СЕПТЕМВРИ, тема 5

• 17 892
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
Най накрая седнах на компа.
Първо да ви почерпя с малко закъснение ( преди малко като ми се обадиха да честитят разбрах че детенце празнувало имен ден  Embarassed )

Иначе днес бяхме на консултация Дани е станал 6, 400 кг и 60 см което е кило и нещо отгоре + 6 см за около месец и малко, та така доволно си растем. Биха ни и ваксината най накрая за сега е добре детенце да се надяваме че няма да ми вдигне температурка през ноща. Ама как плака докато му я слагат миличкия ми Cry.
За бебеправенето не съм сигурна за датата, но май между 10 и 20 число ще даа е било.

Бягам сега да прочета всичко че само последните 2 странички разгледах.
Лека вечер на всички  Hug...

Ама съм разсеяна честито на месечинките ни   bouquet

# 166
Дидии, изчисти си кутията, защото не мога да ти пратя ЛС. Сори за спама.  Embarassed

# 167
Вили,незнам мила ама си майка-героиня според мен newsm20/знам много добре,защото мойта майка ни отгледа 3 дъщери сама,да ми е жива и здрава Heart Eyes/а бе не ти е лесно,и на теб,и на Дриймс с по три деца smile3501

пък като се замисля познавам майки с по едно дете и все нещо им тежи,все не са на кеф doh doh doh

# 168
Есимна всички родени след 2000 г се слага 4 пред месеца така е защото има още живи и може да стане някое объркване и да има две еднакви егн-та ама едно обяснение праснах  smile3555
Находке ще ме сасипеш май обичаш да готвиш за твоите мъже

Лека нощ и дано всички бебчета спят сладко сладко newsm46

# 169
Цвета, ЧРД на патерици, да си жива, здрава и все така жизнерадостна!
Честита месечинка и на снахата! Кате - пате, пожелаваме ти здраве и щастливо детство !
Честито и на всички именници!

Ние "голямото бебе" (както вика Цвета Mr. Green) го направихме на Нова година в почивката между две напивания, и понеже една от гостенките ни беше легнала да си почине в спалнята ни решихме да пробваме дали мивката в банята е закрепена добре Crazy

# 170
  • Варна
Към мамите, които кърмят - позволявате ли си да пиете кафе с мляко? По време на бременността пиех, но сега не знам...
Мдаа, едно кафе и то с мляко, всяка сутрин:) Не мисля,че се отразява на малката по някакъв по-особен начин Flutter

А нашата кукла е правена на 2,3 или 5 януари, върнахме се от планината и оставихме баткото при баба му,  за да сме си сами, че таткото после заминаваше за дълго...И ето ти чудо, последнят ни опит за бебче се оказа ползотворен Blush

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 23:51 от *Elesta*

# 171
Е, не!
Няма как да ви следвам в темите. Съвсем вече ви изпуснах.
Ние сме на разходка всеки ден по 3-4 часа. През останалото време папкане, игра, хленчене, къпане и пак хленчене и пак папкане newsm78
Кога намирате време да седнете на компютъра???!!!! newsm78
Надявам се всички да сте добре.
...Малибу и нейното слънчице също.

# 172
Момичета някои от по- ранните мами дава ли вече сокове и пюрета-питам щото сега се наврях в едни други Септемврийски бебета без да искам и там вече си лафят за пюрета.... newsm78 #Crazy Rolling Eyes
Странна работа??

# 173
Здравейте момичета,
Аз не съм писала отдавна.
При нас се случиха много неприятни неща и лежахме месец и половина в болниците в София.
От липса на Витамин К направихме масивен мозъчен кръвоизлив. По спешност с линейка ни преведоха в София където последваха две сериозни операции.
Малкият вече е много по-добре, но според лекарите е можело да стане най-страшното ако не сме реагирали толкова бързо. Благодаря на Господ, че ми запази детенцето!!!
Покрай стреса ми беше намаляла кърмата, но бях упорита с чайове за кърма и я запазих. Малкият имаше голямо желание за борба и не се отказа да суче. Кърмели сме се на 15 мин по 5 мл, иначе повръщаше всичко. Сега вече влязохме пак в режим на 3 часа и нещата влизат в стария ни режим преди да започне всичко Sad

Нямах време да изчета всичко, за което се извинявам Sad

Да се отчета с мерки: Вече сме 64 см и 5,900 кг. (бяхме много заслабнали, но след операциите дръпнахме бързо).

Ако някой иска дружка за коледните подаръци ще се включа. Моля да ми разясните с няколко думи какви подаръци и каква точно е идеята.

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 01:03 от Gala79

# 174
  • Бургас
Здравейте момичета

Моята половинка за коледа не ми отговаря
Може ли да я сменя защото ми се иска с някой да си разменя подаръци  Rolling Eyes
Gala79
ако не ми пише половинката може с теб да си разменим.

# 175
Дундито, стига бе мила, рано им е за пюрета и пържоли, цял живот все това ще муцат  Laughing
Мацки, мен снощи ме втресе и сега преди изгрев слънце съм с лека Т  Confused. Супер ми е криво, не съм вдигала Т от пет години сигурно, с яка имунна система съм по принцип, ко ми стана ся  newsm78. Много ми е гадно да си мисля, че ще я заразя и тя може евентуално да почувства това, което аз в момента  Cry .

# 176
Айде,мацки на горещото кафенце!
Gala79 ,много страшно преживяване.Слава Богу,че сте добре и растете! Hug
 Абе,момичета,по колко време ви спят мъниците през деня?

# 177
  • До хладилника, който обичам
Абе,момичета,по колко време ви спят мъниците през деня?
Добре спи почти всеки ден, да речем, е будна по 3-4 часа разпокъсано през деня, или поне така ми се струва. На малки дремки от по 30-60 минути спи, будува и пак спи. Ако сме навън, може да спи по 2-3 часа, даже няколко пъти по толкова с разбуждане да суче, вътре рядко прави такива големи паузи без будуване.

# 178
  • Бургас
Ха, добро утро!  Grinning
Бобо пие мляко в момента, мама кафе, Краска закусва на масата, татко им се обича- невероятна семейна идилия!
bamba,   bouquet Поднасяш винаги много стайлиш кафета!  Peace
Относно будуването- когато сме навън почти винаги спи. Сутрин след първото хранене, което е в зависимост от това, в колко се е събудил- 7, 7.30 или 8 будува, но кротува. След следващото хранене, което е след 3 часа излизаме и спи навън. После пак го прибирам да хапне и отново излизаме още 3 часа. След което като се приберем го къпя (към 5-6), хапва и до 20, 21 часа будува. Последното му ядене е по същото това време. Та хапва, пожелаваме си "лека  нощ", загасям му лампата и вече се виждаме отново сутринта!  Mr. Green

Относно бебеправенето- и аз не знам кога сме го направили Боб.  newsm78

keri_, честита ви нова каляска! Днес ако сте навън ще я зърна!  Party

luchkata , Находката вече писа- ако до 5ти декември не се свържете за подаръците помежду си ще има ново теглене!  Peace

Gala79, мила, радвам се, че всичко е останало зад гърба ви! Дано никога повече не ви се налага да преживявате такива страхове!  Hug Praynig

dundito 2 , вече наистина смятам да не обръщам внимание на постовете ти, защото и аз като wish  започвам да мисля, че не си сериозна и се майтапиш едва ли не с нас! ОК, първо дете-първо дете, но съвсем наскоро всички обсъждахме надълго и нашироко темата за захранването в тази тема.  Peace

Днес ми беше ден за чистене, но баба ми представете си имала час за фризьор сутринта  Mr. Green и няма да има кой да ми гледа Бобовото зърно, та ще го оставя за утре развихрянето тук.  Crazy

Исках да ви попитам за Пентаксима- в хладилника ли го държахте докато ви го бият? Днес смятам да я купя тази ваксина и да се обадя на педиатъра ни за час.

Хайде, оставям ви, красавици с бебоци и ви пожелавам прекрасен и усмихнат ден.  Heart Eyes Hug

# 179
Добро утро и от мен  Hug
 bamba мерси за кафенцето .сега пия моето Laughing
Относно спането - като се събуди в 7-7:30 сутринта хапвам и пак спи до към 11-11:30.Пак хапваме и като излезем към 12 спи до 16-17ч.И после си гукаме и ревем (спим по 10-15мин )до 22-22:30  #Crazy #Crazy
Gala79 не мога да си представя какво сте преживели.Радвам се че сега сте добре и се радвате един на друг Hug
LaDiDa пентаксима се държи в хладилника  Peace
Днес ще озъртам за теб по улиците  Hug

Общи условия

Активация на акаунт