болка при преглъщане

• 5 017
  • 4
  •   1
Отговори
здравейте случвало ли ви се е като ядете нещо и преглътнете храната да ви заболи надоло в хранопровода днес ми се случи и вчера пак уплаших се мисля си лоши неща моля ви споделете нормално ли е

# 1
Здравей,
на мен ми се е случвало когато пия вода да ме заболи.Обаче точно преди няколко дни ми се случи докато се хранех, само че болката беше някак към гърба.В смисъл, че при преглъщане ме заболяваше хранопровода от задната страна към гърба.Така бях 2 дни и постепенно отшумя.Вчера ме заболя съвсем леко 1-2 пъти.Изчакай няколко дни и ако не ти мине отивай на лекар.

# 2
и при мен беше така болката отиваше към гърба

# 3
Не, това не е нормално.Не  бива да чувстваме преминаването на храната.Премини на по- мека храна без подправки,газирано, пържено,без солено  и кисело.Не трябва да се приемат горещи и много студени напитки.Ако е раздразнен от храна по-твърда хранопровода, от самосебе си ще отмине-за около 2 дни.Ако продължава потърси лекар.

# 4
................................ от самосебе си ще отмине-за около 2 дни.Ако продължава потърси лекар.

Както вече писах при мен продължи точно 2-3 дни и премина без да съм пазила диета.Първият ден болката беше най-силна и постепенно намаля.

Общи условия

Активация на акаунт