ЧИПС без мазнини - домашен и супер лесен

• 33 942
  • 94
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Точно това щях да напиша, направо с белачката за картофи (за такива като мене, дето нямат робот)  Peace

Още тази вечер ще зарадвам децата с този домашен чипс  Mr. Green

# 16
Направих тази вечер чипса.
Правих го с белачка и всички резенчета бяха еднакви като дебелина, но в средата на микровълновата малко ми поизгоряха. Посолих ги и ги пекох около 5 мин на 750 мощност.
Но нещо на вкус не ми допадна на 100 %  Thinking незнам как да го опиша, но все едно ядях леко суров картоф .... незнам и аз. Може би трябва да ги офкуся с нещо ли  newsm78 незнам
Ще пробвам разни неща и ще пиша дали съм успяла да докарам вкус.
ето и снимка какво се получи

# 17
  • GYM
toniak, аз си мисля, че с някакво дипче добре ще се получи - от рода на салсите за начос newsm78

# 18
  • у дома
Аз нямам хартия за готвене,не може ли направо върху чиния?
Къде да я търся тази хартия,аз едни кошнички за мъфини вече второ година не можах да откиря в нашия град....

Виждам от подписа ти че си в Монтана. Там нямаше ли Кауфланд?
във тази верига магазини със сигурност има  Peace

Хедра,мерси за насоките,ще търся...Да,в Монтана съм и да,имаме Кауфланд...да не казвам ,че от темата за мъфините сума ти хора ми обясняваха къде точно в техния Кауфланд се намират хартиените кошнички за мъфини,нашия го обикалях всеки път и най-накрая питах и се оказа,че такъв артикул няма...та вдигнах ръце и си поръчах от немски сайт....

# 19
svetlaem сигурно имате и други големи магазини. Пробвай и в магазините за левче и за домашни потреби.
малко спам: аз готвя много често с хартия  Blush (разбира се ако яденето го позволя) така си пазя тавите и не ми се налага да търкам .... и мия по лесно. мисля че ако пробваш, ще останеш много доволна.  Peace

# 20
Понеже Микровълновата е много вредна за здравето ни, но като идея ми допадна много - мисля да изпробвам във фурната на вентилатор-200 градуса и пекарска хартия, разслана на големите тави от фурната. Предполагам, че ще трябва и за повече време  newsm78 Ако стане добре, ще може и по 2-3 тави да се слагат едновременно, че 1 тава - за кой по-напред. Мисля си, че може да се поръсят с червен пипер, шарена сол или чесън на прах... - за по-добро овкусяване. Благодаря за идейката!   bouquet

# 21
  • София
Понеже Микровълновата е много вредна за здравето ни, ...

Това не се ли оказа мит или още се поддържа тази теория ?

# 22
Понеже Микровълновата е много вредна за здравето ни, но като идея ми допадна много - мисля да изпробвам във фурната на вентилатор-200 градуса и пекарска хартия, разслана на големите тави от фурната. Предполагам, че ще трябва и за повече време  newsm78 Ако стане добре, ще може и по 2-3 тави да се слагат едновременно, че 1 тава - за кой по-напред. Мисля си, че може да се поръсят с червен пипер, шарена сол или чесън на прах... - за по-добро овкусяване. Благодаря за идейката!   bouquet

M_Nik, моля те после напиши дали е станало във фурната. И аз се замислих да пробвам така (че нещо не беше по мой вкус това в микровълновата) ... ама нещо ме домързя тия дни  Blush

# 23
Аз нямам хартия за готвене,не може ли направо върху чиния?
Къде да я търся тази хартия,аз едни кошнички за мъфини вече второ година не можах да откиря в нашия град....

Виждам от подписа ти че си в Монтана. Там нямаше ли Кауфланд?
във тази верига магазини със сигурност има  Peace

Хедра,мерси за насоките,ще търся...Да,в Монтана съм и да,имаме Кауфланд...да не казвам ,че от темата за мъфините сума ти хора ми обясняваха къде точно в техния Кауфланд се намират хартиените кошнички за мъфини,нашия го обикалях всеки път и най-накрая питах и се оказа,че такъв артикул няма...та вдигнах ръце и си поръчах от немски сайт....
И аз съм от Монтана.  bowuu Хартията за печене се намира при алуминиевото фолио и пликчетата за лед. Всеки път когато ходя в Кауфланд търся кошнички за мъфини, но не намирам... Благодаря за информацията, че няма. Няма да търся повече  ooooh!

# 24
Страхотна идейка, благодаря.

# 25
  • Бургас
Снощи го направих- народа беше много щастлив, ама мног омалко става на веднъж.
И за мисля да пробвам във фурната - та дано стане повече

# 26
  • София
Направи ли, и какъв е резултата, защото съм против Микровълнови и нямам такава вкъщи, но чипс ми се яде Grinning.

# 27
Току-що направих в микровълновата. Един малък към среден картоф нарязан с белачката върху хартия за печене в микровълновата на мощност 900 за между 4 и 5 минути в зависимост колко препечени ги искате. С дъщерята много ни харесаха, даже първия път забравих да сложа сол и пак бяха хубави.

# 28
  • София
интересна идея, ще се пробва

# 29
Туку що ги направих, но мисля че трябва още малко да се печат. Следващия път ще ги пече повече.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт