РОДЕНИ 2004

• 53 431
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • В светлината на слънцето
Ехааа, днес си имаме цели два рожденика.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИКИ! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЖИДАР! ДА БЪДАТ НАЙ-УСМИХНАТИТЕ ДЕЦА И ДА ПОЛУЧАТ НАЙ-МЕЧТАНИТЕ ПОДАРЪЦИ ДНЕС!

А всички болнички бързо, бързо да оздравяват.  Hug
Дуци, за такава нощна кашлица пробвай и чаена лъжичка захар, която Пепи да остави да се разтопи в устата. Много бързо успокоява. Не съм фен никак на захарта, но това е нещо, което наистина много бързо помага в такива случаи. Не лекува, а само успокоява.

# 646
Оооо тези кашлици ...направо вече ми се гади  Sick
Калоян с тоя фарингит продължава да кашля...вече повече от седмица  #Crazy слава богу по-малко ...и може би по-влажно  Rolling Eyes ...и поне поспиваме нощем в промеждутъците  Mr. Green
Днес баща му ще го води при джипито ...да видим какво ще каже ...на по-добре ли са нещата или уви ....аз упорито не му дадох и този път АБ и дано не се налага  Praynig

Бързо оздравяване на малчовците  newsm10 и да свършват вече тия вируси  newsm17

Честит рожден ден на Божидар и Мики да са живи и здрави и мъничко послушни  nbirthday
за раздразнен фарингит аз знам ,че се дават противоалергични сиропи,
Васко ,защото е все викащ си раздразни гласните струни и нашето педи му изписа калциев глюконат-диагностицира го с раздразнен фарингит,
София пък като вади кътници зачервява малко сливиците,на нея изписа СТОДАЛ-води се хомеопатично и действа Simple Smile
Честито на рождениците,здраве им пожелавам и щастливо детство  bouquet

# 647
Лулу, мерси, не го знаех това  bouquet

# 648
  • София
Дуци, ако детето яде мед, направи му сироп от равни части мед, зехтин, лимонов сок и ракия. Дава се по супена лъжица. Консултирала съм го и с педиатъра, няма нищо против. Страшно помага! Откакто го научих от една колежка, се родих!

# 649
  • Страната на чудесата
Аз го знам този сироп като мед, ракия, краве масло и канела от една педиатърка. Пак от нея, за ларингит-чаена лъжичка мед поръсена  с ванилия.

# 650
ЧЕСТИТ РОЖДЕН НА МИКИ
                                 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА БОЖИДАР
 ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ И ВСИЧКИ ОКОЛО ТЯХ

За кашлицата /суха, дразнеща и нощем особено/ давам DROZERA 30 ch /10 гранули сутрин и 10 вечер /, отделно през деня 4-5 пъти по 5 гранули Апис мелифика30 +ферум фосфорикум 9 /особено ако има склонност към отити/+ Коралиум рубрум 5 /за задни хреми и секрети стичащи се назад към гърлото-много е добро/. Отделно правя чай от 2-3 орехчета /счупвам ги/ + свирчовина и малко липов цвят + мед. Така се оправяме.Дуци можеш да пробваш. За тези ларингитните давам Кокус какти 5 по 4-5 пъти по 5 гранулки има и едно други казва се Мефитос путориус /бронхити, кашлици/.
 Ако някой иска още инфо да каже ще пиша още  Wink

# 651
благодаря за пожеланията Hug
за кашлицата се сещам един сироп, който правех по едно време и който на времето майка ми правеше, но честно казано не помня цялата рецепта - спомням си че се варяха индрише, лукчета, начукани орехи, лук но имаше и още нещо......знам че беше доста ефикасно, но съм загубила рецептата някъде, дано някой се сети за какво точно пиша Blush

# 652
Вася, ние сме изцяло на хомеопатия и не се самолекуваме, тъй като не съм дълбоко запозната с нея.
Това с лукчетата сме го правили, когато Пепи беше малък и наистина помага. Просто не знаех нощес как да преодолея този пристъп, никакви бабини рецепти не знаех, но това със захарта ми се струва добре. Ето, че и мед върши същата работа. Иначе и шоколад помагал за раздразнено гърло, но това ще го прилагам на себе си Mr. Green

# 653
  • Плевен
Ларингитната кашлица не е за пренебрегване. при нея не помагат бабини рецепти. Ние сме стигали до биене на Урбазон. Cry

# 654
Честит рожден ден на дечицата празнуващи днес!!! Да са здрави, умни и игриви и днес да получат най - хубавите подаръци!!!

# 655
Оооо тези кашлици ...направо вече ми се гади  Sick
Калоян с тоя фарингит продължава да кашля...
за раздразнен фарингит аз знам ,че се дават противоалергични сиропи,
Васко ,защото е все викащ си раздразни гласните струни и нашето педи му изписа калциев глюконат-диагностицира го с раздразнен фарингит,.....
да май е задължително  Rolling Eyes пие човека Ериус  Peace иначе пие сироп за кашлица Хюмекс и смуче едни хомеопатични таблетки - Тонзилотрен през 2 часа ...естествено и чай до напикаване   Joy баща му вика, че съм го удавила в чай вече  Mr. Green
Какво ли не му варих ...то орехи, то босилек, то подбел, то мащерка .... #Crazy бърках мед с лимон, после с канела, после с ванилия ...абе изобщо горкото дете ...добре, че е герой и само гълта и не мрънка  Joy само на ряпата с мед вече каза, че било голяма гадост и го оставих на мира  hahaha

Днес докторката заявила, че определено върви на оправяне  Peace ...ама да не го пускам на градина още  Rolling Eyes Дала е на таткото болнични до края на седмицата ...а пък другата ще видим, може и на баба му да го метна  Thinking

# 656
  • СОФИЯ
ЧРД!

# 657
  • България
момичета не успях да вляза сутринта да ви почерпя за рожденния ден на МИКИ,но пък сега мога да ви кажа едно голямооооооо БЛАГОДАРЯ за пожеланията.
на болните дечица-надявам се бързо да се преборят с болеста и дано тоя студ ние избавил от вирусите.
що се отнася за ларингита-лежали сме 2 пъти в болница с каката,знам че нетрябва да се подценява може да се стигне до задушаване.колкото и да сме против АБ,понякога са неизбежни и ползата е поголяма от вредата. Hug

# 658
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Додо, радвам се и тук да се видим с теб Hug Както се казва" събрахме се" Grinning

Честито на всички рожденници от последните дни  bouquet  bouquet Да са много ,много здрави и много щастливи  bouquet  bouquet

Аз тези дни съм се залежала , вече много тежи коремчо, вчера бях на тонове, и се "видяхме с бебчо" - станал е 3 700кг., а имам още...дали няма да избацам едно 4 кг, бебе ,като за трети път Thinking Thinking Crazy Crazy

Момичета,аз още съм в чуденка къде да запиша Алекс за предучилищна... Така като се разговаряме с "колежки" ,които имат намерение за частни у-ща,се оказва,че въпреки безумните такси, няма места, и пак и там си трябв едно рамо...Вие до къде  го докарахте Rolling Eyes

# 659
Е, Мери, знаеш, че не е много показателно колко показва видеозонът, обикновено има разминавания +/-. Дано при теб не е + само, че още две седмици имаш Crazy
Пепи ще си ходи в градината на предучилищна, така реших. За тях все ще се намери място, но за набора на Анна не ми се мисли ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт