Отговори
# 2 445
оооооооооооо..........здравей..ще лягам май Laughing.болнични съм..тези дни ще си поспя Mr. Green

желая ти бързо оздравяване и много чайчета
Благодаря Hug..чайчетата са всеки ден..но виж..за болежката...дано да мине бързо Peace
Ти как си Grinning

за сега добре, благодаря...освен че трябва някакво раздвижване да направя, че съм се отпуснала качила съм 3-4 килаааааа ooooh!
Е............3-4 кг не са проблем..нищо работа Laughing..малко спорт и храна..и готово Peace

# 2 446
парка ми е под г..а, ще ходя да попотичам докато е хубаво времето, диети не трябва да правя заради имунната с-ма, заради мойте болешки

# 2 447
парка ми е под г..а, ще ходя да попотичам докато е хубаво времето, диети не трябва да правя заради имунната с-ма, заради мойте болешки
..може да тичаш и сега Hug..а за диети не съм споменавал Grinning

# 2 448

да де сега да тичам, аз само споделих за диетите  Laughing, аааааа и ще почна в легнало положение да пиша цифрички и буквички в шпиц крака  Crazy

# 2 449

да де сега да тичам, аз само споделих за диетите  Laughing, аааааа и ще почна в легнало положение да пиша цифрички и буквички в шпиц крака  Crazy
Joy Joy Joy Joy
Лека нощ Hug

# 2 450
  • София
Кой ше пуска новата тема, бе? newsm78

# 2 451
# 2 452
Лека нощ да ви пожелая, преди да сте пуснали новата тема.  Hug

# 2 453
# 2 454

Общи условия

Активация на акаунт