СЕПТЕМВРИ, тема 5

• 17 892
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Ваксинирани и претеглени се явяваме.Отчет-1,700 за месец и половина и +5см ръст, т.е 6,330кг и 61см. Множко било, ма кърмено бебе така наддавало. Да увелича Вигантола на 2 капки.Ако и другия месец наддава много, да включвам вода, че да не качва много  Wink
Следобед имам уговорка с консултант по кърмене,че все ме болят гърдите и зърната. Според Хедра захапва неправилно.

# 286
Мацки днес си получихме коледното подаръче от Shammi и нейната Райничка!   Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Shammi мила, не в десятката ами в двайската си ударила с това подаръче! Тъкмо се канех тия дни такова да му поръчвам. Няма да издавам какъв е на другите мами, ама да знаете, че Shammi чете мисли!  Heart Eyes Heart Eyes Благодаря ти от сърце и очаквай нашия тия дни. Надявам се майка да успее да хване пощата днес, че аз не мога да вляза с количката там! #2gunfire #2gunfire
Извинете за спама ама как да не се похвали човек!

# 287
И Софи не захапва правилно ,аз я виждам ,захапва ме все едно смуче сламка  Rolling Eyes.
П.п хи - хи Бибси,честит подарък.

# 288
Здравейте и от нас  Hug
Да ви се оплача вчера ходих да си оставям дипломната работа и да се записвам за защита и майка ми гледа бебка, всичко било наред когато се прибрах я накърмих и познайте започна едно повръщане ама като фонтан, досега никога не е правила така. Няколко пъти един след друг направи така личеше си че и има нещо беше и една омаляла ужас много се изплаших, даже последният път милото само се напъва но вече няма какво да повръща притесних си да не се обезводни, звъннах на педи и тя ми каза да и купя някакви капки да и дам 3 капки, но леля ми тя понеже много вярва в бабешки неща реши да отиде при една съседка да и бае. Повярвайте ми след 10 мин детето се оправи стана си пак жизнено и веднага почна да лапа ръцете че е гладна, аз по принцип не вярвам на такива неща но явно че има нещо.
Искам да ви попитам някой има ли такъв проблем, моята щерка не иска да пие от шише преди и давах вода или чайче и си пиеше в неограничени количества, но може би от месец насам не иска въобще да поеме биберона на шишето, вчера бях оставила на майка ми изцедена кърма но тя въобще не искала да хапне майка ми вика муси се все едно отрова и даваш, моля ви за съвет как да я накарам пак да почне да пие от шише айде за водата вече се отказах но за кърма поне, аз така никъде не мога да мръдна за повече от 3-4 часа.

# 289
Здравейте момичета!
Аз не съм писала откакто влязох да раждам и сигурно сте ме забравили вече. Ама така се случи, че нямам никакво време за компа. Rolling Eyes Успях да прочета само тази тема и ще ме извините ако не съм в час с нещата, които ви вълнуват.

Поздравявам всички скорошни именяци на патерица!

Честит Рожден Ден, на патерица, Цвета! Много здраве и много да те обичат!  bouquet

От една моя хрема след раждането си постояхме седем дни в отделението, че малкия вдигна температура и си изкара вирусна инфекция. Та за наш късмет от раждането започнахме с антибиотиците.  Cry После, на 21 ден, пак вдигна температура и бегом в болницата. Този път го оставиха без мен и направо си изплаках очите цели седем дни. На 3 часа цедене и тичане в болницата да нося кърме, че нашия хубосник не приема нищо друго освен нея. Поне един път на ден си го кърмех аз и прекарвахме по час и половина заедно. Оказа се бактериална инфекция на пикочните пътища и сега продължаваме да лекуваме.
Иначе лапето си е добре - наддава и расте. Вече сме 5000гр. и 58см. Колики не ни мъчат почти, обаче пръцкаме и дрискаме яко. Четох, че някоя писа за зелените акита - док каза, че обикновено излизат с такъв цвят като са го мъчили коликите и че не е нищо притеснително.
Вие как сте с килограмите? Аз направо съм удивена  #Crazy Вече съм си на тези от преди забременяването и имам само 2см да прибирам от ханша. Нося си старите дрехи, че иначе кога щях да купувам нови  newsm78 с тази пълна програма.
Нашата къща почти е готова. Живи и здрави може да посрещаме Новата година в нея. Днес слагат вратите и съм вързана в къщи иначе миткаме по улиците по цял ден. Ако някоя мама се разхожда в Южния парк, да ми пише. Няма лошо от компания.
Оставям ви за сега.
  bouquet

# 290
  • До хладилника, който обичам
desi_k84, виж тази статия: Как да науча бебето си да пие от шише или чаша?  Grinning

Вече съм си на тези от преди забременяването и имам само 2см да прибирам от ханша. Нося си старите дрехи, че иначе кога щях да купувам нови  newsm78 с тази пълна програма.

Засрами се. Crossing Arms

аз си стоя кръгла.

# 291
Вече има ли албумче за коледните подаръци, че не ми се рови да търся?
А аз почнах да се доокръглям, същата работа като след 1-то раждане  ooooh!

# 292
  • София; Дружбето
Аз отслабнах и си ги върнах Mr. Green Да си личи, че съм прясна родилка. Все още ми отстъпват ред в магазина като съм сама без децата Whistling

# 293
Мацки днес си получихме коледното подаръче от Shammi и нейната Райничка!   Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Shammi мила, не в десятката ами в двайската си ударила с това подаръче! Тъкмо се канех тия дни такова да му поръчвам. Няма да издавам какъв е на другите мами, ама да знаете, че Shammi чете мисли!  Heart Eyes Heart Eyes Благодаря ти от сърце и очаквай нашия тия дни. Надявам се майка да успее да хване пощата днес, че аз не мога да вляза с количката там! #2gunfire #2gunfire
Извинете за спама ама как да не се похвали човек!

Hug Peace

# 294
Вече има ли албумче за коледните подаръци, че не ми се рови да търся?

Миленка,има албумче за подаръците,има smile3521вие ми изпращайте подаръци,пък аз албумче ще направя да ви ги покажаsmile3532 smile3532 smile3532

# 295
  • София
Цвета абе и аз си мисля, че избързах вчера с изакването...ама така пищеше, че направо се стреснах...и определено си го болеше...та затова...а и не беше спал цял след обяд...беше доста изнервен и понеже си правеше опита за акане неуспешни се намесих...незнам занапред как ще е ...сега седи в кошницата за колата и пърцка яко...дано има резултат...
Поли знам, че са за колики...но на мен ми действат дооооста разхлабващо...та по някаква моя си логика съдя, че и на него трябва да му действат Wink
МаммаТ еми ще почна да хапвам по още някоя круша тогава...
tchopar  от какво сте лепнали тая бактериална инфекция ...дано бързо се излекувате...А ти с тая информация, че имаш да прибираш само 2 см ханш направо ме депресира...
Хъъъмммм след 20 минутно висене в кошницата за кола...пампата е пълна.... Grinning явно по-често ще го слагам в кошницата...Дано и занапред да действа де....а и досега не се бях замисляла, че и на бебета може да им е по-удобно да акат все пак леко сгънати...и сега ми стана смешно хахаха...щото още като го сложих...започна да се напъва и пръцка....

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 13:55 от EmiR

# 296
Бу и Пепс, мерси за инфото! Като четох и се замислих - вчера наистина сложих едно такова като ролл-он парфюмче зад ушите  newsm78 А аз и парфюм по принцип нема такава комбинация, ама... За смяната на позата на кърмене се досетих и приложих и май имаше ефект. Ей на, сега се събуди след разходка, ще кажа как е минало  Peace
За формата ми: 2-3 кг съм отгоре, ама и преди формата си ми беше идеална - без начало и без край, с други думи - кръгла  Joy

# 297
Ето мамчета и няколко снимчици от нас да ни видете  Blush

http://petuniq87.snimka.bg/baby/sem-chernaevi.449714.16218250

# 298
А за формата от както майка ми е заминала за Италия съм на долу с 2-3 кг Joy

# 299
Мдаа....и аз от кръглите  Embarassed,по улиците не вървя,тупам се  smile3535,налято ще слабеем,преди морето  Wink.
EmiR ,извинявай   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт