стипендия за майки студентки редовно обу4ение???

• 111 264
  • 696
  •   1
Отговори
# 555
# 556
 Здравейте днес разбрах за някъква помощ за майки студентки.Може ли някой да обясни каква е точно.И могат ли да те накарат да върнеш парите ако запишеш и не ходиш.

# 557
А защо ще записваш, като няма да ходиш  Simple Smile

# 558
еми принципно мисля да ходя но не веднага защото детето ми е на 1 месец и тай или иначе правата се пязят 3 години защо да не се възползвам от това.

# 559
  • В полите на Витоша :)
Почти цялата тема е за тази помощ за майки студентки! Прочетете малко...

# 560
еми принципно мисля да ходя но не веднага защото детето ми е на 1 месец и тай или иначе правата се пязят 3 години защо да не се възползвам от това.

ми да....защо да не се възползваш??  Те ,и ромите само се възползват... Ами защо не се научиш да пишеш правилно?
нали ще ставаш студентка?!?
Като те мързи да учиш,поне си направи труда да прочетеш темата .
Момичетата много подробно разясняват стъпките до докопване на стипендията.
А ,представи си,и лекции посещават!
 Peace

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 08:45 от Serendipity*

# 561
Искам да попитам аз имам 2-деца за едното взимам стипендия в размер на 70лв.,искам да питам дали за второто дете също мога да взимам стипендия или стипендията се отпуска и за двете

# 562
мисля, че университета отпуска по 1 стипендия на студент  Peace

# 563
Аз искам да ви питам някоя мама знае ли кога ще изплащат целогодишната стипендия от Софийския ,която е в размер на 120 лв всеки месец ?

# 564
Здравейте мами! Имам един въпрос относно еднократната помощ за майки-студентки. Уча в Русенския уни-т и съм задочно обучение 3 курс,как ще е най-добре да направя (искам да си остана в задочна форма)-имам ли право да се запиша друга специалност,но в същия факултет?ако премина в редовна форма ще мога ли със служебна бележка да си продължа в задочната?Много съм объркана и не знам как да постъпя!  Cry Лошото е,че терминът ми е за 26 юли,2015 и не знам дали ще успея ако ми се отвори врата,да запиша нещо "фиктивно"в друг университет,колкото да мога да взема бележка за редовен студент,понеже като гледам почити навсякъде записвания,изпити и каквото и да било става юни-юли   Confused Вие какво бихте ме посъветвали?Ако някой е имал подобен случай ще съм благодарна за съвет!  Hug

# 565
  • София
Пиши в темата за еднократната помощ от 2880лв. Тук е за стипендии.

# 566
Уж студенти, образовани хора, а поне да си направите труда да прочетете, че темата е за стипендии, не за еднократна помощ...

# 567
Темата е за помощ и информация. Какво значение има дали се задава въпрос в неправилната тема? Не всички потребители във форума знаят бг-мама правилата, а доста често и трудно се открива дадена тема. Ако можеш да помогнеш отговори, ако не можеш не пиши излишни морални постове.

Весело посрещане на Новата Година на всички  Hug

# 568
Здравейте, искам да попитам, знае ли някой за колко време дават стипендията за майки  с дете до 6 год. във ВИНС-а - само за месеците в които се ходи на лекции или за цяла година ?

# 569
Здравейте,
Признавам, че не съм чела темата и имам въпрос. Уча в Габровския университет магистратура, редовно. Днес от канцеларията ме убеждаваха, че стипендията за майки студентки е обвързана с доходите, и ако са ми по високи от 400 лв, нямам право на нея. Дори се били консултирали с юриста си! Моля да ми кажете къде в нашето законодателство е писано за тази стипендия, за да мога да ги оборя с точните текстове. Те твърдят, че такива са правилата на този университет, но си мисля, че ако в законодателството на България е казано, че има такава стипендия, те нямат право да ми я отказват.
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт