинска академия на венозен антибиотик и вентолин.
Съветвам всички, чиито деца кашлят, да не се успокояват, а да си искат пълен преглед и рентгенография. Не ми се мисли, какво можеше да се случи, ако бях повярвала на педиатърката, че е вирус.

За дебелата мара: за да се използва върху пъпки и рани: обелва се ципата от горната част. Ципата е много фина и тънка, бели се с нокът. Слага се обеленото върху мястото и се залепва с цитопласт, лейкопласт. Стои така през нощта, на сутринта се маха. Ако има още възпалено - слага се нова.

# 582
Лаленце, стискам палци да мине леко операцията.  Praynig
Алекс, благодаря  Hug

# 583
  • Плевен
Всички дечица да оздравяват. И дано този студ да прогони вирусите.

Моля да ви да ударите по един глас за съгражданката ми Константина Недкова и нейната валентинска мечта.:

http://www.ilove   .milka.bg/?act=ranking&region_id=6&sort=rating

Махнете интервала, защото форумът  го приема като спам.

# 584
  Лелеее колко болни деца има  Confused Скорошно оздравяване  Hug Николай до сега пневмонии не е правил, има един бронхит преди 2-3 години /пу пу/, но пък за сметка на това ми беше правил 3 зверски гнойни ангини за 1 месец. И сега си знам, че вдигне ли Т, значи е с ангина  ooooh! 
   За морбили, в Бургас имаше обявена епидемия. Дано ни подмине, че миналата година като знам какво чудо беше с варицелата /и аз я изкарах с детето/.
   Лаленце стискам палци и на вас за операцията. От какво се получава така, как разбрахте?  Confused Успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт