стипендия за майки студентки редовно обу4ение???

• 112 475
  • 696
  •   1
Отговори
# 375
Незнам аз миналата година взимах такава стипендия в УНСС ,но тази не ми взеха документите защото съпруга ми няма доходи за няколко месеца от тези които те искат,и затова ми беше интересно имат ли изобщо право да ми отказват.

# 376
Незнам аз миналата година взимах такава стипендия в УНСС ,но тази не ми взеха документите защото съпруга ми няма доходи за няколко месеца от тези които те искат,и затова ми беше интересно имат ли изобщо право да ми отказват.

Щом няма доходи и те е на договор от където да му извадят служебна бележка, то се ходеше в данъчното мисля  newsm78 и се вадеше от тях документ за дохода. Той пак важи. Като подаваш в социалните за детски е по същия начин. Какъвто документ искат те, такъв ще представиш и в университета.

На мен не са ми казвали, че трябва да подавам молба и за втория семестър. Казаха, че ще ми превеждат пари от ноември до юни, а ако не се дипломирам, то с молба до септември.

# 377
За детските не са ми искали ,там като не си на договор попълваш декларация и толкова ,но ще разпитам какво е това от данъчното.Мерси.

# 378
agnesana, ти преди получавала ли си такава стипендия? Питам, за да не се получи като при мен. Все пак си провери  Peace

# 379
Не съм получавала, това ми е първата магистратура (от три), която е държавна поръчка. За платено няма никакви стипендии  Tired Ще питам пак, но предполагам е така както ми каза жената от отдела.

# 380
Здравейте момичета.
Студентка съм първи курс РО държавна поръчка, имам бебе на 7 месеца.
Въпроса ми е: за коя стипендия мога да кандидатствам?
Тази за майки с деца до 6 год. възраст, или за еднократната по чл.3 от унито, която е в размер до 310 лв? Или и за двете?
За тази за деца до 6 г. гледа ли се дохода или не?
Съвсем се обърках вече, нищо не разбрах.  Sad
Моля, който е запознат да пише, че понеделник най-късно трябва да занеса документите.
Предварително ви благодаря   bouquet

# 381
lastname, за всеки университет е различно. При нас първи курс, бакалавър не получават стипендии първият семестър, на мен ми искаха доход. В сайта на университета няма ли информация?

# 382
има инфо, но аз нищо не мога да разбера
ще ми трябва ли документ за доходи, защото дохода ми е по-висок от този, който искат за социална стипендия?
Или за стипендията за деца до 6г не се изискват доходи?
Пише само, че майките с деца до 6 г. се класират без ограничения.

# 383
Щом няма ограничение, не представяй документ за доходи. Успех!

# 384
Здравейте искам да попитам нещо-значи аз подадох документи за стипендия за майки където е всеи месец по 120 лв(ПУ Пловдив) днес е излезнало класирането а мен ме няма никъде.Въпроса ми е 100% ли дават на майките такава стипендия или и те участват в класирането?

# 385
Най-добре попитай във финансовия отдел на университета. На мен чак ми искаха копие от свидетелство за граждански брак.

# 386
barakova_12 , сигурно не отговаряш на някое условие, щом те няма в класирането. Би трябвало всички, които отговарят на условията за получаване на стипендия, да се класират  Peace Ти си попитай защо не са те класирали.

# 387
barakova_12 , сигурно не отговаряш на някое условие, щом те няма в класирането. Би трябвало всички, които отговарят на условията за получаване на стипендия, да се класират  Peace Ти си попитай защо не са те класирали.

Нали затова има човек, който да приема документите, за да погледне и предупреди ако има някаква нередност. Майки по принцип се ползват с предимство за стипендия. Тоест няма как да откажат. Най добре все пак да се пита.

# 388
Да, по принцип това им е работата, но за първи път този семестър при нас в списъка на класираните, пишеше и причината, поради която някои хора не бяха класирани. Имаше няколко човека с липсващи документи. Което е странно, при условие че ги проверяват при кандидатстването.

# 389
  • Пловдив
Здравейте искам да попитам нещо-значи аз подадох документи за стипендия за майки където е всеи месец по 120 лв(ПУ Пловдив) днес е излезнало класирането а мен ме няма никъде.Въпроса ми е 100% ли дават на майките такава стипендия или и те участват в класирането?
И аз подадох документи за стипендия,но и мен ме няма в класирането.Предполагам,че за тази стипендия няма класиране,защото не се изискват бележки за доход и успех. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт