Отговори
# 300
пеп-4о, благодаря пак  bouquet!
Надявам се да няма опасност от пре-обилно пресоляване Laughing.

# 301

Naughty Naughty преди да започне да се разбива се измива. А  солта, която е поел ще се поеме от другите продукти,  че са доста.

# 302

Naughty Naughty преди да започне да се разбива се измива. А  солта, която е поел ще се поеме от другите продукти,  че са доста.

Аз предполагам, че като постои хайвера със солта, тя ще се стопи, и ще му се види цвета, защото сега е буквално заринат.

# 303
Хи-хи-хи...и в моя шаран имаше хайвер и то добре изхранен....И аз съм го тупнала да се осолява в хладилника  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 304
Хи-хи-хи...и в моя шаран имаше хайвер и то добре изхранен....И аз съм го тупнала да се осолява в хладилника  hahaha hahaha hahaha hahaha

само аз май не мога да сложа да зрее, пържа го на момента и изяждам  Blush Blush

# 305
  • София

само аз май не мога да сложа да зрее, пържа го на момента и изяждам  Blush Blush

За друг път ще знам на кого да пращам хайвера  Mr. Green

# 306
...само аз май не мога да сложа да зрее, пържа го на момента и изяждам  Blush Blush

Видях аз в другата тема Laughing. Така ми се приядеее Crazy.

# 307
Нана hahaha hahaha hahaha
 Hug

Поли,ще почакаме малко и после....Мням,мням,мням.... Crazy Mr. Green

# 308
пепчо, благодаря, това със зелето е много интересно  Hug

# 309
  • София
Момичета, как правите вита баница с точени кори, яйца и сирене така че да не става суха? Все ми се изсушава ...
С какво заливате и слагате ли бакпулвер?

# 310
  • София
Момичета, как правите вита баница с точени кори, яйца и сирене така че да не става суха? Все ми се изсушава ...

Заливам я с газирана вода - 250 мл и я оставям около половин час да "изпие" водата. После пека и става невероятна.

# 311
аз заливам с остатъка от сместта...а ако не остане такъв - допълнително си разбивам едно яйце с малк опрясно мляко, а ако няма прясно-кисело и заливам...

да питам за крем-карамела-понеже пак ми се хапва, но предишния път когато го правих имах всички продукти по рецептата, която изискваше 750 мл пр. мляко, но сега млякото ми е по-малко, може би около 500 мл...та се чудех как да си определя пропорциите на всеки продукт, има ли някакв осъотношение яйца-мляко при крем карамела

# 312
сложи 4-5 яйца и 6-7 л. захар. Като смесиш млякото с яйцата пробвай, ако не ти е сладко, сложи още захар.

nana77 , няма да откажа  Wink

# 313
  • Варна
Извинявам се за глупавия въпрос - но колко време може да издържи в хладилник отворена кутия с разтителна сладкарска сметана.
ПОчти винаги ползвам по-малка опаковка, толкова колкото за момента, но сега ми имам няколко литрови кутии и се чудя при ползване на половината количество примерно, другата част до кога ще изтрае  newsm78
Гледам за хайвера говорите - пеп-4o ще правиш като нас - купуваш два шарана. В единия хайвера беше неузрял и го опържихме, а другия осолихме и хайде в хладилника, за разбиване  Simple Smile

# 314
  • София

Заливам я с газирана вода - 250 мл и я оставям около половин час да "изпие" водата. После пека и става невероятна.

Определено така ще пробвам днес  Peace  Няма да стане глетава, нали? Точените ми кори са купени, че не уточних.

Общи условия

Активация на акаунт