СЕПТЕМВРИ, тема 5

• 17 892
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Първо браво на Находката  Hug като си помисля че и мен пак ме чакат изпити и ми призлява още от сега  Rolling Eyes
Анита честита ти именничка да е жива и здрава и много да ви радва  bouquet

Незнам дали сте писали в предишните теми но имали мами който мислят да използват метода ЕБХ

Инче снощни в  къщи беше голям купон баткото стана че го мъчът кучешките зъби после и Виктор реши да става и съм спала има няма 2 часа сега съм  smile3540

# 91
Честито на имениците, живи и здрави!   bouquet
Бу, кви кинти е джуджашкото костюмче в Джъмбо? да знам дали да заръчвам на сестра ми да купи за Свил...

# 92
Добро утро!
Честит имен ден на всички именници днес! newsm67Да са живи и здрави и само хубави мигове да им предстоят!
Тази нощ реших да изпробвам Вал и като се събуди през нощта да не бързам да го храня. Резултата - от пет събуждания само на две яде. На другите заспива докато му сложа бибата в устата. А и аз пък щях да се пръсна. Ами то лекарката каза, че прилича на пет месечно бебе. Знам че не мога да го прехраня с кърма, но може би не се събужда задължително за да яде newsm78.
Мама Радост на една дата ли са ти родени мъниците? И остава ли ти време за ЕБХ?

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 09:36 от maya_4ekelova

# 93
  • София; Дружбето
Дубрутру. Ние вчера в другата ми отчетна имахме страхотна новина - роди ми се астрална сестричка и настроението беше страхотно Grinning
ксантипа - да ти е жива и здрава бузаната и след 2 месеца да се хвалиш, че смао спи, яде и се смее Mr. Green

Днес сланата направо ме изненада, в началото реших, че е валял сняг. Дано се стопли до 12, че тия двамата скучаят. Даже Габи я дзяпнал телевизора ooooh!

Кои са именниците днес? Да им е честито

# 94
Андреев ден е днес  Peace

# 95
Добро утро мацки Simple Smile

Честито на всички именници и месечинки Simple Smile

Находке, браво на тебе бе жена. Не съм се и съмнявала, че ще се справиш перфектно Simple Smile Има мозък в тая глава Simple Smile

Христи, много готино сте барнали чавето Simple Smile И аз гледах празнични костюмчето в Слънчице в София и много им се радвах..

А ние снощи с мъжо гледахме този филм "2012- денят на страшния съд" дето все го рекламират и да си кажа честно, направо съжаалих, че стояхме до толкова късно. Мноооооого нискобюджетен филм, няма почти никакъв смисъл или послание. Явно кризата яко е ударила американците, за да направят нещо толкова повърхностно... Очаквах филма да е някак си по- задълбочен. Е, това е мое мнение... Да не обидя някой, на който му е харесал филма Simple Smile

# 96
Здравейте, в момента правя любимото си нещо- стоя на лаптопа и си пия кафето с цигара  typeuu От кога не съм го парила.... newsm03 Мъжо ми остави компа в Пазарджик и сега му се кефя.
Бамба като видя да сервираш кафенцето и все се сещам за онези дни , когато бяхме бременни- почти всяка сутрин беше на кафето ти....  love001
Алекс спа- не мога да се оплача- спа си детето от 23 до 8 чак. Даже прекали с 1 час....
Честит имен ден на всички бебоци- да са ви живи и здрави , да са святи имената им!!!
 newsm51 smile3525
Находке и аз съм от отбора на правещите веднъж седмично секс- като се виждаме само по толкова няма как да го правим от разтояние . Ама пък като го правим си ме държи по една седмица smile3508 luvbed
И аз искам да знам цена за коледното костюмче, че сме се наканили да скокнем тази седмица да Джъмбо в Пловдив. Еее много е кофти така като си свикна всичко да има покрай тебе- Ждъмбо, мъмбо, вис виталис, мол...тва онова.... тука няма нищо. Все трябва до Пловдив да се ходи. Онзи ден даже отивам в един от "най- заредените" бебешки магазини тука да питам за люлеещ шезлонг , а продавачката ме гледа като полезно изкопаемо- "ама как така люлящ" ми казвам така да вибрира да има пеещи играчки да се люлее "....и тя ми показва един от 40 лв- съвсем обикновен . Питам аз "а тва люлее ли се " и тя ми отговаря ами ако го люлеете се люлее hahaha hahaha hahaha
Офф зле беше тая жена- докато ме разбре какво искам се мръкна....
Ама сега сме решили наистина да отскочим до пловдивския Джъмбо и да видим там дали няма...., тамън и за костюмчето да видя.
Това е за сега от нас- допивам кафето и днес съм решила да оменя малко мама- newsm64 newsm28 hang а после разходкаааа...

# 97
Находке аз сам от Петрич.От Плевен до Петрич шмаш само 4 часа път-иначе заповядай, ще те чакаме Laughing
А костюмчето взех от Джъмбо самоче от гръцкия, щото при нас няма още такъв магазин. Но пак този в Гърция ми е на 20км.
Предполагам че и в българските ще има такива, щото на етикета пише и на BG. А цената беше 5 евро.

# 98
Здравейте мацки!

Катчо днес става на цееели 3 месеца newsm44 Чудя се с какво да ви почерпя, за да сте съпричастни с моята диета, но освен обикновени бисквити и круша (това ми е закуската) не се сещам за много варианти за това нека си е нещо по-така
ксантипа, честита ви месечинка и на вас   bouquet
Честит имен ден на всички именници   bouquet
Честити рожден ден на tsveta на патерица! Да си жива и здрава и много щастлива!

Много ми се иска да украся вече, но е много топло и ако сложа елха ще се скапе. И меденките ще почна, но може би след като ми мине изпита. Само дето, ако се окаже, алергията към мед няма да мога да хапна  Tired Ще направя една доза само с борово сладко вместо с мед!

Ще взема да изпера и аз костюмчетата за Коледа на моето пате. Взела съм още преди повече от месец от mothercare и нямам търпение да я накипря. Женска му работа  Blush

Аз също още не мога да се свържа с моето другарче сина-макс. Тя май не е забелязала списъка в началото на темата, а и не си чисти пощенската кутия.

Сега трябва да сядам да уча докато Катето спи, че да можем после и да излезем.

# 99
  • До хладилника, който обичам
Бу, кви кинти е джуджашкото костюмче в Джъмбо? да знам дали да заръчвам на сестра ми да купи за Свил...
10-тина Simple Smile Симпатично ми се видя, 2 вида - едно дядоколедовско, другото нещо в червено пак. За по-големите имаше стандартните костюми.
На Яна съм й взела червено плюшено гащеризонче коледно (вив ла ибей!), но мисля още едно да й взема... едно бях взела преди това дядоколедовско, но не знам какво съм мислела, защото е за новородено, 4.1 кг... сега трябва да го пускам в продавалника, а хич не ми се занимава.

# 100
Дани,ти беше питала за играчка над легло newsm78ние купихме вчера,много и се радва newsm44струва 35 лева,толкова дадоха моите баба и дядо Heart Eyesот скромнитеси пенсиийки Winkта и затова купих по-евтина-свети,върти се,така че мама ти Mr. Greenможе да купи такава, а не от 70 лева Peaceпък на свекърва и ще кажеш,че е за 70  smile3533 smile3534ма пък и аз на кви неща те уча ooooh! ooooh! hahaha

мама Радост,къде и какво учиш мила Hugако трябва да помагам с МАТРЯЛ-лекции,реферати Peace

поздрва за моя прекрасен мъж Heart Eyesи за ваште прекрасни мъже Mr. Green

http://www.vbox7.com/play:1c16cf4a

# 101
Е, аз тази седмица пак заточена у дома!  Mr. Green
Свърши отпуската на мъжа ми, съответно и разходките и пак ще се разписвам от време на време тук! Simple Smile

# 102
Мама Радост на една дата ли са ти родени мъниците? И остава ли ти време за ЕБХ?
Да и двамата и аз също съм на 9 август мъжът ми казва че явно това е някакъв знак от съдбата Mr. Green
Счетоводство и контрол в Европейския колеж а ти Находке от каде си и какво учиш ако мога да пипитам те другите знаят ама  newsm78
Днес тръгвам да си тарся слинг давидим до къде ще я докарам после пак ще пиша

Находке твоят мъж истинска находка е направил с теб Hug

# 103
  • Испания и Стара Загора
mama Radost август или септември newsm78

# 104
Христи,мале каква съм заплесната ooooh!къде е Плевен,къде Петрич doh rotfImao rotfImao
криси,честита ви месечинка-нека да е жива и здрава и да да слушка Hug

а бе незнам диетата ти,ама дан стане и аз скоро да съм на такава SadСтефи така се е изринал по лицето ooooh!т ooooh! изчеват,ту се появяват пъпчици Winkдано не е алергия,а нещо временно Praynig Heart Eyes

като не се включва комисията по дискриминация,ша са включа АЗ smile3521

Wish,какво и ти са праиш  на петела Петко,ааааааааа Naughty Naughtyда вземеш да направиш на Борко едно албумче,че да ви видим и вас smile3521всички правим албумчета-ти не Mr. Greenма нали знаеш...............................................

"който се цепи от компанията,после компанията му ги нацепва" smile3532 rotfImbo smile3532

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 11:23 от nahodkata

Общи условия

Активация на акаунт