СЕПТЕМВРИ, тема 5

• 17 892
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Киарра, стискам палци! Hug
  PEPS87   smile3501 Много сте сладки!
vesita007 ,голям е пухчо!Да го изпапкаш!пу-пу!

# 661
Пак с въпрос към майките на първокласниците, много живо ме интересува в учебниците за родна реч-с две думи литература какви приказки учат децата ви, кажете ми поне една моля, моля, моля. Трябва ми за изпитите.

А готини фигурки за сладки гледах в он-лайн магазина на бон-апети.

# 662
Валката,ето такива има в Плюс-а и Пени маркет Peaceаз от там си ги купих Peace

# 663
  • София
Аз за Никулден ще готвя пъстърва със сметанов сос. Рибата я изчистя хубаво и я овалвам в царевично брашно, след което я пържа, а сосът го правя от 1 сварен жълтък, 3-4 с.л. заквасена сметана, сол, пипер и/много важно/ лимонов сок.  Peace Става мнооого вкусно, ние ядем без гарнитура  Mr. Green Сигурно става и с други видове риба, но аз мразя да чистя кости и затова купувам само пъстърва.

# 664
vesita007 страшен бонбон.Да му нацелуваш големите бузки от леля му Кери Hug
PEPS87  Много сте сладки Heart Eyes
Ние сега се връщаме от консултациия.От 5210кг сега сме 6510кг. и сме пораснали с 5 см- от 56 на 61см.
Щях да пиша и друго ама ме викат. Hug

# 665
  • Karlovo
Мерси за интересните идеи   bouquet ,аз си ги копнах всичките .Пингвините много ми допаднаха .
После ще пиша повече че съм като кълвач с една ръка .

# 666
Момичета, благодаря за подкрепата. Много си ви обичам всичките!  Hug Hug Hug

Веси, ма Асенчо много голям пораснал, пу-пу, да му нацелуваш пухкавките бузки от нас!  Heart Eyes

Валката, и аз малко параноясвам от време на време по същия повод, направо ме е срам да си го призная...  Embarassed Иначе аз си купих също много хубави формички за сладки от Кауфланд, но беше преди половин година... Сега обаче незнам дали ще имам време да направя някакви коледни сладки, въпреки че ще е хубаво, че за Коледа покрай именния ден на Хриси ще имаме страшно много гости.  Crazy

Преди малко украсихме елхата с Хриси, стана много коледна атмосферата с нея. А малкия също както и вашите бебчета, така се зазяпа по лампичките... беше много смешен.  Mr. Green

Хайде да ви оставям, че и аз почти цял ден съм на компа, направо срамота, а уж трябва да си гледам децата.  Embarassed Трябва да се стегна малко.  Whistling Пожелавам лека вечер на всички и приятен уикенд!   bouquet

# 667
 Значи откъде ще си купувам формички, още утре се засилвам в ИКЕА.  Hug
vesita007, да ти е живо и здраво момченцето, голям сладуряк, пу пуууууууууууууууу   bouquet

# 668
Веситке, ама много сладък зетя лелеееее! Ми то Катето взе да изостава в размерите  Mr. Green но нищо! Долу ръцете на всички други кандидатки!
То щом е от румънската икеа не ме грее, понеже хал хабер си нямам как се пазарува от там, ама ще търся тук в метрото или в магазините домашни потреби ако някъде има Grinning
Има в  Метро и в Хит със сигурност, аз от там съм купувала. То аз купувам всички формички, които видя ooooh! И от Икеа имам  Mr. Green А как чакам да отворят българската! Мнооого обичам Икеа...Първият път като влязох и се разревах  Cryзащото бях във Виена и нито имах пари, за да си купя нещата които исках, нито имаше как да ги донеса до БГ   ooooh!

# 669
  • София; Дружбето
Аз така и не открих рецепта за коледни сладки, която да ме завладее. Искам да ми миришат на коледа Crazy Като ги открия ще си купя формички и аз
Веси, голям е сладур  Grinning
За сядането така - още им е рано да им се товари гръбчето, но само за снимка няма проблем

# 670
  • Испания и Стара Загора
Ние елхата ще я украсяваме утре. Wink
Валка,какви обици си взела на Рая.Аз още се чудя какви да взема.За начало ще сме с медицинските,с които ще й пробият ушите,но за после не знам какви да са. newsm78
И аз цял ден съм на компа.Ама днес може,нали деня си е мой BlushСега правя едни постни шоколадови квадрати,дано да станат,че така ми се яде нещо сладко. Heart Eyes
Аз Андреа я слагам за няколко минути полуседнала. Peace

# 671
Пак с въпрос към майките на първокласниците, много живо ме интересува в учебниците за родна реч-с две думи литература какви приказки учат децата ви, кажете ми поне една моля, моля, моля. Трябва ми за изпитите.

А готини фигурки за сладки гледах в он-лайн магазина на бон-апети.
питай за 4 клас деее!  Sad съжалявам, не помня, и учебници и тетрадки нямаме...
Аз коледни сладки ако правя, ще са от някой магазин Wink много са успешни, бързи, лесни и вкусни Wink

# 672
и за 4 -ти клас ме устройва, всъщност от първи до четвърти клас ме устройва, леле после ще почна да ви тормозя и по човек и общество и природо и родинознание

# 673
Nadina,сега погледнах учебника от миналата година на сина ми!Учат-"Сливи за смет", "Отишла баба за дренки",Хитър Петър.Мога и за 2-ри да ти пиша ако искаш

# 674
Горби супер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт