СЕПТЕМВРИ, тема 5

• 17 892
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Към мамите, които кърмят - позволявате ли си да пиете кафе с мляко? По време на бременността пиех, но сега не знам...
Аз си пийвам по едно кафе сутрин,ама без мляко Peace

# 136
Здравейте!
И днес докато се завъртя и деня отминал. Успяхме да направим една малка разходка, че скоро май ще се захлажда.
Относно темичката, която сте подхванали. Ами знам кога е 25.12. За 7 години заендо един път не сме се пазили и ето го резултата.  Heart Eyes Много плодовити се оказахме. Тате се беше върнал изненадващо от Англия за Коледа. Сега пак го чакам и всички се шегуват да не би да се похвалим скоро с братче или сестриче.  Stop
maya_4ekelova ще си изчистиш ли пощата. Искам да те питам нещо на лични.

# 137
  • Испания и Стара Загора
Ние пък Андреа я измайсторихме на 9-10.12.Стана от раз,като Алекс Rolling Eyes

# 138
  • София
Здравейте мацки!
Тия дни съм се вкарала във филм с една моя близка дето ражда от 27.11/изтекли й водите тогава и контракции на 5 минути/ и чак снощи с форцепс извадили бебето...и ми е нещо много  тъпо...дано всичко да е наред с бебето...в кувьоз е..иначе голямо бебе 3500 кг 51 см. Ама да й е честито и да е живо и здраво...
Ангел го направихме на 24 .12 сутринта/...помня, защото се бяхме разбрали, че като почнат празниците никакво бебеправене на пияно, а само сексуване...това за мемоарите на Находката Wink
Преди 24 правихме бебе няколко пъти, но към 24 си бях в овулация...и понеже още кърмех, въобще не очаквах, че ще стане толкова бързо...
Кафе пия - нес кафе...сутрин със сметана или мляко средно силно си го правя...Понякога пия и още 1 след обяд...спи си човека, не става по нервен..но следобедното е значително по-слабо...
Честит имен ден на Анрейките и Анреевците...да са живи и здрави!
Честити месечинки на днешните бебоци!

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 16:51 от EmiR

# 139
  • София
Хелоо и от нас!
Днес успях най-накрая да чистя както трябва, много съм доволна, ама на Ана Мария трябва да благодаря, че ми е давала "почивка"  Laughing Даже и манджа сготвих  newsm64
Честит имен ден на именниците, да си живи и здрави  Hug
Относно правенето на деца  Mr. Green , еми не знам кога беше, за нас декември 2008 беше много "горещ" месец  Blush Но разбрахме веднага след празниците, аз мислех, че ми закъснява, мъжът ми викаше, че ще имаме дете, оказа се прав  Heart Eyes От първи път стана (първи месец опити, де).
Находка, да знаеш че те дадох за пример на мъжът ми, той "учи" финанси в УНСС ама от когато се женихме (2004г) нещо все не може да завърши (то като не стъпва в университета няма и как да стане  Rolling Eyes ). Много ме е яд, даже понякога ми се иска да го взема за ръчичка и да го заведа там  Embarassed
Кафе не пия и не съм пила нито докато бях бременна. Ако пия ще ми се иска и да пуша и не искам пак да ги започвам  Blush
Какво друго...без асансьор сме, уволнихме техника и той избяга с някакви скъпи части та сега го издирват от полицията  Rolling Eyes Все още нямаме парно, вчера пълнихме инсталацията, половината комшии са наводнени,тече навсякъде (да си казвам , строителна фирма - АСПЕКТИ - не купувайте от тях  Naughty ). Ама за сметка на това след една година  от АКт 16 ще имаме чистачка  Joy Трябва да се смея, иначе ще полудея...Никога не съм си представила, че ще е толкова трудно да си собственик на апартамент  Rolling Eyes Ако бяхме на квартира да сме се преместили 100 досега  Rolling Eyes
Айде, достатъчно ви надух главите, лека вечер от нас!  Hug

# 140
Аз докато кърмех пиех само 3 в 1 Naughty

# 141
  • София; Дружбето
Пия си кафе, иначе трябва да спя повече от Габи Mr. Green
Умирам от глад, а няма кой да дойде да ми нареже мезето. Пусти мързел Blush

# 142
Момичета, усещам че скоро ще имам проблем с формата на ушите на Алекс-многоги огъва и са започнали да й клепват настрани-върти си постоянно главата докато заспи и ги подгъва яко #Crazy
Не искам да й клепнат какво да й сложа.Слагах такива ленти за глава от тях пищи и не ги иска...а не мога все да съм до нея да й оправям ушите. Преди не й бяха така, ама и тя не си въртеше главата така усърдно.Помогнете...

# 143
Здравейте! Hug
За датата на зачеване - незная точно кога е и то не защото толкова много го правехме, ами точно тогава се местехме, коледни банкети и празници. Въобще не съм запомнила кога точно сме направили Вал. А трябваше да се пазим, защото тогава си слагах ваксина против рак на шийката на матката и ми бяха казали, че не е за предпочитане да се забременява през периода и на 14.12. сложих последната доза. "Пазехме" се, исках поне още някой месец да мине след ваксината. Ей го на, нищо не разбрал Вал от ваксина hahaha
Кафето - пия сутрин мляко с безкофеиново hahaha, защото незная кога ще яде. Като излезем си вземам от автомат с кофеин, пак с мляка, защото уж спи повече на разходка. Ама нъцки, днес го прибрах в слинга, бутайки празна количка! #Crazy Още съм червена от бързането!
И Вал е така с ушите! Не мога да направя нищо - лентата след 5 мин. му е на очите!

# 144
Момичета, усещам че скоро ще имам проблем с формата на ушите на Алекс-многоги огъва и са започнали да й клепват настрани-върти си постоянно главата докато заспи и ги подгъва яко #Crazy
Не искам да й клепнат какво да й сложа.Слагах такива ленти за глава от тях пищи и не ги иска...а не мога все да съм до нея да й оправям ушите. Преди не й бяха така, ама и тя не си въртеше главата така усърдно.Помогнете...

Абе момиче ти сериозна ли си наистина?  hahaha
Как да накараш косата и да расте?
Как да и изправиш ушите?
Я се отдай на по-приятни мисли и занимания и стига се занимава с глупости... Simple Smile

А за зачеването и при нас е по празниците. Има точно две възможни дати и това са Коледа и Нова година! Simple Smile

# 145

Абе момиче ти сериозна ли си наистина?  hahaha
Как да накараш косата и да расте?
Как да и изправиш ушите?
Я се отдай на по-приятни мисли и занимания и стига се занимава с глупости... Simple Smile

А за зачеването и при нас е по празниците. Има точно две възможни дати и това са Коледа и Нова година! Simple Smile

Ами просто не желая детето ми да е с клепнали уши-не виждам нищо лошо че се опитвамда й помогна. Ако има някой който се е справил с подобно положение ,защо да не сподели-нали затова пишем в тези форуми....

# 146
Привет пак
Влизам само да се похваля че имаме нова количка newsm44
MAG ENGLAND CORONA TRIO  newsm44
Много съм хепи

# 147
А й незнам кое точно му е смешното на това че са й клепнали ушичките???? newsm78

# 148
  • София

Мила и ние сме така, при нас само меката част се подгъва и баща му само ме пита: а ушичките, така ли ще му останат? и мине, не мине пак: а ушичките?  Joy е какво да направя? дано не му останат така, дано е временно явление, не виждам какво можем да направим. И при нас лента не помага, нищо че е момченце  Laughing Дори сега му слагам шапчица заради ушичките, такава дето се връзва под гушката, уж за да му стоят прави, опитай и ти ако искаш.

Честито на празнуващите днес Андреевден!
Ксантипа, честита месечинка и на вас! Да нацелуваш малката от нас!
Писах ти на лични за адреса ми, очаквам и твоя.

Кери, честита придобивка, със здраве да си я ползвате!

# 149
Не бе! Simple Smile
Ти пък сега не се засягай!
Просто два пъти днес влизам във темата и двата пъти случайно попадам на постовете ти...
За мен е супер несериозно да търсиш начин да накарш косата на двумесечното си бебе да расте по-бързо или пък да се чудиш как да и изправиш ушите (на същата възраст). Очаквах трети въпро "как да сменя цвета на кожата и че май видях едно бебе малко по-розово от моето" Simple Smile
Помислих че се занасяш наистина!  Hug
С най-добри чувства и но и в двата случая не можеш да направиш нищо. В по-късна възраст тя сама ще открие маските за коса, а за ушите не се тревожи. Докато станат човешки, т.е. се образува и втвърди хрущяла има още много да променят форма. Това, че се запрятат сега, докато лежи изобщо не е предпоставка за клепнали ушета в бъдеще. Големия ми син до 4-5 месеца сутрин ставаше с , буквално намачкани уши, а сега на почти 3 гони е с перфектни ушета! Simple Smile
Спокойно. Не тормози детето с тези ленти!

Общи условия

Активация на акаунт