СЕПТЕМВРИ, тема 5

• 17 892
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • sofia
Абе,хора,какво е това осоляване?! Sick!За сефте чувам,но ми звучи супер селско и тъпо!Горките бебета!Ладида,разбирам за какво приказваш и аз съм Телец!Викат ме с рев.... Peace

# 616
Пак има обиден .. Cry..еее Ели, недей така бе мацко...ти нали си от "курасаните с пълнеж "както ги нарече Находката ... Брей този път не съм виновна аз, немога да повярвам  hahaha

# 617
ЛаДидка, Горби, една голяма  Hug за вас милички! Тук съм, чета ви постоянно, но тъкмо реша да пиша и прочета някой пост, който ме отказва. Няма да коментирам конкретно, радвам се, че нещата са се поуспокоили. А че аз съм в лека депресия - факт е, но дано скоро изляза от нея. При нас новото е, че вече имаме официално дата за третата сливица на Хриси, малко ми неудобно че само за това пиша напоследък, но няма как, като само това ми е в главата. Знам че е проста процедура, която дори не може да се нарече операция, но когато става въпрос за собственото ти дете, нещата стават малко по-различни. Та искам да помоля всички да стискате палци във вторник сутринта, тогава ще я вадят, дано всичко мине леко.  Praynig Това ме подсеща, че и Божидар на Атракция му предстоеше същото, дали при тях е минало?  newsm78 Дано всичко е наред при тях.

Wish, твоите постове днес ме разсмяха искрено, много си свежа!  Hug

И да честитя на прекрасните ни рожденнички днес! Анитка, да сте живи и здрави ти и сестра ти, много щастие и късмет в живота!   bouquet raver_ivi, честит рожден ден и на теб, мила! Да си обичана и глезена майка и съпруга!   bouquet

Ок, беше ми много приятно да си пиша с всички!   bouquet

За това говорех по-горе!  Rolling Eyes  ooooh!

# 618
Абе какво ви става??? newsm78 Темата се превърна в бойно поле. Всеки е прав за себе си!така че моля моля без тънкообидни Naughty
Аз пък се сърдя че се разваля темата Crossing Arms

kiαrrα имаш стиснати палци от мен.  Hug

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 15:03 от keri_

# 619
  • sofia
Какви са тия фръцканици?!Нали всеки има право на свободен изказ,или ще слагаме цензура?!Предлагам Находището за главен цензур!Просто тази работа със солта,ма много тъпо звучи,извинете!Кой век сме!Пък и причината е доста странна-да не му мирише потта?! #CrazyСори,ако засягам някой... Peace

# 620
  • Бургас
kiαrrα, абсолютно нормално е, мила, да се притесняваш! Прегръдка от мен и дано всичко мине бързо и безболезнено за малката Хриси!  Praynig Hug

# 621
 keri_, LaDiDa много благодаря за подкрепата, за мен това значи много!  Heart Eyes

Ех направо ви завиждам какви сте кулинарки повечето от вас. Аз съм много зле в това отношение, на мен ако не ми е написана дадена рецепта като за малоумен, няма да мога да я изпълня. Направо ме е срам, ама хич не ми идва отвътре да готвя. Моята стихия е чистенето, малко си падам маниячка на тази тема, даже коледния подарък от майка ми за нашето семейство е с тази тематика - Стийм Моп.  Mr. Green Утре ще го получим и 
нямам търпение да го изпробвам.  hahaha Луда съм, нали???

А с тези елхи като сте заговорили, направо ме заразихте, след малко ще карам мъж ми да извади елхата и да я украсим с Хриси. Ние също ползваме изкуствена и съм много доволна от нея. Само трябва да купя една нова играчка, но това ще стане утре, когато изляза по магазините.

# 622
  • София
kiαrrα бях на косъм да ти звъня...ама знам колко е гадно, като си имаш проблеми някой да ти досажда и разпитва...та затова чаках да се включиш. Стискам  палци процедурата с Хриси да мине леко и бързо Hug
Мацки...признавам си, че бях чувала за осоляването единствено по ТВ и мислех, че се бъзикате като подхванахте тази тема... newsm78 и не съм си правила и труда да чета повече инфо в нета.
Дриймс аз правя едни картофи с пушено сирене, синьо сирене и готварска сметана в йенската тенджера. Нарязваш картофите средно дребно/2см на 2 см/нарязваш сирената, заливаш със сметаната/горе долу да покрие картофите/ и печеш. Точни пропорции немога да ти дам /правя винаги голяма йенска тенджера/...но поне като идея...като станат готови настъргваш отгоре кашкавал...и допичаш без капак. Бате не яде картофи...ама от тия винаго омита доста... Вкусно, бързо и мързеливо... Peace

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 15:22 от EmiR

# 623
Kiarra,мила,всичко ще мине по мед и масло,не се тревожи!Чакаме да пишеш след операцията Hug Praynig Praynig

Момичета,хайде стига с тази сол!!!Няма защо да се коментира тази тема и да се обиждаме!Факт е,че преди години това е било масова практика.И аз също съм била осолявана от баба ми Mr. Green

# 624
  • София
BebEshOnDeL мацко нали се бъзикаш...вчера нищихме, че не трябва да се сърдим за глупости...я си стой тука Hug
Кришкамишка...направо си е далавера с тия памперси...дааа ще трябва и бате да отиде да купи...стига промоцията да не е до изчерпване на количествата и докато отиде ще са свършили.
Миналата година като бяхме в Турция се наложи да купуваме памперси за Кати - памперс ...е верно нямаха нищо общо с българските....незнам как и къде ги произвеждата...ама явно има значение за коя страна са....турските бяха доооосттааа по добри от нашите и картинките бяха различни.

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 15:27 от EmiR

# 625
  • Габрово
Ох, днес пак сте се погнали гледам Mr. Green

Честит рожден ден на Анитка и сестричката й както и на Равер_иви  bouquet

Анита, и ние имаме вече обеци за Рая и след някой друг месец мисля да й пробия ушите. Няма да ви казвам пък в темата "За и против пробиването на уши каква война беше"- обявиха ни за варвари направо Joy

Ладида, би ли ли споделила откъде си взе формички за коледни сладки, че аз не съм виждала тук, а искам да се развихря по коледа  Party

Като заговорихте за крустите почнах да си мисля, че може това да е причината, че на Алекс косата й расте бавно, понеже не бях упорита в премахването им и си ги влачи още, ама вече ще почнада тертирам редовно със зехтин и дано й порасте косата най-сетне.

Киара, дори да си в депресия, пиши, защото ни липсваш Heart Eyes
Същото важи и за мама гаци и всички други депресирани мами Wink

# 626
  • София
valkata78 незнам...Кати няма крусти, а като бебе имаше много малко и пак си й расте бавно...пък в парка имахме един сладур с такава гъста и хубава коса и отдолу яко ама жълти пожълтели гадни крусти...на мамата й били казала да не ги маха...та жената ги махна някъде около годинка и половина, а до тогава го бяха подстригвали няколко пъти....та незнам...
Аз пък съм се сетила за Eden и tami1111 ...те идваха дори и на срещата...абе има доста мами дето трябва да дадат отчет Grinning
И кака ви Миринда Sunglasses нещо зачезна ми се струва...

# 627
  • sofia
Да питам,вие зехтина преварявате ли го и ако да,как?Аз уж бях много за него,пък,ето откак родих,и си ползвам бебешката козметика...ми няма да я фърлям,я hahahaАз пък точно правя салатка с пушена рибка.Значи-замразен зеленч.микс/за руска салата или мексикански/,майонезка,горчица,лимонче,може и малко к. мл.за лекота,рибката се изчиства от кости и се къса на парченца...окрасяваме с маслинки.Същото го правя с боб,лук,маслини и рибка.Ммммного е добра!

# 628
Kri6kami6ka,преварява се на водна баня,доколкото знам!

# 629
Киара мила, стискам палци вторник всичко да мине леко и безболезнено! Praynig

Все пак си мисля, че макар и спорна дискусията имаше полза, тъй като една от мамите ( Blush не си спомням коя) не беше чувала за вредите от солта и сама каза, че спира да соли.

BebEshOnDeL предполагам, че никой, включително и аз, не е искалл да те обиди лично, просто изказваме мнение. Мен може да не са ме осолявали, но пък баба ми може и да са. Въпросът е, че сега имаме повече информация за вредите от това и е грехота да не използваме тази информация. А и за това, че всеки може да си прави каквото иска с детето не съм много съгласна, защото когато става дума за тормоз нещата не са толкова прости, нали?

Недей да се отказваш от форума само заради моите постове. Ако толкова те дразня, не ги чети. Аз също имам хора, които недолюбвам, но пък положителните неща във форума са все пак повече.

Общи условия

Активация на акаунт