То затова съм такова куку сега
Аха,абе,Находката,да те питам,каква е тая работа с "петела Петко"?Айде-"Ал би бек!"

Възможно е да си видяла щерка ми с леля си
По цяял ден лежи на тая гимнастика, който я е измисли здраве да му е
.Днес съм я дигнала от там 2 пъти да й сменя памперса
Тя катоо че ли се изнерва като почна много да я мачкондря- мрънка дърпа се и като я оставя там спира и почва да се хили на играчките
Като дойдох тука при майка ми всички "Оооо много късно заспива - как така бодува толкова..."
Ми откаде да я знам не й се спи по рано...Трябвало по рано да я къпя, трябвало това, трябвало онова....Ама като я видяха как си се забавлява на гимнастика друга песен запяха.."Е ми нека си играе детето, нали не реве...." Тя докато си играе по някое време заспива разбира се - рядко издържа 3 часа будна плътно, но и това се е случвало.... но определено мисля че се разделихме с коликите
Да не се радвам много де...
цял ден бяхме у свеките да си се видим ,да обменим некоя клюка 
направо незнам,дано всичко при тях отмине и само хубави моменти да им предстоят
а пък сега като отминат притесненията,ще мине времето и малкия какъв мъж ще стане-да горят женските сърца по него

това знаете е най-важното в живота 
ами на млади години
разбирахме се,ама имахме един отворко-Петко,на приказки големия ти ми пич
ама кат станехме от кръчма,бар-а бе той все няма праи,забравил си портфейла
и така-все се правеше на "дръж ми шапкатакато дойде време за сметката"
и така аз веднъж му викам"а бе ти кво не си плащаш,а само ходиш кат ударен петел"
и оттам тръгна така някой кат се прави на разсеян,на вечно неразбрал или на перде

а бе по-напред бях чела как слугуваш на мъжете,взе ми се акъла мила
евала жена,оправна булка си ти,
така кат глежиш мъжа и той ще си те гледка
пък и какво да ти кажа- и аз съм съпруга на монтьор,така че няма да те мисля-до майстор спиш,неоправена няма да си легнеш

и лагям да спинка,сладки сънища на всички
- 5 мин на едната гърда, 5 на другата и е готов,и после след 3.5-4 часа
А преди ядеше по 40мин,по час
Кеф,кеф!!!!

Баткото ми се прибра предната седмица от градина с температура. Цяла седмица лекуваме зачервено гърло. Няма нито кашлица, нито сополи, нищо. В петък се прибрахме от доктор, и вечерта стигнахме до 40 градуса - направо се изплаших
Ужас. Правиха му снимка, била сенчеста /интерстециална/, такава дето не се чува на слушалка. Направо изпаднах в паника. Той и нашия д-р каза, че щом е толква време с Т, значи развива нещо. Ама чак такова не очаквах. Сега си стоим в къщи, и сме на АБ. Иска ми се да мине всичко в най-скоро време, и да забравя въобще, че е било. От предния понеделник не съм спала като хората...
не е рефлукс (при нея), а просто лакомия, но ще мине и това. И хълца, пъшка, сумти, ръмжи, квичи - изобщо, пълен набор. И без видимо да прави движения, пълзи в леглото със страшна скорост, като я отместя, за да ми се навре в гърба и да сумти и ръчка, докато търси къде са изчезнали гърдите
Явно и с лигавник трябва да спи. 
Снощи имах филосовски проблясък и ще споделя:Мислех как се втелясвам за разни глупости,също като вас и после се сетих,че сега,когато имаме деца искаме света да е по-добро място,искаме те да са по-здрави и искаме изобщо най-доброто за тях!Понякога сме смешни,ма на кой му пука!Най важни са мъниците!

?
?